paket od 5 Mb bez ugovorene obaveze po ceni od 2 000 din mesečno
Ja kad sam uzimao BOX sam to radio , objedinio u jedan paket a bio sam pod ugovorom za ADSL.Da li može bez penala da se pređe na box4 pre isteka ugovora ?
Telekom nesto prcka,smanjili protok.Bankomati jedva radili,softver usporio,cirkus...
imao sam ja onaj hg520 ili kako vec, on je pobrljavio (da ne pricam sad sta sve ne, dakle sve sto moze da ne radi dobro, nije radilo) i dali su mi taj, gde IPTV radi solidno od tad* (vratio sam jedan stb, pre sam imao 2), sa netom problemi nekad mali nekad veci, mada u zadnje vreme jos i nekako radi, uglavnom sto kazes nekad nestane na minut ili tako pa se vrati, uspori i slicno... Jednostavno ovo je jos i super kako sam imao. I iskreno, ne znam ni sta da radim, posto mi je istekao ugovor, i sad kao cekam ako bude neka akcija, jer mi od svega zasad nista ne odgovara, a da ne pricam o problemu sa ISDN posto oni jedu g.. u vezi toga, da ne pricam o VDSL sto ovde u centru niko u poslovnici ni ne zna sta je to. Elem, nista ti u podesavanjima nije poremeceno, jednostavno nije do tebe. Javi ako menjas ruter i da li se nesto promenilo, mozda ovaj novi sto dele ispadne bolji...Da ne otvaram temu bezveze, koristim telekomov ruter onaj gadni Intracom jetSpeed. Već par dana mi se dešava da se pojavi znak uzvika dole kod internet konekcije, i užasno se uspori net. Nekada i potpuno ne radi. Proradi samo ili resetujem ruter. Koristim isti net na 3 računara (1 lan, 2 wifi). Ista stvar na sva tri komada. IPTV sasvim normalno funckioniše. Jel to crkava ruter, ili da podešavam nešto?
Dodavanjem IPTV mogu samo da ti oduzmu od neta. Verovatno se nece nista promeniti ako si vec najavio da ces na IPTV stoga i zakljucan net na tome, kako bi oni "sacuvali stabilnost sistema"... ma...Ja sam potpisao juče ugovor za Net 10 i brzina je zakucana na 8.7 Mbit, ping je manji od 10. Mislio sam da je to standardno zbog overheada?
Da li se dobija čistih 10 kad se uzme IPTV?
Nije u pitanju moja konekcija,cuo sam u Intezi da se zale,sve im je usporilo.Zena ispred mene izabrala u meniju jezik srpski i ceka 10 min.,nista se ne desava.I ne samo Inteza,sve banke su imale problem dva,tri dana:trust:Nije TS nista usporio sve je isto bar kod mene 50/2 VDSL sve normalno radi, ako treba stavljam i SS.
To je nesto lokalno mozda nije globalno kod TS jer da jeste onda bi i kod mene bilo smanjenje, mozdfa nesto na tvojoj parici, u tvojoj centrali...
Ot: gledam fin. izvestaj za 2013. i kaze sa ina oko pola miliona ADSL korisnika.
Sve je to OK ali sto ti je toliki ping?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari