Ipak trazim CM Storm Sniper Window Side Panel, posto pasuje na Haf 922.I mene zanima ovo za Haf 922.
Da li ima planova da se kod nas ponovo pojavi HAF xB posto trenutno ga na stanju nigde nema ?
Zasto nema v850 i v1000 vec duze vreme i kada ce ih biti?
Za ovo pitanje nema odgovora ili... ?
Pozdrav.
Imam pitanje u vezi garancije za cooler master devastator, crkao mi je mis to tj. levi klik na misu e sada nikakav papir nisam dobio za mis i tastaturu jer sam dobio to kao nagradu na Gaming festivalu u Mixer House. U pitanju je bio dota 2 turnir
Ma mogu sad da angažuju pola bench foruma da ih brani, što verujem da sledi, jer sve je ovo ipak biznis,
Poštovani, zanima me koje napajanje CM od 600 w ima najbolji odnos cena kvalitet kod nas ? Kod napajanja mi je bitno da ima 2x 6 pin a, ali to sigurn ima svako novo napajanje ?
Ako ti je samo bitno da ima 2x6 pci-e konektora onda uzmi B seriju 600W, onda daje 47A na 12v, ako hoćeš modularno napajanje, onda već moraš ići V650S varijantu, ono ima nekih 54A koliko se sećam. Sve zavisi šta tebi treba
Odmah blatim? Tu su gospoda, već sam im se kulturno obratio u temi "Reklamacije,servis -Pitanja i odgovori". Izneo sam jasno problem, imali smo prepisku, što na pm, što javno. Epilog je da ako nemaš račun za ove skuplje stvari, slobodan si! Niti su obezbedili servis, niti dali bilo kakav predlog. Da sam tražio neki kablić, verovatno bih ga dobio pa bih ih i ja sad branio ovde. Podele 10 kablića i plastičnih poklopčića, i dobiju 10 ljudi koji će da skoče u oči nekome ko se požali da su ga iskulirali za skupu stvar. Sjajna marketinška fora, priznajem!Nema potrebe da odmah počenš da blatiš CM (koji nije tu), jer sam savim siguran da će stvar da se reši u tvoju korist kada se vrate.
Bro, znamo se dobro i znam da ti je teško da se uzdržiš od uloge advokata, ali imaj bar toliko pristojnosti pa pročitaj ceo moj post pre nego što pokušaš na njega da odgovoriš. Onda ćeš shvatiti da bi bilo mnogo bolje da si ćutao, jer advokat ne sme biti površan.Btw, ne razumem te, pises tolike postove bezveze a stvarno nije tesko bar na ovom forumu da pitas ko popravlja napajanja i da dobijes odgovor![]()
Hajde onda da pretpostavimo da su ljudi otišli na odmor u sred mog slučaja, tek što smo započeli prepisku, pa nisu stigli da svom korisniku ponude rešenje, ili bar adekvatnu sugestiju u vezi sa problemom. Neka bude tako. Ispadnu li fer, u tom slučaju sam svestan da bi bilo jako ružno ako ne bi usledilo javno izvinjenje sa moje strane. Nakon petnaestak dana će svima sve biti jasno. Podsetiću na ovo, kako god bilo.
Hajde onda da pretpostavimo da su ljudi otišli na odmor u sred mog slučaja, tek što smo započeli prepisku, pa nisu stigli da svom korisniku ponude rešenje, ili bar adekvatnu sugestiju u vezi sa problemom. Neka bude tako. Ispadnu li fer, u tom slučaju sam svestan da bi bilo jako ružno ako ne bi usledilo javno izvinjenje sa moje strane. Nakon petnaestak dana će svima sve biti jasno. Podsetiću na ovo, kako god bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari