- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
Mislim da su terrafile linkovi na sammobileHaha ozbiljno? Koja glupost... Razlog?
Sale neat rom da li ces praviti za s4 ili tek s5 dobija?
Da, bez s4S2, S3 i S5.
Poslednja izmena:
Mislim da su terrafile linkovi na sammobileHaha ozbiljno? Koja glupost... Razlog?
Sale neat rom da li ces praviti za s4 ili tek s5 dobija?
Da, bez s4S2, S3 i S5.
ne mogu da provalim kako je otkljucao. Tel je rootovan ima busy box, ortak mi kaze za 5 min iza zavese je sve uradio![]()
E vala bas jos 1000dindzi i to je toOnda nek ide u taj servis da mu urade update.
Probao sam da koristim dito3,omega,phoenix ,i jos 5 6 romova koje sam nasao na xda forumu, svaki od ovih romova odlicno radi znaci nema restarta gasenja i slicno... Ali sam primetio da ukoliko instaliram vise od 20tak aplikacija ceo sistem pocinje da kresuje, vecin stvari koci.. Nakon aktivne potrage za pravim romom koji ce lepo da radi odustao sam, jer sam pregledai sve top liste custom romova za note 2.
Jednostavno ovaj telefon sam po sebi nije bagovit i spor i onda realno i ne vredi stavljati neki custom rom.
Taki da juce sam resetovao counter, sve pobrisao zakljucao telefon i instalirao samsungov 4.4 francuza odlicno radi, skinuo sam sve aplikacije nema kocenja i bagova, jutros mi je skidao update 22.4mb za stabilnost neki puck, jos bolje radi.
![]()
Evo i ja u app draweru imam 116 aplikacija plus još deset Xposed modula i ni meni ne crashuje i/ili usporava...Ja imam oko 200 aplikacija i ne kresuje mi nista niti baguje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari