Šta je novo?

Dragon Age 3

Ne laži, to su tražili i console igrači a prodaja na PC-u će biti sigurno mnogo više od 5%...
Sećam se da se digla velika prašina digla jer u Dragon Age 2 na konzolama prvobitno nije postojao auto-attack pa je igra morala da se igra kao akcioni RPG. BioWare je to na kraju morao da sredi u zakrpi kao neki bag.:D

Što se tiče same igre, sigurno ću je probati i očekujem da bude bolja od nesrećnog drugog dela ali ipak će ih Witcher 3 ubiti ko zeca.:D

I u Originsu konzolasi nisu imali izometriju ako se dobro secam...
ja sto vise gledam DA3 sve vise gubim volju da ga igram ali Boze moj probaceemo ga, ako nista drugo
TW3 ce biti epic success samo ako ne bude bio bagovit kao sto je Dvojka bila, e sad fingers crossed da CDPR iznese igru kako valja...

DA3 je demonstriran na konzolama na E3. Sacekajmo Gamescom da vidimo kako to izgleda kada se igra na PC.

A ja opet igram Jade Empire :p

EA igre ne treba igrati i Dragon Age 3 nije izuzetak. Sve i da deluje najfantastičnije u najavama, ne sumnjam da će naći 1000 načina da ga ubogalje.

***, negde se mora podvući crta. U mom slučaju to je bilo nakon Battlefielda 4, ali sve naznake su tu već ohoho otkad. Mnogi ih vole, neka igraju šta im ovi serviraju, nemam ništa protiv, ali mene više vući za uši neće. Naročito sa ovolikim remek-delima koja se pojavljuju na sve strane.

Sta da radim kad nema zahvalnica, a hocu da ukazem coveku da ima ljudi koji dele misljenje. Ima i postova gde se raspisem, ali nesto retko u posl. vreme. Ne volim da trabunjam mnogo o igrama koje nisu izasle a retko sta igram od ovih novih koje mi poturaju pod nos. Redovno igram starije igre, a ne zelim da otvaram temu iz mrtvih da bih se ja raspisao.

Izvin'te za odgovor koji nema veze s temom (iliti sorry za offtopic po engleski)

Yay, a voice actor...

Znaci dao ocekujemo tinejdzerski ljubic? Hvala ti Bioware. Mrs u tri lepe

Kako je propao Freddie Prinze Junior... ali nije los posao uradio ovde. Nekako ozbiljnije deluje ovako ofucan i mator, slicno kao Rob Lowe u odnosu na fazu kada je bio popularan. Sad bi ga mozda i gledao u nekom filmu.

Opet, voice acting je daleko bolja opcija nego backstage personality u kecerima, sto je radio pre nego sto je krenuo da pozajmljuje glasove u igrama. :p

[YOUTUBE]b4Nr0tKgKpU[/YOUTUBE]

Pa prave hipsterski JRPG kao sto su to radili u DA2.
Dal je autizam karakterisitcan za sve developere koji rade pod krosnjom EA (tu naravno ubrajam pre svega DICE) postaje stvarno legitimno pitanje, jer ja vidim da Bioware nista nije naucio iz iskustva sa DA2...

Poslednja izmena:
uuuuuu, ovaj jos utegnutiji i nasminkaniji od novog witchera.... ne znas sta bi pre, da ih bijes ili da ih ***** :d

kamera iza dupeta, ne vidi nista ravno ispred, samo ledja, nesto malo neba i sa strane.

Nemam zamerke na gameplay video... dobro izgleda, biće ovo fin RPG... kao i prva dva dela

ja sve trazim dragon age combat u ovom filmu, i jok - nigde.

dashboard? gde je pauziranje/ zadavanje party-u ko da iskoristi sta? koga oni bre zaje6avaju?

ovaj trci sa jednim likom, lockuje neprijatelja i strejfuje levo desno, dodge ovo ono... kao ebeni GW2 nema potrebe uopste da zaustavlja fajt, party lupa ad-hoc, fuj.

To si zaključio samo gledajući video... ili si ipak igrao igru... izgleda ima ovde nekakvih putnika kroz vreme

@kellhus
Ne verujem da sam pisao na swahili prethodni post, tako pretpostavljam čim si prošao registraciju na forumu da znaš čitati.

ja sve trazim dragon age combat u ovom filmu, i jok - nigde.

dashboard? gde je pauziranje/ zadavanje party-u ko da iskoristi sta? koga oni bre zaje6avaju?

ovaj trci sa jednim likom, lockuje neprijatelja i strejfuje levo desno, dodge ovo ono... kao ebeni GW2 nema potrebe uopste da zaustavlja fajt, party lupa ad-hoc, fuj.

To si zaključio samo gledajući video...*{10 input A$ / 20 A$ = "?"} ili si ipak igrao igru...*{10 input A$ / 20 A$ = "?"} izgleda ima ovde nekakvih putnika kroz vreme

Odličan gameplay :) ovo je meni neuporedivo bolje od prvog dela, osećaj prostora fenomenalan, neograničen nekako.

Vidimo da ima i pauziranja, taktičkog pogleda i upravljanja kompanjonima pa ne vidim u čemu je problem, ko god stavi na nightmare ima da igra ko poteznu igru verovatno :)

Ovo je više demo za konzole, upravljanje preko gamepada, normalna stvar u današnje vreme.
Lično bih voleo da ima i pogled iz prvog lica, teren je prelep...

Meni ovo sve deluje bez veze...
Jel mozes da se boris dok si na konju?
Jel clanovi tvog partija mogu da jasu konje takodje?
Inventory system je los narocito kad treba da vidis sta koji lik nosi, majku mu pa TQ je ovo resio briljantno pre 8 godina, sta je toliki problem da se ovo implementira?
Izometrija je losa, jer nemas pregled na borbu i okolinu kao ranije, vec je ugao smanjen...
Ajde da cekamo PC verziju gejmpleja pa da damo neki razumniji sud, jer ovo po meni ne lici ninasta

Poslednja izmena:
Ljudi jel ste vi coravi, kako mozete da kazete da ce ovo biti fin RPG?!

Nazad
Vrh Dno