To je ok .
Ako posalju na 11003 kukaj i zapomazi
Sta je 11003? Nemam skoriji paket da pogledam, ali secam se te brojke
To je ok .
Ako posalju na 11003 kukaj i zapomazi
Koliko ti je taj fon cekao na nasoj carini ?
19.05.2014 10:40:37 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
19.05.2014 11:22:32 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
Ma nema, ko sa kinezima radi...steta sto umesto te nacije nije neko poslovniji, bio bi to posao iz snova. Terao sam se sa kinezom jedno 5 dana kada ce da mi posalje neku navigaciju, na kraju je rekao u ponedeljak, naravno poslao je u cetvrtak, DHL-om, i ne mogu da verujem da vec 2 dana paket stoji u Hong Kong-u?! A navodno preko DHL-a paket stize za 4-5 dana.
Planiram da kupim sat preko ebay-a, koji kosta nekih 250€. Ranije sam kupovao i dobijao posiljke robe cija cena nije prelazila 100€, doduse nekada i jeste, ali svega nekih desetak eura, i nikada nisam nista dodatno placao. Zanima me, ako neko zna, kolike troskove carinjenja mogu da ocekujem?
Meni je celu radnu nedelju paket presedeo na carini, ali računam da je to zbog poplava i situacije u zemlji...
Ako si očekivao paket za 4 dana, to je baš optimističnoKoliko si platio poštarinu za taj DHL (znači ne ccena proizvoda, već samo shipping)?
Besplatna je postarina bila.
Besplatna je postarina bila.
Јесте, Евица је отишла да пуни џакове...
Mozda je uracunat u cenu![]()
May 8, 2013 Electronic Shipping Info Received NEWHALL, CA 91321
May 12, 2013 , 9:01 am Processed Through Sort Facility SERBIA
May 13, 2013 , 8:53 am Customs clearance processing complete SERBIA
May 14, 2013 , 8:26 pm Delivered SERBIA
Potpuno normalan status, carina kao i uvek šalje paket u centar za soritranje u Savskoj 2, najverovatni u carini su udarili samo pečat ne podleže ili su ga ocarinili pa ga direktno poslali dalje (ili su pomešali skenere što se dešava).E ljudi kakav je ovo status, do sada nikada nisam to video a imam puno primljenih paketa
2014-05-23 06:00, 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema
Malo mi cudno kao da se vraca u Kinu u pitanju je mobilni telefon. Carina vraca na GPC, a trebalo bi da pise od carine.
U cemu je problem?
Mozda da ih nazovem,a?
Ja sam imao sreću, poslali su mi paket u poštu na zvezdari Beograd 74, umesto Beograd 75. Onda su hteli da ga vrate u Kinu i stigao sam da zovem i carinu i poštu pa su mi ga dali u mojoj pošti (RC949542899CN)
Potpuno normalan status, carina kao i uvek šalje paket u centar za soritranje u Savskoj 2, najverovatni u carini su udarili samo pečat ne podleže ili su ga ocarinili pa ga direktno poslali dalje (ili su pomešali skenere što se dešava).
Za pošiljke koje vam zalutaju, zovite 0113643116 to je samo za pošiljke koje počinju sa RC, RB.
ja imam paket koji vec 40 dana nije krenuo iz kine, nema ono otprema samo stoji...a svi ostali paketi su odmah nakon prijema ostali na otprema u roku od par dana...ima skoro 2 meseca od kad sam narucio![]()
Onda sedi i uživaj, ako uopšte bude tracking i da stigne za dve do tri nedelje super![]()
Ma zn ja vrlo dobro ovo mi je moza 101 paket ajo ne i vise, ali ono sto mi j3 bilo cudno je to sto mi prvi put nije pisao status od cariñe.
Samo to me je bunilo,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari