Šta je novo?

LG G2

Ja sam trenutno na CloudyPro II 2.1 i stvarno sam zadovoljan,ne bih ništa menjao.Samo me toliko nervira interfejs(bela pozadina i crna slova),kao i bele ikonice gore u tasku(valjda se ne zove tako).Koristim Nova launcher da mi je makar na aplikacijama pozadina crna,ali ikonice mreže,baterije i ostalo ne mogu da promenim od belog(probao sam sa G2 Tweakbox,neće da radi,izbacuje je mi da je problem setting in-app billing itd..Traži mi da instaliram Xposed što sam i uradio,ali opet ne radi.A onda sam izgubio i mogućnost da uključim ART(zbog Xposed).Ajde daj link za taj SOKP i jel treba nešto drugačija instalacija preko TWRP ili sve standardno?I da li na njemu radi dupli klik na ekranu(izmišljena stvar!!!)?Pretpostavljam da je to ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500030

Nije to taj rom. Ovo je SOKP: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728727

Sinoć sam ga malo čačkao dok sam se smarao u trećoj smeni. Ima gomilu podešavanja, lepo radi, ima u sebi Xposed i nekoliko modula... Otpale su mi oči dok sam sve pregledao. Nakraju sam izgubio volju da ponovo instaliram sve aplikacije pa sam se vratio sa restore na CPII 2.1. Vredi ga probati. Videću kada stignem da proverim kakve su fotke. Ima neki dodatak "LG Camera". Možda sa tim nisu loše slike.

Isti ti je način za instalaciju samo što ovde posle rom-a instaliraš i g-apps (google aplikacije) na isti način kao rom. Ovo ti je njihova strana za download: http://sonic-developers.com/?page_id=11

LG camera je aplikacija za slikanje i snimanje sa mnogo više podešavanja...

Pozdrav drustvo.Izvinjavam se sto remetim diskusiju vezanu za ROM-ove.
Da li je neko resio i da li postoji resenje za ovaj problem oko snimanja zvuka,kako u video zapisu tako i u voice recorder-u?
Problem se javlja kada se snima u tisem okruzenju,i tad se dobije zvuk koji je isprekidan.

Gde je najbolje kupiti LG G2, preko oglasa ili u nekoj radnji?

Pa i radnje se oglašavaju preko oglasa :)
Ako želiš da provriš telefon pre kupovine - radnja
Ako imaš poverenja u prodavca - može i oglas. sa slanjem preko kurira.

Ima li neko neki predlog šta pogledati?

Ništa, fabričke greške se javljaju, ali su vrlo retke. Ako ga uključe, pogledaš displej da nema neku manu (nejednako osvetljenje, mrtvi piksel...), mada se ne dešava. Proveriš dugmiće da se ne klimaju i to je to.

Izašao Cloudy Pro II v 2.2.
Changelog:

Fixed spam message
Updated system apps
Updated Google apps
Added fully Knock-Code support (D802/5/6 F320S/L/K)
Some minor fix

Ima li neko neki predlog šta pogledati?

displej sa nekim programom.. i mozda i najbitnije da li kvrcka ko kineska igracka kada se pipne gornji deo mobilnog ,ja od toga nisam mogao da zivim.

[YOUTUBE]wlqSuNlK_Ew[/YOUTUBE]

da napomenem meni se ovo kvrckanje culo cak i u trenutcima kada sam spustao not. drawer .. uzas. i ja sam imao belu varijantu g2.

Poslednja izmena:
Uzeo. Ipak nije nekorišćen, star je 5 dana i stavljen cloudy pro 2.1. Kako da se vratim na Telenor stock, posto telefon nije za mene, pa cloudy pro nije potreban? Želeo bih i root da obrišem, stvarno nije potreban

Poslednja izmena:
Bolje bi ti bilo da skineš npr cloudy pro najnoviji, flash, factory restore, pa dorimanx kernel I fix za kameru. I onda stvarno možeš da joj das vrh telefon. Fix za cam je must have,!!!
Edit: sa cloudy pro ne treba cam fix

Poslednja izmena:
Mislim da je sve to i ubačeno, nisam se cimao da gledam. Dao bih joj tako da sam siguran da necu imati reset, ovako šta znam. Pošto joj je stabilnost sistema među bitnijima na telefonu.

Pa zato i kažem, udariš svež Rom, napucas ga s čim je potrebno i ćao ;-)
I nema reseta. :-D

Koji je poslednji cloudy pro? Da stavim sebi, njoj je dosta stock, bez roota, a ja zbog nedostatka vremena ne stižem da uradim bilo sta. I ako ti nije problem da mi samo das link za Telenor 4.4.2 ROM i da li je flash kdz sve što je potrebno (

Zna li neko kako se vraća na stock, da odradim to i napokon odem na trčanje? Naravno unroot i sve to, kao što smo pomenuo

Nema uproot, kad metodom se vraca na stock al korak da imaš stockroom. Kad, Malo pročešljaj po forumu, search je majka :-D

Sa telefona sam, mislio da ne sklanjam burazera sa kompa dok ne nadjem. Sad cu sam da sredim. Mene samo zanima da li je dovoljno uraditi.kdz da se vratim na stock ili je potrebno jos nesto. Nasao sam uputstvo,ali nisam siguran da li je potrebno jos nesto sem .kdz flashovanja

Poslednja izmena:
Nista nisam uspeo, dobijam poruku prilikom flasha KDZ da mi kabl nije prikacen i t odmah na pocetku. Nigde u uputstvu ne pise da treba da idem u download mode, sto mi je nelogicno ,ali ga nisam stavljao u isti. Nece ne iz download mode.... Nikad me nijedan telefon nije mucio kao moj G2 i ovaj prilikom najobicnijeg flashovanja.

Ipak sam odustao od vracanja na Stock... Jos samo sebi da flashujem CP 2.2 i to je to... Ako mzoe neki tutorial za to pa da odradim aksnije

Poslednja izmena:
kako se u clody p. 2 menjaju app koje se nalaze u onom polukrugu koji se pojavi kada se prstom povuče od home ikonice iz navbara?

:) nisam stigao sve ni testirati. Probaj Cflex, brz je. Ja sam trenutno na CP(mozda umisljam ali mi se cini da je cf malkice bolje slike pravio kad sam ga probao, probaj zapravo, nemoj da te navlacim da probas(probaj:)) )

Kako ? Zar ne pravi CP bolje, jer je ipak to port sa g pro2 ?:)

Ja ne znam sta ima biti lose? Port g2 pro kao i cp 2.1 samo sto je tema tamnija..a primjetio sam da dosta ljudi rade dirty flesh pa se posle zale kako mu ovo ili ono ne valja..

Port flexa ;) Sinoc sam ga probao, sve je ok osim toga sto ga bruce ubija i antutu score 21000 ;) naravno 2.3 verzija

Poslednja izmena:
Vrh Dno