Kad bi zaista svi prodavali originale Limundo i KP bi ostali bez pola prodavaca...
Taj mnogo liči na onaj koji je moj brat kupio na raskrsnici za soma ipo i trajao je tačn0 15 secundi sečenja jedne tanke cevi. Istopio se prekidač načisto. Posle tog reza premostio sam prekidač i ondaje trajao još jedan isti takav rez kada se istopilo kućište. Nije ni čudo kada je težio 300 grama ceo. Imam jedan sivi Boch (sredna serija), original, već 15 godina ili više koji radi bez ijednog problema do sada. "Mala" razlika eh ?Da. Ali neko dozvoljava da prodavac naglasi da se radi o kopiji, a neko ne. Evo čovek svesno prodaje kopije alata http://www.limundo.com/kupovina/Mas...CH-Brusilica-8-115-Professional-NOVO/25132493 I naravno nigde nije naglasio, i naravno ne daje garanciju.
Da. Ali neko dozvoljava da prodavac naglasi da se radi o kopiji, a neko ne. Evo čovek svesno prodaje kopije alata http://www.limundo.com/kupovina/Mas...CH-Brusilica-8-115-Professional-NOVO/25132493 I naravno nigde nije naglasio, i naravno ne daje garanciju.
Ako si uplatio onda imas podatke o imenu a jos ako si u banci i jos dosta podataka, pa pravac u muriju ako je suma preko 5000 dinara, ili brate 2-3 krupna druga u auto pa na adresu kod njega, naplati i sto je duzan i kamatu i gorivo, trece nema!!
Pa piše i na tarabi svašta. Vidi se na slici da je nekako "prozirna" a kad uzmeš u ruke, lagana kao pero. Čak i one naj jeftinije u prodavnicama za sličnu cenu su tenkevi sproću ovih.a zasto je to kopija na kojoj je svuda napisano ugravirano made in Germany, a takva ista u radnji kosta 3-4 puta vise I na njoj pise made in china? Mislim koja je razlika, to mene zanima jer ja sam kupio bas tu brusilicu I koristio je![]()
a zasto je to kopija na kojoj je svuda napisano ugravirano made in Germany, a takva ista u radnji kosta 3-4 puta vise I na njoj pise made in china? Mislim koja je razlika, to mene zanima jer ja sam kupio bas tu brusilicu I koristio je![]()
Da, imas par strana nazad bio im rodjendan pa castio vikend. Ja imao 50 prodatih sitnica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari