Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Šta reći, a ne zaplakati...

Taman smo se digli iznad 30K i stabilizovali se oko te vrednosti i sad smo opet na početku.

Mislim da nije samo to...mnogi prodaju BTC (a kamoli neće BC) da bi imali više keša za ponovnu kupovinu BTC-a kad još malo padne cena....Tako da, kad sve sabereš, nije baš neko iznenadjenje samo što analiza dolazi posle dogadjaja pa samim tim i nemamo vremena za reagovanje osim Wall Street vukova :D

Мене искрено сваки овај пад БЦ погоди само тако, сваки пут се сморим кад ми се јави виџет и каже да је цена пала за пет посто :(
Јуче је био онај скуп у Лондону, где су се изграли са КоинКитом међутим цена никако да скочи. Ја ћу од данас да кренем са овом кладионицом па шта бог да, шансе да добијем су много веће него шансе да зарадим који динар у криптовалутама :)

Kuća uvek dobija. :D

Ja se vrcem na BcPool da kopam BC. Muka mi je vise od kopanja raznih gov@na... a izgleda da se isplativost na x11 lagano vraca na staro. Pustim svaki dan da kopa 5 min da dobijem onu procenu isplativosti po mh i cifra raste svaki dan... :)

I mene zanima da li se neko kladio na blackcoinbet.com. Ja sam poslao direkto sa mintpala BC pa me zanima da li ce oni meni da posalju na pravu adresu?

Kasno sam video za ovo (10 min pre pocetka utakmice) pa sam morao da posaljem direktno sa mintpala da bi stiglo na vreme.

Ja sam ovaj prvi na listi 299.98 BC: http://blackcoinbet.com/#/match/9a8edf8a-3b67-4e4e-8c44-b62bc068248d/details

Znam, zato i pitam sta se sad desava.

Edit: Nasao sam, vracaju al direktno na menjacnicu. Znaci baceni BC.

Edit 2: Poslao sam im mail, ali 99% nema nista od toga.

Poslednja izmena:
Da javim da sam sad usao u BC wallet i vidim da mi je stiglo 365 BC, sto je i bio dobitak na opkladu.
Ja sam slao mail blackcoinbet.com a oni su odgovorili da su vec poslali novcice nazad na adresu i dali mi transaction ID da pokusam da se javim mintpal supportu da oni rese. Taman sam ispisao kilometarsku poruku i objasnio situaciju, i otvorim BC wallet da kopiram adresu kad ono stigli novcici.
Ni sam ne znam kako se to desilo, posto ja nisam nigde ostavljao moju adresu sa walleta, a u mailu koji sam poslao blackcoinbet.com sam poslao adresu sa mintpala i pitao da mi vrate mojih 300 BC.
Jedino sto sam povukao 300 BC sa mintpala u wallet i to jednom, pa su oni mozda prosledili ka toj adresi, to mi je jedino logicno objasnjenje.
Ako je neko poslao direktno sa mintpala neka posalje mail blackcoinbet.com i nek trazi bar taj transaction ID, pa onda se javi na support mintpalu i verovatno moze to da se resi. :)

Pa onog koji će biti kad se diveloperi sete neke nove fore da prodaju masi, a kitovi misle da je dovoljno dobro da se iskoristi za pump . . .

Bolji su uslovi nego u kladzi. Kladionice uzimaju 10+% kroz razlike u kvotama. Ovi samo 5% od gubitnika, plus sto kvotu odredjuje trziste.

Ова цена пада све више и више а све ми тешко да продам јер сам баксуз тежак :) Једино да пробам на кладионици мало да намножим новчиће, јако су фине квоте, посебно ових мало лошијих екипа

Ова цена пада све више и више а све ми тешко да продам јер сам баксуз тежак :) Једино да пробам на кладионици мало да намножим новчиће, јако су фине квоте, посебно ових мало лошијих екипа

Kladionica vs berza.....hm, teška odluka...mada to mu dodje isto...:D

Meh....kladza ispadne postenija na kraju. Na ovim berzama se sve tripujes da nesto znas,i na kraju prtz..... :d

Na kladzi bar imas sigurnih tridesetak % sanse da ubodes nesto :d

Popravlja se profitabilnost za x11 na BCPoolu. Za juce mi je bilo 2.7657 BC po MH/s

x11(Za scrypt je bilo juce-prekjuce 9.2700 BC per MH/s). Za danas mi je jos bolja procena(za x11). Videcu kad isplate sutra...

Poslednja izmena:
Pumpaju ga! A ja sam bio spreman da se kladim da će ga ostaviti na nižim vrednostima dok traje mundijal da bi mogli da isplaćuju dobitke.

Mora da su zgrnuli dosta BC-a juče na Brazil-Meksiko meču! Ruke gore ko je puk'o!? :D (Retoričko je, šala, da nas ne "grde".)

Poslednja izmena:
Ja nisam. Na toj utakmici.... :d

Baš sam juče razmišljao kako im je sjajan taj potez sa BC kladžom.

Ne bi bilo loše priču pogurati u tu stranu malko. Možda? Ima smisla... BlackCoin - sam naziv ima tu tamniju, a otmenu konotaciju. Black Jack je jedna od najpopularnijih kockarskih igara. Populacija koja se kladi preko neta je u ekspanziji svuda, a na zapadu je već dosta raširena pojava. Mana je pak što se onda coin usmerava kao "namenski" na ipak jedan ograničen deo populacije, koja i u "normalnijim" društvenim krugovima nije baš omiljena, te ima manje šanse da se pročuje kao sredstvo za opšte plaćanje, rast itd. Ne znam, nisam sve razjasnio u svojoj glavi, ali imam "feeling za osećaj". :D

Danasnja isplata za x11 3.2958 BC per MH/s. Vratila se isplativost skoro na onaj stari dobri nivo :D

EDIT

A ide im dobro izgleda i na Scryptu. Sa tvitera:
BlackCoin @CoinBlack

The @BlackCoinPool is growing it's hashrate once again! Most profitable on Scrypt for the past two days! http://blackcoinpool.com/dashboard - #BlackCoin

Poslednja izmena:
Неко се озбиљно игра са ценом, управо паде на 21 са 24к
Када смо већ код кладионице, кладите се данас на Шпанија Чиле, одличне су квоте

Jel' to ima nekih vesti?
Uspeo sam najzad dobro da kupim juce, ali me kopka da ovo nije sansa za prodaju koja moze proci kao ona na 40+

Nazad
Vrh Dno