Šta je novo?

Mirror's Edge 2

meni je jedino bilo krivo sto DLC nikad nije bio krakovan... ludilo od igre

Misliš li na ""Time Trial Map Pack" ?
Ako se dobro sećam, taj DLC sam video u jednom Mirror's Edge repack-u na torrentima.
Čak šta više, trebalo bi da je standalone.

Podiće se velika prašina ako se ispostavi da je ovaj deo istinit:
Part of this open world environment includes a persistent, “always online” component. The open world is considered a multiplayer “playground” where other plays can drop-in/drop-out seamlessly, freely choosing their level of interaction with other players and the game world. A comparison to Journey‘s online feature was given as the closest example

Inače meni ove informacije stvarno sjajno zvuče.:)

mirrors_edge.jpg

auuu al ce ovo biti bomba od igre :D

Ako je ovo rimejk, onda ja vecu d3bilnost odavno nisam vidio.

Da bude u rangu keca i ja cu je sa zadovoljstvom obrnuti.

Sta ce ti ista igra?! *** ovo je prevrsilo svaku mjeru, pa ovo nema ni u Holivudu da se radi rimejk nekog filma koji je izasao prije 5-6 godina.

Tesko da ce biti bolji od keca, a sumnjam da ce biti i u rangu keca. Takva igra se vise ne ponavlja

Dal keca da obrnem na tastaturi i mišu ili da kačim joypad?

Da.

Obrnuo keca i na pcu i na konzoli tako je meni bolje legao dzoj ali najbolje neka proba sam obe varijante i prosudi.

Imam joypad pa ću probati obe varijante, mislio sam da će biti jednoglasno pa sam zato pitao.

Imam joypad pa ću probati obe varijante, mislio sam da će biti jednoglasno pa sam zato pitao.

A to je isto ko da pitas da li da kada odem u poslasticarnicu narucim casu vode ili neki sok uz kolac.

Probas pa sam procenis sta ti vise lezi tastatura i mis ili dzojped.

Eto PC igraci se toliko trse da sve igre koje mogu igraju na dzojstiku dok se konzolasi trude da nadju nacin da prikace tastaturu i mis na konzolu. Nesto ovde gadno ne valja.

Nemam nista protiv joypada i one igre za koje smatram da je bolje igrati na njemu igram tako sa zadovoljstvom, plus sto je komotnije.

Ipak, moram da se slozim sa onlim sto su neki vec napisali - bilo koja igra iz prvog lica bi mi bilo potpuno neprirodno da igram na bilo cemu drugom osim na K&M. Izvesno je da je sve to samo stvar navike :)

nije ovde bitno sto je igra iz prvog lica. po meni je neigrivo na joypadu jer su ose neprecizne i spore. za neke pokrete mi je bilo strasno tesko da se naglo okrenem. na misu to ide savrseno.

Prvi deo se igra iz prvog lica, ali više je (često težak) platformer nego FPS. Zato je joypad mnogo bolji izbor.

Nazad
Vrh Dno