Šta je novo?

Pomoc za poplave

toogood

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2008
Poena
440
Ljudi,

ja sam iz Banja Luke. Kod nas nije velika frka iako ima delova grada koji su u potpunosti pod poplavom. Grozno je u Doboju, Maglaju, Bijeljini, Samcu...Danas idem u Crveni Krst u Banja Luci da vidim hoce li staviti na sajt primanje donacija u kriptovalutama, pa cu se oglasiti oko toga. Eto nadam se najboljem.

Preporuka i u Srbiji da se napravi tim koji ce obici referentne organizacije kako bi se i ova akcija ukljucila tamo jer je u Srbiji stanje jos gore koliko vidim.

poz

Ima ali to nije realno, postoji mogucnost sumnje i najmanju mogucnost manipulacije novcem treba odstraniti! Tako da treba otvoriti racun u nekoj instituciji (BTC i LTC adresu) pa neka oni barataju sa tim dalje.

Bio sam sa sekretarom Crvenog Krsta u Banja Luci Zeljkicom Ilic koja je rekla da cemo sutra sesti oko svega i dogovoriti da se BTC racun stavi na njihov sajt. Danas je velika guzva tamo tako da je odvojila 10 minuta da sednemo i rekla da ne vidi problem u tome. Eto toliko, sutra dodatak infoa!

p.s. probajte u Srbiji istu stvar da uradite

Ima ali to nije realno, postoji mogucnost sumnje i najmanju mogucnost manipulacije novcem treba odstraniti! Tako da treba otvoriti racun u nekoj instituciji (BTC i LTC adresu) pa neka oni barataju sa tim dalje.

Realno je ako se javi neki stariji lik evo mozemo ovako otvoricu BTC adresu i posaljemo tamo BTC posle javim zmaju i kazem mu da uplati

na neku od ovih adresa

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net...=64ddf57c0a4a4744e8968bf1cb524749&oe=53FF0B58

@Zmaj javi se da li moze ?

@ostali provericmo lako koliko je novca uplaceno i to je to ;)

P.S. Zmaj cim dodjes molim te javi se cim dodjes.

P.S.S. @Sajber ajde tebe svi znaju i veruju ti pa ako mozes bilo bi dobro da ti otovris tu BTC adresu i posle kad posaljemo pare sutra samo posalejs Zmaju sve sta skupimo i on to uplati na racun crvenog krsta ...

Poslednja izmena:
Ok, nemam nista protiv samo ne volim kasnije prozivke ako ih bude, zbog toga govorim

trenutno mi van stroja oko 1.5 TH u bosni. :(

nema struje, nema vode. prezivecu, bitno je da su ljudi i hardware dobro.

i ja sam razmisljao da se pokrene nesto za pomoc najugrozenijim.

Poslednja izmena:
meni je 20mh + 1 th van rada :)

uglavnom evo ako ste za ja cu sutra objaviti vest pa ce mozda biti lakse pridruziti i druge regionalne crvene krstove ili neke druge organizacije

da, i ja trenutno se organizujem za neki crowd founding. mozda cak i internacionalni, bice haos kada se povuce voda

odlicno, nista treba pomoci sa svih strana...ludnica je u Crvenom Krstu, mnogo ljudi dolazi i pomaze, sto je super!!

Ja sam iz Bijeljine, haso... Nemam šta više reći. Ja mogu otvoriti adresu, to je najmanji problem, ili paypal account (koji već imam). Ali bolje je LTC/BTC i to je najbolje da uradi zmaja pošto on to radi sa isplatama/uplatama, tako da taj novac što pre ode tamo gde treba!

Poslednja izmena:
Ja sam iz Bijeljine, haso... Nemam šta više reći. Ja mogu otvoriti adresu, to je najmanji problem, ili paypal account (koji već imam). Ali bolje je LTC/BTC i to je najbolje da uradi zmaja pošto on to radi sa isplatama/uplatama, tako da taj novac što pre ode tamo gde treba!

Kako ide u Bijeljini?

Branimo nasip kod Crnjelova, ne mogu ni da odem kući. Zaglavljen sam u Beogradu. Ne rade granični prelaz, tamo zaglavljeno 200 autobusa. Ako popusti taj nasip poplaviće sve što je moglo da poplavi.

ufff grozno brate!!!

Sto se CK tice, sutra vise info!

Nazad
Vrh Dno