Koliko mbps vuku hd kanali i moze li se uz mega box uzeti 2 ili 3 hd stb-a? Kakva veza treba da bude za ovako nesto? Dakle to bi bilo 50/2 mbps samo za net + 2 ili 3 hd stb-a ako je uopste tehnicki izvodljivo.. trenutno imam 20/5 mbps vdsl, ali ne znam koliko linija moze max da izvuce. Imam oko 200m bakra do centrale.
brutos, lepo! Jel to sa aktivnim IPTV? To me je interesovalo, da li garantuju 50/2 sa aktiviranim IPTV ili je 50/2 -3/4Mb/s za IPTV?
Dobijam 50Mb/s net IPTV + HD paket (ova dva vec imam i koristim), 300 impulsa u fixnoj i postpaid paket od 500 min, 500sms i 1gb net (posle isteka 1gb smanjuje se brzina). Od 1.8. mobilni paket prelazi u 300 + 300 minuta i minuti se trose istovremeno, ne treba da se prvo potrosi 300 minuta ka svim mrezama.
Sto se mene tice dobijam sledece:
placao sam: 1900+1400+500+1000 (net, IPTV + HD paket, fiksni), ako uracunam Mix Net L sa popustom 50% jer je on najslicniji po minutima postpaidu iz box paketa.
dobijam: Megabox za 3.519 din i ustedu od ~ 1300 din.
brutos, lepo! Jel to sa aktivnim IPTV? To me je interesovalo, da li garantuju 50/2 sa aktiviranim IPTV ili je 50/2 -3/4Mb/s za IPTV?
Nema garancije za brzine vise, ni na novim Net, ni na svim Box paketima. Ako parica moze da izdrzi brzinu+IPTV onda ce ici. Inace ces imati manje. Ne bi me cudilo da za 3 HD STB-a ne mogu ni vecina VDSL parica da izvuku max. 50/2 dok rade sva tri IPTV STB-a, jer treba vise od 3-4Mbps po STB-u za HD! Mislim da je preko 10 (neko zna?), posto je za obican IPTV bilo i po 6Mbps potrebno (preko onih sto idu za Box/ADSL), sto znaci preko 80Mbps ukupno - ne mogu sve parice ovo da izvuku. Mozda zbog toga gledaju da to bude samo za one sa blizim paricama.
Meni radi jos bolje dok npr gledam NatGeo HD. Ljudi ja sam prezadovoljan ovim, potpisao bih ugovor na deset godina
Samo ovaj Huljawei ruter je presmesan uvece kad se ugasi svetlo - pola gajbe mi svetli zeleno
Ja sam 300m od centrale, tako da sam siguran da moze ~120Mb/s ako ne i vise.
A i taj kalkulator se pokazao xy puta kao ne tako dobro merilo kolika je stvarna udaljenost i koliko moze da izgura. Ne znam zasto se ovde na forumu toliko forsira.
Aj baci ovaj, ili bilo koji drugi link gde se može nešto pitati u vezi ovoga, ne mogu to da nađem na fb-u, desetak stranica ima oko telekoma i mts-a.Evo sta kazu o raskidu ugovora... Redosled komentara je isao drugacije, obelezeno je brojevima...![]()
Zašto kažu 8 dana, zar nije 30?Evo sta kazu o raskidu ugovora... Redosled komentara je isao drugacije, obelezeno je brojevima...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari