Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

3G/WiFi, nemam puno apps izlazim na home, 2xemail, viber, browser, tapatalk i to je sve. Auto osvetljenje +5.

Drzim WCDMA only.. i u Bg sam trenutno. VIP mreza, 4 bars vecinom vremena. Doduse N2 koristim kao main, ovaj je sekundarni :)

Imali gde da se nadje iGo za note 3? Pitao me drugar da mu nadjem a ja ne znam gde drugo da pitam.

Mogao si da mu pustis PM ako znas, a ne da pametujes.

+1 , ako već nećeš da pomogneš nemoj da se useres čoveku u život s takvim glupostima, bez obzira dal je tražio ili nije..

Za iGo pusti Kibiceru pm, slao je on meni nesto, ali znam da sam na kraju odustao od puta pa nisam ni instalirao..

Pa sta? Mozda se decko ne snalazi najbolje.
Poslao sam mu PM.

A kako bih ja mogao da znam da li je iGo isti za te telefone kad niti imamo Note3 niti imam S4 ili bilo koji drugi. lepo sam pitao za pomoc i ljudi mi pomogli da ne lutam bezveze i hvala svima!

Teže se instalira nego što se pronalazi na guglu.

Jesam li ja jedini kome se baterija primetno brzo trosi kad padne na 20-ak %?

Jesam li ja jedini kome se baterija primetno brzo trosi kad padne na 20-ak %?

meni do sada nije padala.na 20%... na kraju dana je na oko 40%.. Mada je bilo prica o mem efektu I da ga n3 nema.Ja bih ipak uradio praznjenje I punjenje do kraja..mada to nisam kod sebe nikada uradio..

Uradio sam praznjenje do kraja sinoc. Sa 20 na 10% mi dosta brze spadne, pa onda od 10 ide normalno.
Hunder, bas je losa baterija. 2 sata igrica i skoro 6h SOT sa ocajnim signalom, bas lose. ;)
ne8a3u4u.jpg

uby5yded.jpg

4
2yda6u8a.jpg

http://img.tapatalk.com
/d/14/05/19/8ujusasu.jpg
6u6yne5y.jpg

bepu4aqy.jpg

Poslednja izmena:
Alarm mi se konstantno rollbackuje.

Po defaultu, prvobitni alarm je bio u 14:00.

Pormenio sam isti na 15:00,ali posle jednog dana, telefon opet zvoni u 14:00?

Da li se jos nekome dešava ovaj fenomen?

Ne smem ni da zamislim kakav ce biti N4, jeste da mi phablet ne treba ali Samsung se nekako najvise potrudi oko ''notare'', jos kad bi presli na premium materijale i bolji dizajn..

Meni nista ne smeta na Note3 sem cene,izgled jednoga telefona je uvek stvar ukusa i nista vise
Voleo bih jedino da i neko drugi napravi neki ovakav phablet sa olovkom i funkcijama ,ali mrka kapa za sada

Samsung koristi to sto zna da napravi kompletan phablet i to je tako jos od pojave N1, uvek su za korak ispred drugih. Kad ostali naprave phablet kao N3 Samsung ce imati superiorniji N4, mada mozda i gresim ali videce se sve za par meseci.

Jel koristi neko neki cutom rom.. Znaci izludeo sam, ima da se vratim na stock rom.. Nijedan rom ne radi kako treba, stvarno ne znam sta se ovo desava...

Ili ne radi mobile data, kao flashuj kernel, ja flesujem on udje u safe mode neki, prvi put vidim ono, onda drugi ne radi home dugme za wake, nego moram da ga budim preko power tastera stalno (ne da mi ne pada na pamet nego ne znam), sledeci je unakazen s nekim detaljima i glupostima za koje mi treba 3 dana dasklonim sve da izgleda ljudski, i onda se plasim da ako i on *****ava da cu ga baciti kroz prozor, i na kraju ima i onih sa ocajnom baterijom.. Ae neki predlog, za nesto provereno, ubi se trazeci i sto je najgore nije rom ko rom 400,500mb, nego > 1.6GB . . Dotle je doslo da mi je dolazilo da juce zovem nekog lika sto prodaje 1520 da mu ponudim zamenu..

Inace da se nadovezem na pricu o Samsungu i phabletima - sve je to lepo, ALI, ovakvi djinge, djange materijali ne smeju da se koriste na telefonu za koji sam dao 500+ evropljana.. Bila prica kao ova lajsna od polukarbonata, koji crni on, ovo se bre osteti dok stavljas futrolu ***, Lumia 920 je od PK i to je drugi svet, padala mi 2,3 puta na plocice, jednom na parket sa vece visine i imala 2 mikroskopske ogrebotine, ovaj mi nigde nije pao i opet se vide neke tackice...

Poslednja izmena:
Omega v14.
Baterija je drzala fantasticno kada sam prvi put napunio nakon flesa a sada katastrofa. Na kraju cu da prodam ***** i da uzmem neki krs i da se ne nerviram.
3a9uqequ.jpg

hubu5esa.jpg

ejynahu8.jpg

Poslednja izmena:
Predji na iphone ,tu se sve zna ,ni gore ni dole tako je kako je

Samsung koristi to sto zna da napravi kompletan phablet i to je tako jos od pojave N1, uvek su za korak ispred drugih. Kad ostali naprave phablet kao N3 Samsung ce imati superiorniji N4, mada mozda i gresim ali videce se sve za par meseci.

Definitivno je koliko vidim dobar, do prvog update-a, ovo je stvarno katastrofa, oc-er je bio medju poslednjima koji je bio zadovoljan radom, medjutim vidim i njega snaslo....ovo je bezobrazluk, da se puknu tolike pare, da ocekujes da sve radi kako treba, a onda posle par meseci pocne da se ponasa kao telefon od 50€.

Katastrofa, jos kao skinuh onaj program za kalibraciju sto brise battery stats ali sad jos gore drzi. Videcemo u narednih nekoliko dana.

Flex ROM - Civato. Ја га фурам сигурно месец и кусур, фантастичан ром. Све ради.

Nazad
Vrh Dno