Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Ja otpisao BLUE pre dve nedelje i prodao sve sto sam imao, bukvalno 2 dana posle toga cene krenu da skace..
Mislim se ovaj Q2C sigurno nece nigde jer nema nikog u podrsci za razliku od BLUE ekipe kad evo juce i danas se poceo batrgati nesto..

Prodao si BLU bar 10x jeftinije? Q2C, VTC, MAX i ostala bratija su loto listići, nikad se ne zna koji može biti izvučen. Sa druge strane LTC koji deluje kao sigurica može da krene stopama Jugoskandika. :D

Ja cu q2c poceti da prodajem na >0.000005 btc/q2c
(Ne, nisam pogresio u broju nula)

Kupovao sam ga po 150 i 200, prodavacu ga po 7000. Sve ispod mi ne vrsi pos'o :D

Ja jesam ozbiljan... jer prvo nemam ga mnogo, tu do pola miliona, a ako se desi neki pump sa samo nekoliko btc moze cena da ode X puta gore... a da ne pominjem neko eventualno ponavljanje price kao sa quarkom...

Svi mi pricamo za neke valute mrtav konj, propalo... onda se desi TRC pa QUARK pa i LTC...

koliko daje 1x 280x ako je neko upucen, da vidim dal mi se isplati da prebacim malo masine ili da kupim

Prosek po kartici 280x, za solo kopanje je oko 900 Q2C na dan pri ovom diffu (ovo sam izvukao za poslednja dva dana).

Pa sad je dosla faza kad se vise isplati kupovati nego kopati (bar po trenutnim cenama). Nagrada po bloku je 4 Q2C a za nesto manje od dve nedelje ce biti 2 Q2C.

Ma čim se završi frka u Ukrajini eto Krecua sa novim inicijativama.

A jel najmanji reward 1 i hoce li blokovi izlaziti sa min reward il samo od fee?

Evo ga krecu uvodi q2c kao glavnu valutu u Ukrajni, unazadio nas je sve :)

na 1Q2c reward ce ici sledece 2 god, tako nesto plus fee

Nije, neko ga je video na moneru

Jesi ti? :) moguce znam da sam negde video krecu monero :)

Možda je on Rus separatista, pa obradi Putina da uloži par milki u Q2C. :d

Ajde jos jedno, dva ciscenja i da dodjemo na 0.000005, nema puno, mozda nekoliko btc-ova...

WTF se desilo ladno mi se prodalo 201.483 Q2C po ceni od 100 uzeo 0.20 BTC-a a cena ide gore. Stavio pre mesec dana tu cenu i sada hocu da se :wall::wall: moram hitno da buy buy dok je low ide ovaj Q2C u jedan veliki pump.

Jel to nasi pumpaju! Pitam da se slucajno ne istresem?! :)

Kada se za neki novčić vidi da je 200%+ svašta će još da se desi. Ja kupujem ponovo :p Hocu moje Q2C novcice nazad haha

Nazad
Vrh Dno