Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolumbija mnogo ozbiljnija ekipa od Grcke... mogu reci ocekivano

Tim sa mnogo energije, jedinstven, a i atmosfera im ide na ruku - 99% tribina obojeno u žuto.
Inače sam očekivao dobar tim od Kolumbije - imaju mnogo ozbiljnog selektora argentinca Pekermana (nama je poznat jer je vodio Argentinu 2006 u onoj noćnoj mori u Gelzenkirhenu 0:6).

Iskreno očekujem da počnu dosta bolje da igraju u nastavku SP-a. Vidi se da im fali Falcao.

1&t12+ :guitar:. Гекас као да има 60 година, тако изгледа.

just 1 :(

T12+ mi bilo sumnjivo znajuci kolko Grcka odbrambeno igra
Ustvari 1&2-3 mi je bila mnogo lepse , ali sam se pitao dal ce 2 dati

Urugvaj : Kosta Rika - 1-1, 3+
Šta mislite?
KR fale 2 prvotimca dok će Urugvaju Suarez možda biti spreman za nastup. Trebaće gol razlika u ovoj grupi...

1 je siguran, ja sam 1it12+

1-1 nikad ne volem ;(

Ne mogu da verujem da neko poredi Lazara sa Robenom... vidi se da je ovo IT forum! ;) :p

Markec ima veliki potencijal ali treba tu mnogo znoja i malkice srece da to postigne... ali tesko da ce biti na Robenovom nivou.

Cek, cek. Ti njega uporedjujes sa Robenom?!

Srpski kompleks, nego sta nego ga poredim Roben koristi 80% fizicke mogucnosti i 20% pameti, dok Lazar Markovic koristi 50-50 i ima da bude jedan od najboljih igraca svoje generacije, a vec je tu negde. Hendikep mu je sto dolazi iz ove fudbalske mocvare. Dve godine je mladji od Nejmara, tek treba da zablista, ima 20 godina a ponizava ljude. Cisto da te podsetim na Srbiju/Jugoslaviju

Sinisa Mihajlovic najbolji izvodjac slobodnjaka svih vremena, po procentu uspesnosti, po rekordu serije A sa 27 golova (pirlo je na 25 i dalje aktivan) i po priznanju licno Karlosa i Pirla

Nemanja Vidic, po verbalnom priznanju Fergusona, Robsona, Linikera, Stama i mnogih najbitnijih faca Premijer lige, najbolji defanzivac ikad

Sto ti je cudna moja prognoza da klinac koji radi ovo sa 20 god:

[youtube]uZn2aOqEHAc[/youtube]

[youtube]EXcJAaHykYs[/youtube]

biti jedan od najboljih fudbalera ... ?

@ SuperStarr Suarez nece biti u prvih jedanaest veceras ali Urugvaj ce pobediti i bez njega

URUGVAJ:

Fernando Muslera
Martin Caceres
Diego Godin
Diego Lugano
Maximiliano Pereira
Walter Gargano
Cristian Stuani
Egidio Arevalo
Cristian Rodriguez
Diego Forlan
Edinson Cavani

http://www.smh.com.au/fifa-world-cu...-start-against-costa-rica-20140614-zs7pv.html

edit: Sad procitah da Bufon nece igrati mozda i celo prvenstvo, Italija - Engleska 0:0 :eyebrows:

Poslednja izmena:
Михајловић је имао много мање утакмица од Пирла. Не сећам се да је пирло признао да је миха бољи...

Јел наши преносе све утакмице?
Ови жабари се стисли па преносе тек понешто

1,45 je kvota na "1", mala je kvota da se odvučem do kladionice... Treba da "rizikujem" 100€ za 45€... Bojim se da URG ne da gol pa posle počne da smara igru i primi neki iz prekida mada bi i onda trebalo da napravi neku priliku ili korner pa da ubode nešto...
Do sada je sve sem BRA - CRO bilo izvesno odmah po startu prvog poluvremena. Al' uvek neki tim može da ima sreće u odbrani u poslednjim minutima kao MEX protiv CMR.
U pravu je weasel:
1-1 nikad ne volem ;(
Ali nema primamljive kvote osim na 1-1. 3+ je izvesno samo ako URG da 2 gola. :) Onda ima šanse i za III :p (al sam pametan :)). Onda će biti rasterećeniji i opušteniji što dovodi do veće kreativnosti...

Poslednja izmena:
Moze i GG 3+ ;)

Srpski kompleks, nego sta nego ga poredim Roben koristi 80% fizicke mogucnosti i 20% pameti, dok Lazar Markovic koristi 50-50 i ima da bude jedan od najboljih igraca svoje generacije, a vec je tu negde. Hendikep mu je sto dolazi iz ove fudbalske mocvare. Dve godine je mladji od Nejmara, tek treba da zablista, ima 20 godina a ponizava ljude. Cisto da te podsetim na Srbiju/Jugoslaviju

Sinisa Mihajlovic najbolji izvodjac slobodnjaka svih vremena, po procentu uspesnosti, po rekordu serije A sa 27 golova (pirlo je na 25 i dalje aktivan) i po priznanju licno Karlosa i Pirla

Nemanja Vidic, po verbalnom priznanju Fergusona, Robsona, Linikera, Stama i mnogih najbitnijih faca Premijer lige, najbolji defanzivac ikad

Sto ti je cudna moja prognoza da klinac koji radi ovo sa 20 god:

[youtube]uZn2aOqEHAc[/youtube]

[youtube]EXcJAaHykYs[/youtube]

biti jedan od najboljih fudbalera ... ?

Taj isti Roben je imao dosta problema sa povredama dok je bio mladji, a eto ga sad dominira u zadnjih par sezona.

Rano je bilo sta pricati za Markeca, rekoh ima potencijal ali to tek mora da pokaze i dokaze.

A Miha jeste najbolji sto se slobodnjaka tice. Jedini igrac koji je postigao hettrik i to sve iz slobodnjaka.
Vidara takodje, jedan od najboljih na svojoj poziciji... on i Rio vrv najbolji stoperski tandem ikada.

Ali daleko je Markec od tog statusa, tako da treba spustiti loptu i ne porediti ga vec sada sa izgradjenim igracima svetske klase.

edit: Sad procitah da Bufon nece igrati mozda i celo prvenstvo, Italija - Engleska 0:0 :eyebrows:

Ma kakvi, nemam čuke da odigram "GG" ili čak "UG pp 2+" i ako imam neki blesav osećaj...
Ko bi rekao da će onoliko golova biti na SPA - NED? Ajde "dvojka" ok ali i to mi je bilo opasno zbog Del Boske-a. :p

Ja sam odigrao 1iD2+ na Urugvaj a pogodio sam 2+ Kolumbiju.
Imam jos 4 para ali nada zadnja umire :)

SPA-NED dali kvotu 2.4 na 3+.. takvu kvotu na 3+ vidjam samo u domacoj ligi ili kad igra italija :D
a doslo +6

ja sam > vreme prvog gola 28+ na italiju

Juce na Spaniju me je zeznulo za 20 sekundi da uzmem lepe pare ;(
11534xxxx Keš Račun
------------------------------------------
[3/3]
1104 14-06 00:00:00 Chile-Australia
Konačan ishod 1 1,45
1102 Mexico:Cameroon
Vreme Prvog Gola 28+ 1,79
1103 Spain:Netherlands
Vreme Prvog Gola 28+ 1,82

Daj banujte Igoritzu iz teme, da ne lupa gluposti. Kakv Lazar Markovic...

Mene je odusevio ovaj mali James Rodriguez, odavno nisam video boljeg kreativca. Sve decko zna, vec ga vidim u Madridu gde ce za nepristojnu transfer sumu da zameni smesnog Lukicu Modrica.

Sto se kladze tice, Grci me prodali. Mislio sam da bar poluvreme mogu da izdrze...

Odem do lokalnog Mozzart-a sad, 50€ na "1&3+", odgovor šalteruše: "Ali mi ne primamo evre..." A u ovom mom selu sve pozatvarano, nemam gde razmenim. :) Igram se od sutra, ***, nekoliko godina nisam ušao u kladionicu... :)

Mene je odusevio ovaj mali James Rodriguez, odavno nisam video boljeg kreativca. Sve decko zna, vec ga vidim u Madridu gde ce za nepristojnu transfer sumu da zameni smesnog Lukicu Modrica.
Iskreno, Oscar (BRA) mi deluje kao mnogo kompletniji igrač od tog James-a + što ne mirišem sve što ima veze sa "domaćim" fudbalom ali Igorica je sasvim lepo izložio šta je imao, na stranu što je to offtopic i što nema ama baš nikakve veze sa ovom temom a i nije jedini koji je "skrenuo sa puta". ;)
Ali ajde neka bude i toga (po malo), da nas ne optužujete za babaroge baš svaki dan. :D

Poslednja izmena:

Sto se kladze tice, Grci me prodali. Mislio sam da bar poluvreme mogu da izdrze...

Daj bre, pa dobar je Lazar. Naravno da nije toliki tehnicar kao Neymar, Hazard.... Mladji je, komotno moze da dostigne njihov trenutni nivo.
A Robben je unikat. :)

Urugvaj opusteno dobija. 1i3+

Poslednja izmena:
A Miha jeste najbolji sto se slobodnjaka tice.

Najbolji izvodjac slobodnjaka je brazilski golman Rogerio Ceni. Posle njega ide paragvajski golman Chilavert pa Juninho.

Jeste Miha bio dobar izvodjac slobodnih udaraca ali brojke sve govore kada je ova kategorija u pitanju.

Rodrigez je odlican, samo je steta sto je otisao u Monako ali jedini su oni bili spremni da plate Portu 45m za njega.

Necemo banovati nikog sa topic-a samo zato sto ne misli kao ostali.

Dajte leba vam otvorite jos jednu temu o kladjenju, fudbal nema nikakve veze sa kladionicom. Na dve strane samo smarate sa kvotama, ajde lepo na neki bet sajt pa tamo razglabajte kvote.

Nece da moze. Jedna tema je i o Brazilu i o sudijama i o kladjenju i o navijacima o letecim Holandjanima...
Nema vise tema . To je sigurno.

Urugvaj lagano, mnogo penala za sad na WCupu

Poslednja izmena:
I do 2-1

BIlo odbrane od Ronalinhovog , >Maradninog, Mesijevog driblinga, a nema od Robenovog... Ima od svakog, samo treba znati. Pokazo mu je Real kako se zatvara , da moze samo da seta na 20 metra sa jedne strane na drugu.

i corava koka...sad im je vratio,i to sve sa kamatama. :) a od tvojih pobrojanih jedino je maradona isto veliki igrac,ni od njegovog nije bilo spasa pre droge ili posle kad nije krizirao.mesija nikad nema kad je bitno,kao i ronaldinja,njih kao cirkusante ne bih stavljao u kos sa pomenutim igracima. :)

markec moze da bude super igrac,ali dal' ce i koliko ce da razvije slif pitanje je.kod nas na balkanu takvi ili odu u neko ludilo (dejo purger) ili nikad nista bitno ne naprave (skoro svi ostali).a i znate kako kazu,dzek of ol trejds,master of nan.roben se uhvatio ovog i najbolji je svih vremena sto se tice tog driblinga,i vrhunski mu sluzi kad moze sa njim da onako pospremi aktuelnog sampiona evrope i sveta. :)

...
Raspad sistema za Urugvaj...

Poslednja izmena od urednika:
Dzeksone, kakve veze imaju Mihajlovic i Vidic sa mojom pricom o Robenu?! Kakav kompleks, o cemu ti to?
Jednostavno normalan covek ne moze da uporedjuje nekog prosecnog klinca sa majstorom kakav je Roben.

Ajde da vise ne obradjujemo ovu temu jer je za nju potrebno razumevanje. Dakle, prosto neverovatno da na jednom IT forumu gde je pod pretpostavkom buljuk inteligentnih ljudi, gomila vas ne ume da napravi razliku u:

"markec ce po mom misljenju biti bolji od robena"

"markec je bolji od robena, ja sam najpametniji duvajte ga metalike sa bench foruma, srbija do tokija"

Kad krene da se razume ono sto se procita, onda mozemo da diskutujemo dalje. Do tad me sramota, od vas koji ste reagovali na moj post a da ne idete dalje od bukvara kad je razumevanje citanja problem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno