Šta je novo?

Far Cry 4

vrhunski :D
inace po *******ciji me pomalo podsecaju na Saints Row likove :D

Pa da , FC je uvek bio humoristički serijal. "Extra!!!"

Jeb'o ih season pass.
Za svaku igru nabijaju, a najsmešnije nema ni podataka šta će da sadrži.

Zbog toga u zivotu vise necu uzimati Ubisoft igre. Hiljadu vrtsa Collectors Edition igre, 150 dlc-ova od kojih je vecina eksluziva samo za jednu platformu... Kako su uradili najavu za Far Cry 4? Sa preorderom za limited edition. Skoro ni rec o samoj igri...

Sve ( ok... skoro sve! ) sto je lose u gaming industriji na jednoj slici:

watch%20dogs%20release%20chart.jpg

Poslednja izmena:
Na gejmplej klipu ima i slonova, kellhus je bio u pravu, a vi ga na cele dve strane ismevali :p

Evo još malo slonova...

[youtube]bTTHu7du9_Q[/youtube]

Poslednja izmena:
Heh, Ubisoft sam stavio Private na video cim sam ga odgledao, a vidim da su i ostali uklonjeni. Inace, gameplay deluje solidno (vrlo slicno FC3), kao i sam setup pre svega.

Gameplay klipa nema vise. Ovaj negativac je na istu foru kao iz fc3. Dok fc4 izadje, ima da nam se smuci, kao i onaj.

Ipak mi proradio klip, izgleda da je bio online par minuta samo, pa privaten pa ponovo pusten...

Mene ovo malo podseca na neki nivo iz SS2 :)

Milan Stanković je novi Vaas?

Mene na Putina :D , doduse samo na coveru.

Auuu kakve igre nam se spremaju, ovo je mnogo dobra godina, a tek 2015 ta :D:D:D

Ovo neki dresiran slon? Ne smeta mu pucanj dvocevke pored uveta :D

Uze mi rec iz usta :) Cudno mi je kako niko da puca u slona vec kao gadjaju lika iako ovaj ide i ubija sve redom :)

Cudno je i sto mu se obnavlja health i sto moze da bude pogodjen u glavu 500 puta tokom igre... but hey let's NOT use real world logic on a video game.

GTA na slonovima

Niste primetili,ali pre nego sto ga je zajahao,stavio mu je tampone u usi.Pogledajte jos jednom snimak,lepo se vidi.:p

Mozda su slonovi u igri prosto gluvi, zbog nekog virusa koji je razvio novi Vaas kojim se generalno ogluvljuju divlje zivotinje kako bi bile pitome i submisivne...?

Nisam mogao ni jedan minut da odgledam, katastrofa.
Ono sto se pravi na osnovi Far Cry 3 ne moze da ispadne dobro. Po meni najveci fps fail u poslednjih nekoliko godina. Apsolutno nista ne valja u igri.

Far Cry 3 po meni jedan od najboljih fps-ova u poslednjih nekoliko godina. Apsolutno mnogo toga valja u igri.

Ima trojka mana, ali je uglavnom zabavna. I svakako bolja od većine krša. Mnogo sam više uživao u njoj nego u zadnjim CoD.

FC3 je odlicna, naravno nije savrsena, ali da je najveci FPS Fail to je vec smijesno komentarisati.

Nazad
Vrh Dno