Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Kopam 7 sati na bench poolu 1370h/s , dobio sam 0.13 monera. Cini mi se po onim kalkulatorima da bi trebalo bar 0.5?

Na pulu pise last share pre sat vremena , hash 0

Poslednja izmena:
Nevezano za pitanje, ali gde si to proverio prispeće? Novčaniku ili pool-u?

U novcaniku ,na pulu pise da je 0 isplaceno

Onda je to bila isplata sa nekog drugog pool-a. Za isplatu, čekamo Vlax-a.

Moze li neko da okaci novi miner sa bat fajlom, onaj link vise ne radi, ili meni nece da se ucita.

U pools.txt fajlu dodao sam jos 2 pula ali oni su ispod bencha koji je prvi (moguce da je zbog toga dobijeno 0.13)

Sam jel tebi pokazuje tacnu statistiku za hash, last share... kad ubacis svoju adresu?

Da, ali to je uvek otprlike, ne treba se mnogo pouzdati u to. Ukoliko to nisu neke velike promene, tipa, zaboravio sam da upalim neki rig i slično. :D

Poslednja izmena:
na kojem portu ste na pool-u 5555,7777,1111?

Poslednja izmena:
Evo ga GSI

http://1drv.ms/1iuYz9e

ja sam na 5555,sad sam izbrisao ostale pulove iz fajla -> statistika pocela dobro da prikazuje

Poslednja izmena:
ima neko link za windows blockchain? ovaj sa bct-a nece da se ucita

vidim da smo nasli blok, yeeeee :), a sto se tice isplate vidim da je jos uvek u pending maturity, sto znaci da cekamo da sazre pa da vidimo sta dalje

Nego niko ne prica koliko se dobija? Ja po kalkulatoru treba da dobijem 8.29, a od sinocpa do ovog trenutka imam 0.71. Nesto tu nije kako treba.

Po pogresnom diffu sam racunao. Sve je u redu. Dobijam sitno i sve manje. :D

Poslednja izmena:
Mislim da ce ga diff sahraniti.

Otkud ti to, pa kakav ti je diff i isplativost na darku pa ga kopaju kao da je no1 po isplativosti. Pitaj kolegu saja sta misli o diffu i isplativosti generalno ;)

Meni je drago da dif i mreza skacu makar i manje kopao, jer je to pokazatelj stabilnosti.

vidim da smo nasli blok, yeeeee :), a sto se tice isplate vidim da je jos uvek u pending maturity, sto znaci da cekamo da sazre pa da vidimo sta dalje

Hm, kod nekih pool-a, mislim da "sazri" posle 60 blokova?

ja kopam od nekih 12 sati sa 6 masina, ukupno oko 8kh, jako sam malo dobio oko 0.7

drugi je problem sto kada pukne bench pool automatski mi prebacuje na druge poolove i neznam vise gde su mi masine

2 saphire 280x dual x 720 H/s, Jel to OK?

^ Na osnovu svog hashrate-a, rekao bih da jeste.

^We are getting DDOSed now...

Kad se "napravi" wallet, šta se stavlja kao -u (user) u .bat, "view key" ili onaj prvi dugački string....?
edit:
...i kako to iskopirati tj. odraditi copy/paste....?

Poslednja izmena:
Otkucaj u wallet-u

Kod:
address

i to stavljas kao username parametar mineru.

Nazad
Vrh Dno