Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, nije los. Kida :d

Pa sve zavisi kakav zeludac imas 🙂

Znaci Hanibal nije los ? Jel ono, sick mracan ili nesto kao dexter ?

Далеко морбиднији од Декстера у смислу самих дијалога, увида у људску психу и начина на који људи буду убијани... креативности у садизму немањка. 😉

Uh, danas odgledah 12-u epizodu druge sezone!!! Do tad sam lagano sve gledao.....
kad kida lice lik...

^
iako ima morbidnih scena dosta, meni se tako nesto prevrnulo u stomaku kad su pojeli one pticice...Jeb*te znaci zeludac mi se okrenuo

^ Da, to je bilo baš da izgubiš apetit, ali finale je ... pa odavno nisam gledao ovakvo finale sezone - 10-ka čista kao suza. Objasnili su kako bi to trebalo da izgleda svim serijama iz A produkcije u zadnjih par godina. Ima po koja rupa, ali opšti utisak je veoma pozitivan.

^
iako ima morbidnih scena dosta, meni se tako nesto prevrnulo u stomaku kad su pojeli one pticice...Jeb*te znaci zeludac mi se okrenuo

A, to ti je problem? Kao da ti ne jedeš živinu? To je samo stvar percepcije.
Inače si sa konzumacijom ljudi sasvim OK, i to ti se ne gadi. 😀

Human Target, odgledao 4 epizode u nadi da ce postati malo ozbiljnija serija, medjutim nista.. Osim jedne sporedne radnje koja je pocela da se provlaci kroz seriju i koja je interesantna, ostalo je krajnje neozbiljno i klasicno holivudski..

Jedem ja pilece, curece i tako to, ali ovo kad sam video ucelo tako, pa ono krcka sve... :vomit:

A ovo sto se tice ljudi, ***, lepo se spremi, pa mi ono ni ne izgleda lose 😛

Ja ne mogu da se setim gde sam to video tačno. Ali sam znao za to odavno. Na Filipinima jedu jaja sa polu razvijenim ptićima živa. To je mnogo morbidnije i bolesnije. Možda bude u sezoni tri. 😀

Odgledao 6ep hanija i nije lose (kako se smeje u facu fbi slepcima i hrani ih ljudima :-devil-🙂 Jel S2 drasticno bolja od prve ?

Odgledao 6ep hanija i nije lose (kako se smeje u facu fbi slepcima i hrani ih ljudima :-devil-🙂 Jel S2 drasticno bolja od prve ?

Meni je mnogo ozbiljnija, a i sve ti jasno kad je S2 finale 10/10 na imdb 🙂

Edit: Vise nije, neki ped*ri bacili hejt, sad je samo 9.9 🙂

Poslednja izmena:
Well i 24 novi ima 9.3 i ja kao fan Bauer-a mislim da je preterano...

Sherlock BBC -

rewatchable value 10/10

Mofat je jbni genije. Sve Sherlokove interakcije su prosto savrsene. Ko god mu smislja monologe i dijaloge je genije u rangu samog fiktivnog Sherlok Holmsa. A Cumberbach je kao glumac vise nego savrsen za ulogu.

moja neka all time lista serija, prva mesta:

1. True Detective (ne preterujem, remek delo)
2. Lost (al samo dok je trajalo)
3. BB
4. Sherlock
5. Luther
6. Stargate SG-1/SG:A
7. Farscape
8. Friends
9. House MD
10. Spartacus

OFAH i Black Adder su van kategorije 🙂

Poslednja izmena:
^ Da, to je bilo baš da izgubiš apetit, ali finale je ... pa odavno nisam gledao ovakvo finale sezone - 10-ka čista kao suza. Objasnili su kako bi to trebalo da izgleda svim serijama iz A produkcije u zadnjih par godina. Ima po koja rupa, ali opšti utisak je veoma pozitivan.

+1

Sherlock BBC -

rewatchable value 10/10

Mofat je jbni genije. Sve Sherlokove interakcije su prosto savrsene. Ko god mu smislja monologe i dijaloge je genije u rangu samog fiktivnog Sherlok Holmsa. A Cumberbach je kao glumac vise nego savrsen za ulogu.

3. BB
4. Sherlock
5. Luther
7. Farscape
8. Friends
9. House MD
10. Spartacus

Druga epizoda prve i druge sezone je izuzetno slaba, u odnosu na prvu i treću epizodu. Mada u trećoj sezoni mi se skoro i dopala druga epizoda, osim toga što je bilo odmah očigledno ko je meta. Izdvajao se kao paun u brdu pilića bez perja. I bilo je baš bezveze čekati Sherlock-a da ukapira.

Sherlock BBC -

rewatchable value 10/10

3. BB
4. Sherlock
5. Luther
7. Farscape
8. Friends
9. House MD
10. Spartacus

Gde ti je Supernatural na listi?

Poceh da gledam Hannibala jer ga nahvaliste ali posle druge epizode u prvoj sezoni mislim da jedno vreme necu narucivati pizzu sa pecurkama

A i svejedno pizza goji, vidiš učinio ti uslugu 😛

Igoritze otkud to da ne gledaš Hannibal-a? Bio bi ti na prvom mestu 😉

Jedem ja pilece, curece i tako to, ali ovo kad sam video ucelo tako, pa ono krcka sve... :vomit:

A ovo sto se tice ljudi, ***, lepo se spremi, pa mi ono ni ne izgleda lose 😛
Kanibalizam je Tabu ali ne znaci da je stetan. U staro vreme plemena u Africi su jela svoje protivnike posle ratova kao znak nadmoci....

Kanibalizam je Tabu ali ne znaci da je stetan. U staro vreme plemena u Africi su jela svoje protivnike posle ratova kao znak nadmoci....

To te Hannibal naučio? 😛

Ne, izucavao sam nastanak civilizacija pa sam u delu vezanom za kulturu normalno i do kanibalizma dosao. Inace Hannibal iz serije je kanibal upravo iz tog razloga zato sto zeli da ima nadmoc nad ljudima ili ti da bude bog.

Ne, izucavao sam nastanak civilizacija pa sam u delu vezanom za kulturu normalno i do kanibalizma dosao. Inace Hannibal iz serije je kanibal upravo iz tog razloga zato sto zeli da ima nadmoc nad ljudima ili ti da bude bog.

Znam. Jedino što meni nije jasno je njegov pasionizam prema bogu. Visoko obrazovan (psihopata), nema smisla da održava koncept boga i fascinaciju da obara krovove crkvi na njih. Osećaj superiornosti, i kontrole shvatam. Ali ovo baš kako je prikazano nema smisla. Nije da to kaže sarkastično, a mislim da bi trebao.

Kanibalizam ni meni nije nista narocito, osim ako se prikazuje iz ugla onog koji ce biti pojeden.
Mislim da je na Uskrsnjim ostrvima ceo jedan narod bio pojeden od strane drugog.... dugouhi i kratkouhi ili tako nesto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno