Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Хвала!
Дефинитивно сам сад сигуран да је велики удео у овоме имао и квалитет сигнала. Иако ни овај није нешто посено, некако ми делује да је квалитет мреже овде у Италији бољи него код нас...

Да не буде да смо ми рупа, имају и они места у градовима где ниједан провајдер нема домета :)

Дефинитивно сам сад сигуран да је велики удео у овоме имао и квалитет сигнала.

Naravno da ima. Pogledaj moja zadnja dva posta u Note 2 temi...

Овде 2 цртице, и у Београду две цртице су два света...

Odlican rezultat. Vazno da pojedini kukaju kako je baterija losa.

Da li se nekom dešava povremeno da zakucava gsiff_daemon? Po netu se piše da zahvata Samsunge još od S3. Dešava mi se jednom u 2-3 nedelje, telefon bude vruć i istopi se mnogo baterije.

Pozdrav društvo!

Juče sam se učlanio u klub :)

Zanima me koji stock rom preporučujete ? Ja trenutno imam instaliran n9005xxuenb1 build je n9005xxuenb4

Hvala unapred na odgovoru

S5 port rom.. nije bas to sto trazis ali je rom stvarno bruka.. mozda i jedini kod kog punim bateriju na drugi dan.. a sve radi maximalno brzo.. jedino je kamera neupotrebljiva pa mora da se posebno flesne stock kamera za N3..

Sto se mene tice Echoe Rom se za sada najbolje pokazao i sto se tice baterije i ponasanja telefona u svakodnevnom koriscenju. Taj rom mi je "baza" ,ostale probavam i vracam se na Echoe dok mi se neki ne pokaze bolje. Civato Rom nisam jos probao,on je sledeci :type: a pomenuti S5 Port sam juce "uklonio" iz tel,lepo izgleda,na momente super radi ali mi se desilo 10ak puta u toku dana da zabaguje zestoko,recimo kliknem power taster da ga otkljucam on ne reaguje,dodje sebi posle par min,ako me neko u medjuvremenu pozove,tel zvoni,ekran je crn i ne mozes mu nista,posle 15ak sekundi upali ekran i mozes da se javis...to su moja licna iskustva i informacije iz prve ruke...
Ako volis puuuno da "kastumiziras" onda probaj X-Note...
Pozz

X Note trosi dosta RAM-a zbog svih tih kastomizacija. Probaj Civato pa javi utiske. ;)

Ja koristim s5 port vec nekoliko dana i kod mene nema bagova.. doduse google play service mi nesto brljavio 2 puta force close i to je to..

Za one koji su kao i ja imali problema sa wifi lozinkama, mogu kao prelazno rešenje instalirati aplikaciju sa play-a instabridge..

Instalirao Clean Master, on mi je savetovao par fabričkih aplikacija da disable-ujem i evo me na 77 posto. Telefon je skinut sa punjača jutros u pola 7.

Konacno sam i ja postao vlasnik N3 ;) evo baterija od danas, nije neko preterano koriscenje bilo, da se i videti...
Pozdrav i hvala svima na pomoci. Do sledeceg kucanja caos ;)uploadfromtaptalk1402341163149.jpguploadfromtaptalk1402341176492.jpguploadfromtaptalk1402341188741.jpg

U strogom centru... ;) ovo kod M (mreže) sam bio dosta van grada a ovo kasnije do sad u stanu... gde je los signal :(

http://www.sammobile.com/2014/06/10/exclusive-samsung-galaxy-note-4-breakdown-sm-g906-clarification/

Regarding the Note 4, model name N910, we can confirm that we will see two hardware configurations of the device: First one with the Snapdragon 805 for the North American, Korean, Chinese and Japanese market, with the following carrier model breakdown:

USA:
- Sprint : trltespr
- AT&T : trlteatt
- T-Mobile : trltetmo
- Verizon : trltevzw
- U.S. Cellular : trlteusc

Korea:
- SK Telecom : trlteskt
- LG Uplus : trltelgt
- KT : trltektt
China:
- China open : trltezn
- China Mobile : trltezm
- China open (duos version) : trlteduoszn
- China Telecom (duos version) : trlteduosctc

Japan:
- DoCoMo : trltedcm
- KDDI by au : trltekdi

All other markets will receive a variant with the Exynos 5433 SoC, among which also the international version which we will be seeing in Europe and other parts of the world (trlte_eur – N910F). This version is also accompanied by Intel’s XMM7260 Cat. 6 modem. Whether Intel will be supplying the modem for the Snapdragon version is yet to be confirmed, but it’s highly likely as Qualcomm’s Gobi 9×35 modem will not be ready for the summer time-frame.

We confirm that the device is shipping with an QHD AMOLED screen, but can’t comment on its display size. It contains the same sensor array as the S5 currently disposes of, but adds an UV sensor to the lot.

Finally, we exclusively report that the Galaxy Note 4 will come with a 16MP OIS camera module manufactured by Sony. The IMX240 has not yet been officially announced, so we do not know what other improvements Sony’s new generation sensor is capable of, and if it is capable of the same picture quality as Samsung’s own ISOCELL sensor, that is used in the Galaxy S5. The front camera remains the same unchanged 2MP sensor as in the S5.

Pomagajte ljudi greskom sam pobrisao google play,i sad ne mogu da ga instaliram,skinuo sam verziju 4.4.22 i pokrenem je i samo stoji instal?

Drustvo, imam jedno pitanje.

Telefon sam dobio sa 4.4.2 ali neki build iz februara... Sada bih preko Odina hteo da stavim noviji stock fw ali me zanima jedna stvar.
U slucaju da je telefon skinut sa mreze, sta trrba da backapujem kako se telefon ne bi ponovo zakljucao po instaliranju novog fw?
Hvala unapred na odgovoru

Neće se zaključati telefon ako je već otključan. Sam ROM ne bi trebalo da ima veze sa SIM lock.

Da li si svestan da nećeš više imati garanciju, ukoliko je imaš?

Neće se zaključati telefon ako je već otključan. Sam ROM ne bi trebalo da ima veze sa SIM lock.

Da li si svestan da nećeš više imati garanciju, ukoliko je imaš?

Hocu da stavim stock fw samo noviji, ne bi trebalo zbog toga da se gubi garancija

Vrh Dno