Šta je novo?

Dragon Age 3

Jel se ovo meni cini ili oni opet prave JRPG kao u DA2?
Gledajte animacije u borbi, kao da gledam Mortal Kombat..
na stranu sto svi izgledaju kao japanski hipsteri...

Dragon Age: Inquisition Trailer - E3 2014

^ Dobra grafika u ovom novom korejskom MMO-u. :d :d :p

Trojka ide utabanom stazom kojom je dvojka prolazila. Nisam ocekivao da ce me ovoliko razoracati. Sareno, sa ociglednim azijskim uticajima, borba gora nego u Skyrimu, zapravo izgleda kao Skyrim na nekom fantasy ENBu.

Da li se to samo meni cini, ili lik sve vreme vuche jednog igraca, i onda kad pocne fajt tu mu se "iz 6ulje" spawnuje full party, wtf?
a da pauza gotovo i ne postoji, sve je hack slash u realtime-u i onda mozda izuzetno retko izvuce nesto nalik izometriji da bi povukao neku joypad friendly attack liniju?

Bye bye DA. Kecu, jedino si ti valjao. Sad ce ovi dezurni smaraci: ,,Pa kako ti to znas,ti si kao neki ekspert, nije ni izasla igra a ti sve znas vec"

Kako smo, za boga miloga, od onog sivog i krvavog Origins-a dosli do ovoga?

A HUD je prica za sebe...

Poslednja izmena:
Da, 2.99 eur, uzeh :D

Ne znam za vas, ali ja sam se debelo razocarao.
Sve je ovo DA2 2.0 na FB 3 engine-u.
Ja sam ranije gledao neke MMO igre (dal se bese zvase Aion?) koje su pravili azijati, i ajde animacije ko animacije (kod azijatskih igara je to neizbezno) ali kad oni krenu da mesaju evropske mitologije i religije sa azijatskim gledanjem na igre dodje mi da povracam.
Hipsterski andjeli sa macevima, i jos sijaset gluposti koje normlanom Zapadnjaku deluju u najmanju ruku *****no, oni implementiraju samo tako.
I evo sad Bioware radi sa takvima...
Ali ko su likovi koji su radili DAO, a nisu radili na DA2 i sad na ovoj bruci?

Poslednja izmena:
Meni je ovaj gameplay video super, jedva čekam igru :)

Moraću dvojku da odigram pre nego što ovo izađe, nisam je igrao jer je ozbiljno napljuvana ali sam skoro video kod ortaka i čini mi se da je isto kao origins ako se igra izometrijski?

Meni je ovaj gameplay video super, jedva čekam igru :)

Moraću dvojku da odigram pre nego što ovo izađe, nisam je igrao jer je ozbiljno napljuvana ali sam skoro video kod ortaka i čini mi se da je isto kao origins ako se igra izometrijski?

Učini sebi uslugu i preskoči dvojku. Nema izometrije, nema taktike, nema ništa.

Posto je cela radnja u istom gradu (nisam zavrsio, igrao par sati, tako sam cuo), smorices se brzo. Takodje su likovi bez veze, prica je meh, igru kao da je radio gej lobi u svakom mogucem smislu.

Cini mi se da su momci iz CD Project-a povukli pravi potez. Pomerili igru za februar 2015. taman da speru gorak ukus koji ce neminovno ostati posle ove igra i dovrse ono sto su zapoceli kad su DA2 i W2 izasli u isto vreme.

Da li se to samo meni cini, ili lik sve vreme vuche jednog igraca, i onda kad pocne fajt tu mu se "iz 6ulje" spawnuje full party, wtf?
a da pauza gotovo i ne postoji, sve je hack slash u realtime-u i onda mozda izuzetno retko izvuce nesto nalik izometriji da bi povukao neku joypad friendly attack liniju?

Obećali su pauzu, izometriju tokom pauze i kontrolu saboraca. Ali naravno imaš izbor da igraš klasičan h&s od početka da kraja, konzolni plebs ne bi prihvatio drugačije.

Stvarno strahota šta uradiše od serijala posle keca, keca koji je stvarno bio odličan.

Poslednja izmena:
Kec je, iako pomalo genericki, bio fenomenalan. za dvojku sto manje reci potroseno, to bolje. Ovo mi lici na, kao sto neko rece, dvojku u novom odelu.

[YOUTUBE]cPM-cuhnEvI[/YOUTUBE]

Koliko sam primetio, u vecini klipova, takticka, izometrijska kamera se koristi samo tokom pauze i dodavanja zadataka saborcima. Odmah nakon toga, akcija se vraca u trece lice i konjzolaski herp-derp. Sta bi sa obecanim pogledom iz daljine i pause & play igranjem sa misem?...

Koliko sam primetio, u vecini klipova, takticka, izometrijska kamera se koristi samo tokom pauze i dodavanja zadataka saborcima. Odmah nakon toga, akcija se vraca u trece lice i konjzolaski herp-derp. Sta bi sa obecanim pogledom iz daljine i pause & play igranjem sa misem?...

Ne lupetaj. Kompletne bitke se mogu voditi u tactical modu. Pricali su o tome na gametraileresu/ign/giantbomb-u u jednom video snimku. Opisivali su da u tactical modu konzolni igraci mogu da pritisnu valjda R1/right bumper da pokrenu/zaustave tok vremena [PC igraci naravno samo lupe spacebar]. Bice isto kao i DA1 na PC-u.

Bioware ne zeli da promovise to previse, jer je feature ubacen samo zbog besnih PC igraca koji cine manje od 5% trzista.

Poslednja izmena:
ne bi smeo sam da prebacuje pogled... ako namestim takticku kameru iz pticje perspektive moralo bi da ostane tako dok ne odlucim da prebacim u trece lice.

Edit:

Bio je onaj klip demo, ne mogu da ga nadjem, gde mislim da igraju iz pticje perspektive, ne prebacuju u trece lice.

evo ga ovde na 22.35

Poslednja izmena:
Ne lupetaj. Kompletne bitke se mogu voditi u tactical modu. Pricali su o tome na gametraileresu/ign/giantbomb-u u jednom video snimku. Opisivali su da u tactical modu konzolni igraci mogu da pritisnu valjda R1/right bumper da pokrenu/zaustave tok vremena [PC igraci naravno samo lupe spacebar]. Bice isto kao i DA1 na PC-u.

Bioware ne zeli da promovise to previse, jer je feature ubacen samo zbog besnih PC igraca koji cine manje od 5% trzista.

Pa to je prosto fascinatno, my gullible fanboy buddy :d To "besno" PC trziste se nakupovalo keca, (koji je i jedina prava RPG igra u serijalu), daleko vise od "smirenih" konjzolasa, koji su se sa Bioware-ovim igrama i upoznali tek sa DA2 i Mass Errectom. No, svi znamo da se trziste promenilo, da je sada fokus na dzojstiku, sisama, i "press x to win" gameplay-u. Nazalost, tako je i to niko nije sporio. Ono sto mene interesuje je gde su snimci koji podrzavaju ono sto su obecali pre godinu ili dve? Gde je taj "full mode tactical combat" o kojem trubis? De mi nadji snimak leba ti. :) Oh, btw i ne zelim samo izomtriju tokom borbe. Oni su obecali konstantan takticiki pogled, cak i tokom regularnog setkanja kroz grad. Gde je sve to?...

EDIT: @Uruk: To je opet pauza tokom borbe sa retardiranim kockicama u donjem desnom uglu. Gde je taskbar, gde su skillovi, gde je ovde RPG!?...

Poslednja izmena:
mislim da su skilovi desno dole, ali ih izbacuje samo po tri zbog gamepada... valjda ce biti opcija i za onaj stari na brojevima 1-10.

Oni su obecali konstantan takticiki pogled, cak i tokom regularnog setkanja kroz grad.

^to bi morali da ubace... nadam se da nece pogaziti obecanje.

Ne laži, to su tražili i console igrači a prodaja na PC-u će biti sigurno mnogo više od 5%...
Sećam se da se digla velika prašina digla jer u Dragon Age 2 na konzolama prvobitno nije postojao auto-attack pa je igra morala da se igra kao akcioni RPG. BioWare je to na kraju morao da sredi u zakrpi kao neki bag.:D

Što se tiče same igre, sigurno ću je probati i očekujem da bude bolja od nesrećnog drugog dela ali ipak će ih Witcher 3 ubiti ko zeca.:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno