Treba da formiras novu listu (korisnicka podesavanja, moje liste)i da u nju prekopiras kanale koje hoces i po kom rasporedu. Kanali krecu od 1 pa nadalje. Posle samo izaberes tu listu kao aktivnu i to je to.Jos nesto da li je moguce da izbacim te kanale koji mi nisu aktivirani da ih izbrisem sa liste ili moram da cekam tih mesec dana???
@Kobayashi Maru, ti, ja i još neki ljudi koji primećuju te detelje su jedan u milion. Ja koristim D3i, ne gledam puno sport, ali meni su npr Fox HD kanali mnogo bolji poredići sa SD verzijom kanala. Kada sam pričao sa jednim tipom u SBB-u, rekli su da će prebaciti 60ak kanala na bolje streamove, što su i uradili. Oni koji su prebačeni zaista ne vidim razliku (pričam o SD kanalima) poredići sa standardnim D3-em.
Kod HD kanala je očigledno radjena veća kompresija da bi mogli da gledaju i ljudi sa slabijim netom, ne znam da li znaš ali HD kanali imaju varijabilni protok tj slika se prilagodjava brzini. Kako se brzina bude povećavala tako će verovatno u budućnosti biti i bolji kvalitet slike. Samo mogu da kažem da na primer VoD mnogo brže i bolje funkcioniše na D3i nego na kabl D3-u.
Da li neko ima ovakav problem sa stb znaci zabode non-stop svetli crveno nema nikakve funkcije sem ako ga ne ugasis i posle toga neradi nikako.
Mozes vaditi napajanje do mile volje dzaba.
Tek kad sve otkacim i ostavim ga par sati onda dodje sebi.
Sta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari