Baš da vidim do kada će držati ovu cenu za 630,kakav sam maler verovatno će ga povući iz prodaje ili povisiti cenu od septembra.
ostajes na starom paketu dok ne resis da uzmes novi telefon uz ugovor ili nesto sl.
Jel nema vise neogranicenog interneta na novim paketima po smanjenoj brzini, kada se potrose MB u paketu?
Pa da li je moguce??? Dobro znam da sam sad kao pao s Marsa, ali otkad su to ukinuli...? Oni su prvi koji su to i uveli....jel sad ispada samo Telekom ima i dalje taj neogranicen internet po smanjenoj brzini....
Bas su me razocarali...degradirali su pakete maksimalno...vratili su ih u period pre 5 god.
Koja je razlika kad se nijedan ne prenosi u Play paketima?Ali na play paketima recimo možeš da izabereš 500Mb dodatnog interneta BESPLATNO i prvo se troši net iz dodatka a onda iz paketa.
Pa... svet ide u Online eru, shvatili su da ljudi mogu da koriste taj usporeni net - daj da te nateramo da placas nekako 🙂Pa da li je moguce??? Dobro znam da sam sad kao pao s Marsa, ali otkad su to ukinuli...? Oni su prvi koji su to i uveli....jel sad ispada samo Telekom ima i dalje taj neogranicen internet po smanjenoj brzini....
Bas su me razocarali...degradirali su pakete maksimalno...vratili su ih u period pre 5 god.
Koja je razlika kad se nijedan ne prenosi u Play paketima?
Korisnicima koji ne potrose sav net iz paketa savrseno odgovara da se net prenosi u sledeci mesec jer od tog neogranicenog nema nikakve vajde.
Update - sutra ce biti 7 dana od mailu reklamacijama, a odgovora (sem generickog reply-a da ce do 15 dana odgovoriti) jos uvek nema...
Pa trebaju da odgovore u roku od 15 dana...Nece ti verovatno ni odgovoriti, meni su vec par puta odgovorili, ali sam na kraju ostao bez zivaca i napisao im da mi ne odgovaraju na email jer nema svrhe... Napisu kilometarski email i sve se svede na isto, ubedjivanje da je 20% popusta fenomenalna i da je to odlicna povoljnost onima koji imaju vise ugovora. Ja ih pitam ok ali ja imam 1 ugovor i onda ono ne mozete dobiti i telefon i popust, ali imamo za vas odlicnu stvar, kao vernom korisniku dacemo vam telefon na 6 rata, to je povoljnost? 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari