Predlozio bih da posaljete poruku svim limundo clanovima da u svoje podatke stave PAK, kao i da dodate tu opciju u popunjavanju licnih podataka.
Predlozio bih da posaljete poruku svim limundo clanovima da u svoje podatke stave PAK, kao i da dodate tu opciju u popunjavanju licnih podataka.
+1
Vidi i ovde ima koji su se preko neke debele veze ulebili pa zive na nebu....... cak i po vecim gradivima ima onih sve vise sto rade za 12 000 na crno, pa onda nek pametuju da niko nece da radi za 25 000 kad takvih ponuda za posao bez debele kvalifikacije vise nema...
Ja sam cesto u kontaktu sa ljudima i beda je na svakom koraku, tacno ima onih sto ne zele da rade i uvek ce ih biti ali isto tako ima 30% koji nemogu naci zglavan posao jer u srbiji posla nema za to sto oni mogu da ponude, masa ljudi bezi na prekookeanske brodove da rade sa afrikancima jer smo njihov nivo, pricati da vecina nece da radi je smesna......., samo dokaz kao narod koliko smo kratkovidi...
Hm, da... Zato onih 700k ljudi bleji po kućama, umesto da konkurišu na 1M otvorenih radnih mesta, pa da nam svima krene nabolje...
Ruku na srce, da, ima dosta ljudi koji "neće da rade za 25k" jer je to zaboga "ispod nivoa", ali na takav način generalizovati i reći da je nezaposlenost tolika jer ljudi neće da rade, a ne zato što nam je zemlja/ekonomija/privreda u qrzu je pomalo bezobrazno... Nhf
Samo bih voleo da se nađeš jedanput u situaciji u kakvoj se našlo par mojih poznanika, i nažalost par bliskih ljudi, pa bih te video da li bi pevao tu pesmu.
Ha ha, nije mislio loše za limundo, takve promene ne pravite, nego loše za članove limunda.
@nvukelic
čuj Beograd .
ne bih ga ja tako lako pustio ako imas adresu i podatke. Jednom sam kupio od nekog lika predmet od 220 din, uplatim, komunicirali preko limundo poruka. Okrenem na mob, javlja se lik kome je prodao telefon sa sve zajedno karticom. Onda sam uzeo bele strane, zivi u nekom selu gde ima dva broja na to prezime, prvi je greska drugi se javila njegova keva. Taj dan je otisla da uplati. Rekoh nije mi do 220 din, nego ne zelim da me neko zeza ni za dinar. Nikad nikog nisam odradio na limundu imam 600 ocena..
Koje biste promene izdvojili kao loše za Limundo?
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, ukoliko imate nekoliko minuta. Možete nam poslati i PM. :wave:
Koje biste promene izdvojili kao loše za Limundo?
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, ukoliko imate nekoliko minuta. Možete nam poslati i PM. :wave:
I ja se slažem i kao kupac i kao prodavac. Dosta stvari sam kupio baš gledajući prethodne ocene prodavca i utiske o kupljenim proizvodima. Ovako sad ideš na slepo. A istu vrednost ima pozitivna ocena za jednu markicu od 10 din. i auto od 200.000 din. Da li vidite logiku?
Vide, ali pare vise kaplju kada zmure )
sa provizijama na SMS , ne bih ni ja uvodio ...![]()
![]()
sa provizijama na SMS , ne bih ni ja uvodio ...![]()
![]()
Hteo da uplatim neke kredite na Kupujem Prodajem, znači, SMS, Kartica šta god. A sada htedoh da uplatim nešto na limundu, vidim i dalje pošta i to je to. Jel moguće da je to toliko teško?
Što je najjače, cenim da u vašem timu radi 10x više ljudi nego na KP.
I ja se slažem i kao kupac i kao prodavac. Dosta stvari sam kupio baš gledajući prethodne ocene prodavca i utiske o kupljenim proizvodima. Ovako sad ideš na slepo. A istu vrednost ima pozitivna ocena za jednu markicu od 10 din. i auto od 200.000 din. Da li vidite logiku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari