Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

ne mogu da provalim kako je otkljucao. Tel je rootovan ima busy box, ortak mi kaze za 5 min iza zavese je sve uradio :)

Ne moraju oni da mu rade updejt i naplacuju, samo neka pita da li sme da podigne sistem na 4.4.2, mada rekao bih da sme, jer na novijim modelima preko boksa se ne gubi unlock.
...Moze li neka preporuka za dobre, kvalitetne slusalice, koristeci drugarove iphone 5 sluske na mom noutu 2 uvideo sam koliko znace dobre slusalice, zacudio sam se razlikom izmedju mojih samsung i ovih iphone sluski...

Budzet?

Za 100e ima bas dobrih sluski ;)

Alkohol :D

img70321067x800.jpg

Nije nista telefonu to je zastitno staklo... Poljudio beton iz visine dzepa...

Ajde neki predlog sta staviti sledece posto sam isprobao sve ove vodece, sad bi da stavim nesto najobicnije znaci kao onaj samsubgov samo bez onih samsungovih djubradi.. samsung volet i td.

pa stock i obriši sve što ti ne treba

Molim te daj mi neki link gde da skinem.

Moze li mi neko reci dokle su stigli regularni update-ovi software-a na nasim operaterima(konkretno mts)? Da li ima 4.4. verzije?
Mislim na ono klasicno kad uredjaj nije rootovan pa se uradi update software-a...

Poslednja izmena:
4.3 , nego se ja nesto mislim sad kad odem na sammobile da skidam ovaj nas twlekom 4.1.2 ili da skinem neki italijanski 4.4. Jel moze da se desi fonu nesto ako je neka tudja mreza.

A brate sto puta u temi pisano cak i na prethodnoj strani da možeš da flashujes koji hoćeš...

Jedno pitanje, na ovoj slici u ovom location baru stoji nesto emulated0, vise na slici, e sad ja nisam siguran da je to ranine bilo kada sam uzeo telefon, kako vama stoji, a tripujem se da se to pojavilo nakon instalacije neke glupe aplikacije sa gplaya a vezana za download video materijala...
da9emy3e.jpg

Opusti se, tako i treba da bude. :)

Zahvaljujem na brzom odgovoru. Kanim se vec mesec dana to da pitam... a isto toliko se kanim da ubacim i neki 4.4. Androidic

Nadia kernel 5.1 undervolt od - 100 do - 50 mV zavisno od frekvencije i overvlock na 1800Mhz. CPU Governor je lulz. I/O = zen

Ovo je overclockom:

tu6edu9e.jpg

A ovo bez:

netenumy.jpg

Inače drzim na default frekvenciju ovo je samo za probu.

Probao sam da koristim dito3,omega,phoenix ,i jos 5 6 romova koje sam nasao na xda forumu, svaki od ovih romova odlicno radi znaci nema restarta gasenja i slicno... Ali sam primetio da ukoliko instaliram vise od 20tak aplikacija ceo sistem pocinje da kresuje, vecin stvari koci.. Nakon aktivne potrage za pravim romom koji ce lepo da radi odustao sam, jer sam pregledai sve top liste custom romova za note 2.

Jednostavno ovaj telefon sam po sebi nije bagovit i spor i onda realno i ne vredi stavljati neki custom rom.

Taki da juce sam resetovao counter, sve pobrisao zakljucao telefon i instalirao samsungov 4.4 francuza odlicno radi, skinuo sam sve aplikacije nema kocenja i bagova, jutros mi je skidao update 22.4mb za stabilnost neki puck, jos bolje radi.

4y3u6yju.jpg

Imas 56 vrsta digitrona?

Probao sam da koristim dito3,omega,phoenix ,i jos 5 6 romova koje sam nasao na xda forumu, svaki od ovih romova odlicno radi znaci nema restarta gasenja i slicno... Ali sam primetio da ukoliko instaliram vise od 20tak aplikacija ceo sistem pocinje da kresuje, vecin stvari koci.. Nakon aktivne potrage za pravim romom koji ce lepo da radi odustao sam, jer sam pregledai sve top liste custom romova za note 2.

Jednostavno ovaj telefon sam po sebi nije bagovit i spor i onda realno i ne vredi stavljati neki custom rom.

Taki da juce sam resetovao counter, sve pobrisao zakljucao telefon i instalirao samsungov 4.4 francuza odlicno radi, skinuo sam sve aplikacije nema kocenja i bagova, jutros mi je skidao update 22.4mb za stabilnost neki puck, jos bolje radi.

4y3u6yju.jpg

Očigledno nešto ne radiš kao treba. Ja instaliram costum rom i još ga očistim od bloatware-a koji znam da mi je treba.

Ja imam oko 200 aplikacija i ne kresuje mi nista niti baguje.
Evo i ja u app draweru imam 116 aplikacija plus još deset Xposed modula i ni meni ne crashuje i/ili usporava...

Poslednja izmena:
Po mom misljenju broj aplikacija ne utice na kocenje telefona. Evo sad sam proverio Titanium,imam 176 user apps. Telefon savrseno radi, iz radoznalosti sam pokrenuo Antutu, skor 21900. Inace rom je 4.3 Omega 26 jos iz februara.

Vidim da je Pablo rekao da ima xposed module, evo ss mojih, interesuje me koje vi imate. Ako vas zanima detaljnije u vezi nekog mog instaliranog modula pitajte.
ezuhe6a9.jpg

azuvasy6.jpg

adu7une2.jpg

Evo posle restarta skor se poboljsao
tedazypa.jpg

Poslednja izmena:
Drugaru se definitivno ne svidja 4.1.1 verzija i hoce 4.3 ili 4.4 mozete li da mi kazete koju verziju da skinem. Posto kaze da mu dosta 4.1.1 verzija baguje. Serviser rekao da ga je otkljucao preko boxa.

Pa onda može da instalira koju hoće. Uradi backup EFS-a za svaki slučaj pa pravac sammobile i skini zadnju 4.4 open Europe i flashuj preko Odin-a.

Hvala. Uradio sam backup odmah preko onog programa za note mislim da je efs backup ime aplikacije.

Jel zna neko kako najlakse da odradim da mi se gasi ekran kada prikacim preko mhl na TV? Ne moze da postigne da se napuni mob pa se prazni. Ona sa gplaya aplikacija mi ne radi

Nazad
Vrh Dno