Šta je novo?

[TBS] Xenonauts - X-Com za novo doba

Pa igre tog tipa su i uradjene da osetis kakav je to uzas kad : no rules in war. Jeste igra pa su joj potrebna pravila, ali ako je igra o ratu, jos protiv superiornog protivnika. No happy endings.

Pa igre tog tipa su i uradjene da osetis kakav je to uzas kad : no rules in war. Jeste igra pa su joj potrebna pravila, ali ako je igra o ratu, jos protiv superiornog protivnika. No happy endings.
Ma ok ali meni to ide na zivce. Jedno je da me protivnik nadigra ili da ja negde pogresim pa da zbog toga izvisim ali ovako ne osecam uzas vec akutnu iznerviranost. Ne mogu da vidim logiku iza odluke da ti spontano u borbi "eksplodira", vojnik. Uglavnom zadovoljan sam zato sto je moguce taj element totalno izbaciti iz igre sto cu i uraditi :d

ako nema psi labsa, nepotrebno je, opterećujuće i nefer da ti preuzima ljude. zato su to i izbacili.

sjajan naslov, ima poneku mušicu, i moglo je svašta nešto još bolje, ali bar je zadržao sve bitne elemente originala.

Poslednja izmena:
jao, kako se blamiraš, miodraže casual kuzmanoviću. samo ti igraj baš dobre spin off-ove, bar ti gradnja novih baza neće biti preskupa.

i daj neki qte element, ovako je baš dosadno mom vasi kad gleda tatu kako se igra.

probao sam igru i nije mi se svidela, brisanje...

ne šaram po sk forumu, a i svejedno je, pročitao on to ili ne, sigurno neće promeniti kravu u čujem se mleku kupa. ionako je mnogo više casual igrača nego ozbiljnijih, pa je podilaženje ovima drugima zarad kvaliteta koji on više ne oseća (jer je posle 213657132534 igre koju je MORAO da odigra odavno izgubio kriterijume) iluzorno očekivati.
a bio je kul lik, tamo krajem devedesetih...

Vrh Dno