Šta je novo?

Far Cry 4

ib1F7RsldA53PJ.jpg

Meni open world nije bas legao u FC2, 3 (iako sam fan ow igara). Nadam se da ce 4 ici sa misijama kao iz keca. Onda sama pojedinacna mapa je dovoljno siroka da ne ostavlja utisak hodnik sutera.

Poslednja izmena:
Meni open world nije bas legao u FC2, 3 (iako sam fan ow igara). Nadam se da ce 4 ici sa misijama kao iz keca. Onda sama pojedinacna mapa je dovoljno siroka da ne ostavlja utisak hodnik sutera.

+1

Zato nisam ni presao FC3 smorio me.

Treba on(a) da otpeva glavnu glavnu temu u igri, to bi Ubisoftu dosta publiciteta donelo! lol

@gorgilije
Sjajne slike, u igri će izgleda baš prelepih pejzaža biti..:)

Poslednja izmena:
Da,kao i u trojci.Ono kao himalaji,mraz i sneg,a u stvari zelenilo i slonovi.:)

Inače, već vidim da će organizacije za zaštitu životinja opet besneti. Mogu da zamislim da će i koža i kljove tih slonova biti neophodni za craftovanje nekih apgrejdova.:-devil-::D

uhuu pocelo je stanjcanje i ovog farcry-a sad ce i ovo svake godine da izlazi, zasto? "zato sto to igraci tako zele" :p

Cover mi je odvratan kao i ovaj fancy Vaas

Inače, već vidim da će organizacije za zaštitu životinja opet besneti. Mogu da zamislim da će i koža i kljove tih slonova biti neophodni za craftovanje nekih apgrejdova.:-devil-::D

Slonovi na Himalajima?...

Are-you-fucking-serious.jpg

hahaha kako je gay ovaj cover :D
podseca me na Till Lindemann-a, onako blajhovanog i sa roze bundom koju je furao na certu :D

Prava vest...jedva cekam.Kec je zakon,dvojku sam batalio na pola koliko me je smorila a trojka me je odusevila i presao je sa zadovoljstvom.Ukoliko bude kao trojka,rado cu je odigrati.

Izgleda da će biti kao četvorka.

http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_elephant#Distribution_and_habitat
Asian elephants inhabit grasslands, tropical evergreen forests, semi-evergreen forests, moist deciduous forests, dry deciduous forests and dry thorn forests, in addition to cultivated and secondary forests and scrublands. Over this range of habitat types elephants are seen from sea level to over 3,000 m (9,800 ft). In the Eastern Himalaya in northeast India, they regularly move up above 3,000 m (9,800 ft) in summer at a few sites.

Pa eto,
ako je neko mislio da lazem. Istocni Himalaji, K2. 3000 metara standardne opcije, a ovi utrenirani do 6k

Da,da,ma sta ti pada na pamet,da neko pomisli da lazes...:DNego,avatar ti je malo "outdated" pa imam predlog za to.Hint-koncita!Mislim da ce da ti se slaze uz boju glasa.:d

Farkri jea. Jedva cekam da lovim slonove na himalajima i od njihovih kljova pravim pederuse u koje trpam razne droge dok mi koncita zlostavlja prijatelje.

Vrh Dno