Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

u al si lenj mrzi te 5 strana da okreneš. šta misliš da on 5 dropbox linkova dnevno kači :D

x11-sgminer-mingw-build2.zip

Poslednja izmena:
Dzaba kopamo. Bio je fork i mi smo na pogresnom forku i kopamo dzabe sad. Poslao sam mu mail, videcemo kad ce procitati. Verovatno nije pri kompu.

pa promenite pool ili coin, nije smak sveta, da masine ne stoje dzabe

koji je normalan diff? na ovom mom pool-u je oko 2.5

Dzaba kopamo. Bio je fork i mi smo na pogresnom forku i kopamo dzabe sad. Poslao sam mu mail, videcemo kad ce procitati. Verovatno nije pri kompu.
[22:14] <coinotron> evan82: just to clarify 0.9.4.8 has 3 your today commits
[22:14] <@evan82> yeah

coinmine.pl je sada provereno na pravom forku. uskoro se nadam da ce i coinotron, to je posao od 5 minuta

coinmine.pl jeste ali coinotron nije a ko zna gde je lik sada. Nek rade masine, nema veze. Kad se sredi sredice se, necu propasti za par sati. Ko da dezura celu noc i ceka :p

hm, sad mi je palo sa 3200 na 2400 snaga po kartici, a nije zakucao drajver

evo ja krenuo da kacim na dropbox, nasao sam na ruskom nekom sajtu ( http://s1.stdns.ru/up/forum/915188_1.zip ) jer su ovde neobelezeni i ne znam koji skidam :p

taj je najjaci za 280x na 1080/1500 I20 mi daje 3.15mhs samo treba P C 0 za ukidanje donacije i vozi

Zahvalio se poljak za info i kaze, koja je ****** zakazala fork za nedelju kad treba da se odmaramo :d Car!

Ne znam na koju foru ali kad pokrenem ovaj novi miner preko CGWatchera kao sto sam pokretao onaj prethodni da ustinem onih 2% dobijam extra 50hasha. Sada mi svaka karta bije oko 2570.
Izgleda da CGWatcher radi override nekih podesavanja.
Hajde nek proba jos neko. Do juce sam imao 2450, 120hasha po karti za dz je super. To mi je skoro 1MHash extra.

Poslednja izmena:
Hmmmmm, koji je to miner u pitanju? S ovim novim nema sanse i20. Moracu sutra malo da se poigram s tim.
I koju cifru gledas u mineru, imam utisak da ne gledamo isto ali svejedno ne znam kako izvlacis toliko.

trenutnu, levo od kose crte

miner onaj što cvili, build 2 (sa temperaturama i rpm). ovaj novi od danas mi daje manje (nisam ga ni probao na toj mašini ali na ovoj na kojoj jesam daje manje)

drk hashrate is 66,300 MH/s of 930,452 total MH/s (7.126%).

Pada mreža a i cena prati.

Klima se drk opasno. To sam primetio jos sinoc. Ali ga cekam opet na ~210 jer je velika je verovatnoca da ce skociti ponovo barem do 240.

Pao je svega 10% u odnosu na sinocnu cenu i opet frka panika :D, normalno je da valuta talasa pogotovo u ovoj fazi. Meni bi odgovaralo da padne ne recimo 0.018 pa da malo opadne i diff da se nakopa jos malo....

iskusenje je veliko al se nedam o eventualnoj prodaji rzmisljam tek za mesec dana mozda i kasnije .. sad ovako il cu biti pukovnik il pokojnik :D

iskusenje je veliko al se nedam o eventualnoj prodaji rzmisljam tek za mesec dana mozda i kasnije .. sad ovako il cu biti pukovnik il pokojnik :D

E vidis to je velika greska torbara. Tako su ljudi mislili i za ltc jesenas kad je bio 0.052 i to im je bilo malo. Pa kad je ljosnuo......Razmisli da si ga prodao po 270 i sad kupovao po 230. Pa ako skoci i na 300 dobar si i ako padne na 190 na istom si a imas btc u dzepu. A ovako reskirate da ostanete sa sicom u dzepu i propustate dorbu zaradu.

tacno u pravu si diff pao ispod 800 ja istreso pola sto sam imao nema zezanja .... mogao sam jutros ali eto dosta je i toliko ..

jel to coinotron opet skrenuo levo kod albukerkija? :D

Nazad
Vrh Dno