Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol X

Ne treba ti to na telefonu...

Jel me bar razumes na sta mislim? :)

Danas sam ga uzeo ali ne znam koji je shortcut za task manager ili kako se vec zove taj deo gde se gase aplikacije? Znam da ima kad se drzi ovo treci key pa onda u sledecem nekog google meniju opet trece. Da li ima neka kraca precica za to ili jel moze da se promeni to kad drzim taj key odmah ubaci u task manager?

Ubaci nova launcher i tamo mozes da namestas precice...

Nasao sam, to se zove "recent apps". Jel postoji task manager ili gde vec mogu da pogledam trenutne aplikacije? Na Samsungu Galaxy S je to bilo kad duze drzim srednje dugme pa ispadne mini prozor sa TASK MANAGER ali ovde to ne mogu da pronadjem.

Nasao sam, to se zove "recent apps". Jel postoji task manager ili gde vec mogu da pogledam trenutne aplikacije? Na Samsungu Galaxy S je to bilo kad duze drzim srednje dugme pa ispadne mini prozor sa TASK MANAGER ali ovde to ne mogu da pronadjem.

Ne znam kako je izgledao taj task manager, ali ovde imas to "recent apps" i pogledaj jel ti znaci nesto "manage apps" u meniju...

Da, nasao sam obe stavke i izgleda da je sad to promenjeno. Ne kapiram kako se minimizuje ili prebacuje iz aplikacije u neku drugu aplikaciju bez gasenja iste.

Poslednja izmena:
Da, nasao sam obe stavke i izgleda da je sad to promenjeno. Ne kapiram kako se minimizuje ili prebacuje iz aplikacije u neku drugu aplikaciju bez gasenja iste.
Task manager pališ tako što držiš desni taster (sa tri crtice) ,a kada disejbluješ google search onda to isto možeš i sa home tasterom.

Ja sam zamrzao Google Search i sad kada drzim Home taster, ekran se ugasi (zakljuca).

Našao sam folder sa instalacijama, zauzima 250 mb, međutim, kada hoću da izbrišem neku instalaciju (npr. Shazam), izbacuje mi ovo:

Screenshot_2014-07-02-12-24-35.png

pozdrav hteo bih da vas pitam imam alcatel c7 7041d imam problem sa punjenjem.telefon je radio normalno mesec dana i punio se normalno.i odjednom je poceo da ne prihvata punjac dok na kraju uopste ne prihvata.ali tu postoji problem telefon mi se puni tj radi punjac kada mi je telefon ugasen,kada upalim telefon a telefon je na punjacu punjenje prestaje.da li neko zna o cemu se radi.

Jesi probao drugi punjac?

Јсеи пробао да повежеш на комп?
Ако неће на комп црко ти је USB port...

Desio mi se peh sa telefonom uništen je.
Znima me kao da izvučem podatke sa Beckup-a koji sam pravio preko Alcatel aplikacije na telefonu. Nisam snimao imenik na google.
SD kartica je funkcionalna. Beckup dir postoji ali nije u nekom smislenom formatu ... Txt ali nije baš čitljiv. Ime fajla je "
"content_com.android.contacts_data.txt"
Help

Poslednja izmena:
Kako si ga upropastio ako nije tajna?

Zdravo drugari,
vecinu ovog posta sam prelistao i nisam video nikoga da ima ovaj ili slican problem kao ja, ako sam ipak preskocio pa je ovo repost izvinjavam se.
Dakle igre na mom idol x dosta seckaju znaci low je fps kao primer mogu da navedem asphalt 8 koj radi mozda na nekih 15 do 20 fps po mojoj proceni a real racing 3 ili kako se vec zove tacno ni da ne spominjem on je na oko 10 max 15 frejma.
Onda ja instaliram quadrant benchmark i dobijem score od oko 5700, stim sto 2d score je samo oko 100 dok je 3d 2400~ video sam neko je postovao screenshot na pocetku imajuci 1000 2d score, sta da radim?
Kroz menije sve perfektno radi nema nikakvih problema, u telenoru misle da sam lud.. dali vredi pokusati drugi rom?
Trazio sam po netu video lika koj ima isti score kao ja cepa neke igre hvali telefon kao da to tako treba i takodje video drugog koj vozi real racing 3 bez problema na jedno priblizno 30fps lagano, nikoga nisam video da se zali na ovaj problem dali je uredjaj defektan?

edit:
evo komentara sa normalnim scoreom

Idem dalje, ekran je zaista fenomenalan, svaki put se odusevim. Manja zamerka u odnosu na SGS3, minimalna osvetljenost je bas jaka, pa ako ste u mracnoj prostoriji moze da zasmeta. Samsung je mogao dosta da smanji doticnu, dok ovde to nije slucaj.

Autobrightnes super radi i vidljivost na dnevnom svetlu je zaista odlicna, sto nije nikako bio slucaj sa SGS3.

Zvuk Media Playera i radija je prosecan, nije da nije kvalitetan, nego je tih, za nijansu tisi od SGS3 (kod koga je to moglo da se sredi uz promenu kernela ili sound mod)

Evo sintetike, reda radi. Malo je brzi nego moj stari SGS3 (nijanse su u pitanju)
http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=126910&d=1383302053

Evo lika sa istim "problemom" kao i ja:

ovde pokazuje igre kako rade:
https://www.youtube.com/watch?v=Tri3oVoOu0Q

a ovde se vidi score na 1:45 2d score 126:
https://www.youtube.com/watch?v=sERdAwFonCE

A evo ovde lika koj igra real racing 3 bez problema 4:10 krece da vozi:

https://www.youtube.com/watch?v=WaNo-FpXnj4

Poslednja izmena:
Mislim da je taj broj od skoro 1k bio u Antutuu posto je meni 985 u 2du na Antutuu a preko Quadranta je 123.

Kazem ti to je samo za 2D cifra a ne za celokupan benchmark.

Kazem ti to je samo za 2D cifra a ne za celokupan benchmark.
Ma znam i slazem se ali to mora da mu je neka manjka.. i u quadrantu se vidi kada na red stigne 2d test kada onu sliku samo skroluje na gore ne ide bas tecno.....moj stari htc hd2 postize 2d score od 400.. stvarno nemam reci nemoguce da treba da bude samo 100

I kako objasniti onog lika sto fura real racing onako tecno?

Poslednja izmena:
Mislim da mu je software problematican, valjda ce kitkat update da iskoristi ovaj fon kako treba.

U developer options kada se udje moze da se ukljuci 2d acceleration koj dize quadrant score na oko 1000, medjutim nista ne utice na igre i nista ne menja u antutu benchmarku,

Gigabybe gsmart guru g1 sa istim procesorom postize ispre perfomanse evo klipa https://www.youtube.com/watch?v=50UjpKXjfkU

Telefon je ekstra sve karaktiristike su mu dobre osim perfomansi procesora u sustini kao da je dual core neki slabiji

Sto se perfomansi tice ne prilazi ni blizu galaxy s3 kao sto svi pricaju

pozz

A što imenik ne držiš na Googlu?

Ako u tom backupu ima treba da izvadis contacts2.db file i nečim ga otvoriš.

Nema ima content_com.android.contacts_data.txt
I tekst je čitljiv evo citata "0&50,0&97&107&111&108&101&98&"
Forma baze podatak jeste ..

Daklem da bi biolo šta pametno uradio treba mi Idol X na par sati...

Jel zna neko kad ce i da li ce update na kitkat?

Hello, the new version of this software will be ready around August. Please visit the local Serbian ALCATEL ONETOUCH Facebook page for further information: on.fb.me/1kSLllQ. Thanks. The Alcatel Onetouch Facebook Team<br />
<br />
To su mi poslali na fejsu pre jedno mesec dana

Pozdrav drustvo,

Zna li neko kako uraditi update ovog mobitela,skinuo sam sa Alcatelovog sajta onaj Mobile update i uradio sve po koracima,ali opet mi je sistem 4.2.2 Android,jel neko zna da li ima 4.3 za ovaj mobitel,ili mozda neka druga verzija sistema za ovaj mobitel a da dobro radi da nema gresaka,Svaki odgovor je dobro dosao

Sta ce ti nova verzija ako sve radi bez gresaka? Inace u postu pre tvog pise da bi nova verzija trebalo da izadje u Avgustu....

Nazad
Vrh Dno