hm, sad si me zbunio...u galaxy nexus je stajalo negde u opcijama 2g only s napomenom štedi bateriju...to sam čekirao i to je tako stajalo sve vreme...međutim, kad uključim data protok on se menjao zavisno od toga gde sam, negde sam imao E a negde G, iz čega sam ja izvukao zaključak da su pozivi zakucani na 2g, a da data radi zavisno od toga gde kako koji signal imam...
na novom telefonu btw kad sam isključio 3g i data protok se zakucao na E gde god da sam...
Uveren sam da sije i mi3.Za mi2s verujem ali za mi3...tesko![]()
hm, sad si me zbunio...u galaxy nexus je stajalo negde u opcijama 2g only s napomenom štedi bateriju...to sam čekirao i to je tako stajalo sve vreme...međutim, kad uključim data protok on se menjao zavisno od toga gde sam, negde sam imao E a negde G, iz čega sam ja izvukao zaključak da su pozivi zakucani na 2g, a da data radi zavisno od toga gde kako koji signal imam...
na novom telefonu btw kad sam isključio 3g i data protok se zakucao na E gde god da sam...
DaPimp ce pre mene pa cemo da zakazemo megdanUveren sam da sije i mi3.kada ga budes nabavio uporedicemo par slika
![]()
E i G su 2G. Ono što si ti napisao u prethodnom postu je nemoguće. 3G, H i H+ su 3G mreža.
Ma znam i meni je skroz sumnjivo, ali taj stor ima i neke komentare, uglavnom su to male posiljke.Free shiping sa dhl ? Vazi.. Pokusaj,ali ja ne bih smeo odatle da narucujem
Mi3 16gb se ne moze kupiti ispod 280dolara na aliju
Ja se nameracio na Mi3:
http://www.aliexpress.com/item/K750-Original-Unlocked-Cell-Phone-GSM-Tri-Band-2MP-Camera-Bluetooth-FM-Radio-JAVA-shipping-via/1203798757.html
Suvise dobro da bi bilo istinito?
Da narucujem ovo?
Ma samo promeniš onaj glupavi Launcher i dobiješ lepo našminkan i sasvim solidno funkcionalan android. Po meni je ispred čistog aospa i po izgledu i po upotrebljivosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari