Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

brutos, lepo! Jel to sa aktivnim IPTV? To me je interesovalo, da li garantuju 50/2 sa aktiviranim IPTV ili je 50/2 -3/4Mb/s za IPTV?

Koliko mbps vuku hd kanali i moze li se uz mega box uzeti 2 ili 3 hd stb-a? Kakva veza treba da bude za ovako nesto? Dakle to bi bilo 50/2 mbps samo za net + 2 ili 3 hd stb-a ako je uopste tehnicki izvodljivo.. trenutno imam 20/5 mbps vdsl, ali ne znam koliko linija moze max da izvuce. Imam oko 200m bakra do centrale.

Pošto već koristiš vDSL net, uz Mega Box kampanju možeš da dobiješ dodatne STB uređaje za Open IPTV uz mesečnu nadoknadu za korišćenje od 300 dinara za svaki uređaj pojedinačno (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=480&id=484) . Za sve dodatne pojedinosti kontakt na 19811 ili lično u poslovnicama Telekoma .

3601102189.png

Poslednja izmena:
brutos, lepo! Jel to sa aktivnim IPTV? To me je interesovalo, da li garantuju 50/2 sa aktiviranim IPTV ili je 50/2 -3/4Mb/s za IPTV?

Nema garancije za brzine vise, ni na novim Net, ni na svim Box paketima. Ako parica moze da izdrzi brzinu+IPTV onda ce ici. Inace ces imati manje. Ne bi me cudilo da za 3 HD STB-a ne mogu ni vecina VDSL parica da izvuku max. 50/2 dok rade sva tri IPTV STB-a, jer treba vise od 3-4Mbps po STB-u za HD! Mislim da je preko 10 (neko zna?), posto je za obican IPTV bilo i po 6Mbps potrebno (preko onih sto idu za Box/ADSL), sto znaci preko 80Mbps ukupno - ne mogu sve parice ovo da izvuku. Mozda zbog toga gledaju da to bude samo za one sa blizim paricama.

Ovo je odlicna ponuda! Ja sam 470 i kusur metara od centrale, tako da ne moze...

A ako se sa fixnog budu zvali mobilni brojevi u MTS mrezi da li ce i to da bude za nula din? lol :d

Ja sam na 10 metara od ipana i samo čekam super maria da ga pusti u rad.

Sve sam bliži da uzmem sve posebno:50 po ceni 10,mix net l i to je to.IPTV sa dodatnom pretplatom za uređaje po drugim sobama ruši sve kalkulacije.Pošto već imam mix net l sa 600 minuta i dodam još taj jedan za ženu imaćemo ukupno 1200 minuta ka svim mrežama i sobilni mi nije potreban u box paketu.Digitalni ptt kds je mnogo bolje rešenje od telekomovog iptv-a,em je sve free ako tv ima ugrađen dvb-c,em ako nema samo jednom kupiš dvb-c po želji i to je to,nemaš nikakvih ograničenja i večnih mesečnih troškova.

Poslednja izmena:
Dobijam 50Mb/s net IPTV + HD paket (ova dva vec imam i koristim), 300 impulsa u fixnoj i postpaid paket od 500 min, 500sms i 1gb net (posle isteka 1gb smanjuje se brzina). Od 1.8. mobilni paket prelazi u 300 + 300 minuta i minuti se trose istovremeno, ne treba da se prvo potrosi 300 minuta ka svim mrezama.

Sto se mene tice dobijam sledece:
placao sam: 1900+1400+500+1000 (net, IPTV + HD paket, fiksni), ako uracunam Mix Net L sa popustom 50% jer je on najslicniji po minutima postpaidu iz box paketa.
dobijam: Megabox za 3.519 din i ustedu od ~ 1300 din.

3.519 dinara je sa uracunatom hd pretplatom???Arene hd idu samo dok traje akcija za Arene?

Proveri to za arene,jer pise da su arene besplatne do 31.12.2014 i jos su arene dodatni paket.

Znaci hd arene su tu stalno dok placas hd pretplatu.
Steta sto nemaju history Hd.viasati su smesni u odnosu na njega.
Proveri onda pretplatu jer ukljucena u onu cenu sega mega paketa.
Proveri i kako obracunavaju mobilne minute.Da li se sve van mts-a skida od onih 300 min ka svim mrezama a pozivi ka mtsu sa onih drugih 300minuta ili prvo skinu sve sa onih prvih 300minuta pa na kraju skidaju sa mts minuta pa kolju sa cenom sve sto nije mts.
Kakav je generalno protok i kvalitet hd kanala?
Koliko je kasnjenje u odnosu na kablovsku,ne zelim da promenu rezultata cujem prvo od komsije:mad:

Poslednja izmena:
Evo sta kazu o raskidu ugovora... Redosled komentara je isao drugacije, obelezeno je brojevima...:)

Prilozi

• Screenshot (32)1.jpg
    Screenshot (32)1.jpg
    136.3 KB · Pregleda: 274
Poslednja izmena:

Meni radi jos bolje dok npr gledam NatGeo HD. Ljudi ja sam prezadovoljan ovim, potpisao bih ugovor na deset godina :D
Samo ovaj Huljawei ruter je presmesan uvece kad se ugasi svetlo - pola gajbe mi svetli zeleno :D

Poslednja izmena:
Nema garancije za brzine vise, ni na novim Net, ni na svim Box paketima. Ako parica moze da izdrzi brzinu+IPTV onda ce ici. Inace ces imati manje. Ne bi me cudilo da za 3 HD STB-a ne mogu ni vecina VDSL parica da izvuku max. 50/2 dok rade sva tri IPTV STB-a, jer treba vise od 3-4Mbps po STB-u za HD! Mislim da je preko 10 (neko zna?), posto je za obican IPTV bilo i po 6Mbps potrebno (preko onih sto idu za Box/ADSL), sto znaci preko 80Mbps ukupno - ne mogu sve parice ovo da izvuku. Mozda zbog toga gledaju da to bude samo za one sa blizim paricama.

Ok, interesovalo me je da li setuju paricu na 50/2 pa onda ide minus 3-4 pa do 10 Mb/s (ako je toliko za HD). Ili ipak stave na 60-70? Ja sam 300m od centrale, tako da sam siguran da moze ~120Mb/s ako ne i vise.

Meni radi jos bolje dok npr gledam NatGeo HD. Ljudi ja sam prezadovoljan ovim, potpisao bih ugovor na deset godina :D
Samo ovaj Huljawei ruter je presmesan uvece kad se ugasi svetlo - pola gajbe mi svetli zeleno :D

Hvala! I meni je ovaj MegaBox super, osim tog pinga :(

Poslednja izmena:
Ne mogu da proverim jer nemam ADSL... A i taj kalkulator se pokazao xy puta kao ne tako dobro merilo kolika je stvarna udaljenost i koliko moze da izgura. Ne znam zasto se ovde na forumu toliko forsira.

A i taj kalkulator se pokazao xy puta kao ne tako dobro merilo kolika je stvarna udaljenost i koliko moze da izgura. Ne znam zasto se ovde na forumu toliko forsira.

Meni pokazuje u 10-ak metara tacnosti,a i modem mi se kaci na DSLAM isto koliko i kalkulator kaze!Tako da sve mozda zavisi koliko ti je stara parica,opet kazem kod mene je 98% tacan!

Prilozi

• 3591034612.png
    3591034612.png
    31.1 KB · Pregleda: 144
  • ADSL2+ db.jpg
    ADSL2+ db.jpg
    39 KB · Pregleda: 156
  • ADSL2+.jpg
    ADSL2+.jpg
    296.5 KB · Pregleda: 165
Poslednja izmena:
Milane parica se podesi na vise verovatno. Tj.dobices 50/2 i kada gledas hd iptve ako moze da podrzi. Ali neces imati preko 50/2 kada ne gledas;) zaseban signal ide.

Da li je neko od vas sa box paketom pokušao da aktivira uslugu "upload booster" za veći aplod (5 ili 10Mbps)?

Poslednja izmena:
Iron 8 po mtsu a 30 po zakonu. Da ne bi imao problema 8:)

Vrh Dno