Te terracoine sam ti ja rekao da vrtis.....
Aha ok, sad razumem, ali nemoguce je da niko do sada nije resio ni jedan blok, tu kopam otprilike mesec dana i nisam primetio neki priliv novcica...Bitno je da pool reši blok, nebitno ko od kopača na njemu. Čim dobiješ neke novčiće to znači da je rešen blok.
Ostani na coinotronu, odličan je.
Zamisli ovako
Pplns kad nadjete zlato podelite ga ,vi kopači,proporcionalno kolko ste imali zamaha,ako ga ne nadjete,terate dalje na sledeću livadu bez zarade. Tako dA ti dobijaš koine i kad neko drugi nadje blok. Tako da nema veze dal si ti našao ili neko drugi
Heheh lepo i slikovito objasnjeno nema sta, hvala drugari i srecno kopanje!
A sto se tice isplativosti kucica, jel su najisplativija valuta i dalje, ili im postoji neka alternativa?
Aha ok, onda neka, nastavicu da kopam kucice, pa sta Bog da!Hmmm... Odprilike imas jedno 1000 alternativa i svake nedelje jos 10ak novih.
Ako trazis nesto isplatljivije, najbolje je da posetis temu "Isplative valute kojih nema na velikim menjačnicama".
Tu mozes naci mnogo isplatljivije valute ali i mnogo rizicnije.
Sta vi radite sa ovim kerovima. Nista se vise ne isplati ja prestao kopati samo cekam cenu...
Niko da komentariše cenu 77 satošija?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari