Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Postoji li merged mining ovog novcica na jos nekom poolu, sem na minergate?

U walletu dobijam ovu poruku
Error: transaction <9a86bb0803c248d0245d2790a12daf2f82702b7659524e07cdbc62a07daf
7159> is too big. Transaction size: 26985 bytes, transaction size limit: 24400 b
ytes
i ne mogu da posaljem novcice na menjacnicu. Zna li neko u cemu je problem?

Edit: Provalio sam. Nisam racunao na njihov deracki fee koji je celih 0.005 mro.
Edit: Never mind... Namestio sam i merged mining na minergate.

Uh, ovo isgleda previse dobro da bi bilo realno.

Poslednja izmena:
'fala kolege.

Pool-ovi kradu ludo i bezobrazno. Svi.

Sad sam upao na minergate, deluje mi najozbiljnije od svih.
Da li kradu, znacu za 24h.
Ovi coini imaju dosta orphan blokova pa ne mora da znaci da kradu poolovi.

Što se monera tiče, orphana je prilično manje, nego pre. Ali uglavnom možemo odbiti najmanje oko 10%. (devfee, poolfee, orphans)

Što se monera tiče, orphana je prilično manje, nego pre. Ali uglavnom možemo odbiti najmanje oko 10%. (devfee, poolfee, orphans)

Ja mislim i da je vise od 10%, ja bih pre odbio 15%.
Ma nema veze, sa ovim cenam i to nam se isplati, kopam bolje nego januara scrypt.
Jos da Clay resi ovaj problem sa 280x grafikama pa da pocnem da gledam egzoticna mesta za odmor.:d

Da li kradu, znacu za 24h.
Ovi coini imaju dosta orphan blokova pa ne mora da znaci da kradu poolovi.

Kako se rudari na minergate sa grafikom? Kod njih na sajtu nema podesavanja za gpu, a ovaj njihov miner ima samo za cpu.

U početku, zaista nisam imao problema sa njima, ali na kraju sve više i više. Na kraju je došlo:

Dobio sam mogućnost isplate XMR-a, što sam i uradio, skoro nedelju dana posle tiketa. Na sajtu transakcija izvršena, novčića nigde. Lepo piše transaction hash, ali uvidom u blockchain nema ničeg, tako da su novčići i dalje kod njih. Otvorio sam novi tiket u vezi toga pre nekoliko dana, videćemo šta će biti. Jedno je sigurno, nisi video notroll.in na delu. :D Minergate je na dobrom putu da postane novi notroll.in. U svakom slučaju, ne vraćam se tamo, pa makar me krali i 50% na drugim pool-ovima, novčiće makar imam u "rukama".

U početku, zaista nisam imao problema sa njima, ali na kraju sve više i više. Na kraju je došlo:

Dobio sam mogućnost isplate XMR-a, što sam i uradio, skoro nedelju dana posle tiketa. Na sajtu transakcija izvršena, novčića nigde. Lepo piše transaction hash, ali uvidom u blockchain nema ničeg, tako da su novčići i dalje kod njih. Otvorio sam novi tiket u vezi toga pre nekoliko dana, videćemo šta će biti. Jedno je sigurno, nisi video notroll.in na delu. :D Minergate je na dobrom putu da postane novi notroll.in. U svakom slučaju, ne vraćam se tamo, pa makar me krali i 50% na drugim pool-ovima, novčiće makar imam u "rukama".
Ma kopam jedan dan, probam da povucem, ako ima problema, palim dalje.

I meni se desilo danas isto u dva navrata. Pise "failed", novcica nema na sajtu, a nema ih ni u novcaniku. Sva sreca pa nisam imao puno, mogu da prezalim...

Meni su najgori ovi dumperi sto se ponasaju kao vlasnik AutoCacka. I on sam kaze "Dognam - Prodam "

'fala kolege.

Pool-ovi kradu ludo i bezobrazno. Svi.

Iz mog iskustva Cryptoescrow.eu koji dosta brzo pronalazi blokove bas dosta krade.

Sa druge strane apsolutne preporuke za moneropool.org i kippo.eu . Kad se gledaju isplate mora da se uproseci na malo duzi period, nekad se otvori 5-6 blokova u satu, a nekad nema bloka po par sati.

Ako se do večeras, neko ne pridruži "našem" pool-u i da šansu po drugi put, samo do sledećeg (valjanog) bloka, dajem Vlax-u preporuku za gašenje. Ne želim da sam uzrok traćenja tuđeg vremena i resursa. Još uvek sam na pool-u sa svojih mizernih 500 H/s do večeras. Koliko sam mogao da primetim, sinoć je neko kratkotrajno bio prisutan sa par kH/s. Od pre par trenutaka, opet imamo par kH/s više.

Meni se masine prebacile na drugi pool . Vratio sam na bench i tu sam do 18h ili kad vec resis da odustanemo ;)

Resenje da ti masine ne prebacuju pool je da izbrises iz pool.txt fajla poolove i ostace samo na jednom poolu.

Extremehash je odlican pool, sve preporuke!!!

Extremehash je odlican pool, sve preporuke!!!

Meni mašina nestaje sa sajta nakon pola sata. Kada pogledam miner, on kopa u najveće i šalje share-ove. A na extremehash javlja da je poslednji share bio pre pola sata. Nemam nešto sreće sa ovim Monerom.

meni je kippo za sad skroz ok, chini mi se da najvishe dobijam na njemu, iako nema neki hash i relativno sporo otvara blokove.

Postovani, zanima me koji wallet se koristi za ovaj coin? Hvala unapred

Meni mašina nestaje sa sajta nakon pola sata. Kada pogledam miner, on kopa u najveće i šalje share-ove. A na extremehash javlja da je poslednji share bio pre pola sata. Nemam nešto sreće sa ovim Monerom.

Sada im ne radi prikaz za usere ali masine evo vec dva dana kopaju bez prestanka

Evo, jutros nisam mogao da povucem XMR.
Poslao sam tiket i dobio genericki nazad:

Claude Lecomte (Minergate.com)

Jun 23 11:30

Hello,

At the moment our billing systems is under maintenance. Therefore, some transactions can be in failed or pending status. However, we will fix the issue in the shortest time and you will be able to withdraw your funds.

Thank you for mining with us,
Minergate.com

Interesantno je da sam FCN povukao bez problema.

Nazad
Vrh Dno