Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Kako ne vodi? Krenuo je od Wall Street-a i rekao je da posle njega ima jos nekih u planu, zato je i otvorio thread tamo. Covek radi ok posao po meni, zeli maximalno da privuce paznju novcica, a videcemo u kojoj meri ce uspeti i sta mnu je dalje u planu.

Verovatno hoce da kaze da IE nije deo dev tima nego na svoju ruku radi te promocije.

Brate,lik je bio u "svi moraju da odu" fazonu. :D
Iskreno,on me tu najvise brine. Niko ne spori da je radio dobre stvari,i da ima neke dobre ideje,ali se ponasa k'o dete od 10 godina koje napravi mnoooogo gotivan zamak od lego kocki i onda ga sam srusi jer se posvadjao sa kevom i caletom :d

Ne znam koliko si ispratio (LA) onaj stari zakljucani tred,ali ono se bilo pretvorilo u takav cirkus i gadjanje go.nima da je bilo prosto neverovatno za gledanje :D

ljudi koju verziju sgminera koristite za x11 ovaj algoritam na stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 -u BCADDRESS -p PASSWORD znaci sve ali sve sam probao i nece da radi!!!

Kako ti izgleda bat fajl?

@ premijer

Mislim da --kernel darkcoin treba zameniti sa -k darkcoin i to pokreći iz sgminer 4.1.0. Od ostalih parametara, dosta su ti -I -g -w 256 --no-submit-stale i naravno klokovi, ako ih unosiš preko .bat fajla

sgminer ver 4.1.0

taj mi je sgminer. je li to ok verzija? koji vi koristite?

uspio sam evo nekako da pokrenem... dobijam oko 3,3Mhasha na 2x7950. valjda je to ok ali ovaj R: nikako nije dobar na jednoj je 2,5% a na drugoj 2,9% pretpostavljam da je to zbog visokog pinga na ovim americkim serverima na blackcoin poolu?

sve sam to radio i evo odjednom proradi (kao sto to obicno bude)... reci mi samo ova komanda --no-submit-stale sta ona u stvari radi? da li je uopste korisna ? ako sluzi samo zato da mi ne prikaze koliki je R: onda ne vidim korist od nje...

@ premijer

Mislim da --kernel darkcoin treba zameniti sa -k darkcoin i to pokreći iz sgminer 4.1.0. Od ostalih parametara, dosta su ti -I -g -w 256 --no-submit-stale i naravno klokovi, ako ih unosiš preko .bat fajla

kopa li jos neko na
stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 for X11

kako uopste da znam da ne kopam u prazno? na poolu ne postoji uopste nikakva informacija

To je ok verzija, ne koristi se ta komanda za to. Prikazivaće ti R. E sad, na njemu kopao nisam, ali sa obzirom da je multipool, mislim da je R OK. Ali neka potvrdi neko, ko kopa.

kopa li jos neko na
stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 for X11

kako uopste da znam da ne kopam u prazno? na poolu ne postoji uopste nikakva informacija

Ako se u majneru sve odvija normalno, i ako si uneo dobru adresu walleta,ne kopas u prazno. Statistika im ne radi,ocekuje se nova verzija sajta (i to bi,po onome Doge-u trebalo da je izbace negde danas...) Isplate su uglavnom na 24h,nekad se oduze na 36h,ali meni za sad nisu zakinuli nista....

Sto se rejected shareova tice,to tvoje mi deluje nesto mnogo. Ja za ovih par dana nisam imao nikad vise od 0.5%,a radi mi majner 24/7.

majku mu znam da je sve preko 1.5 Rejected mnogo ali sta da radim... cime da smanjim ovo sta utice sve na R:

Ako se u majneru sve odvija normalno, i ako si uneo dobru adresu walleta,ne kopas u prazno. Statistika im ne radi,ocekuje se nova verzija sajta (i to bi,po onome Doge-u trebalo da je izbace negde danas...) Isplate su uglavnom na 24h,nekad se oduze na 36h,ali meni za sad nisu zakinuli nista....

Sto se rejected shareova tice,to tvoje mi deluje nesto mnogo. Ja za ovih par dana nisam imao nikad vise od 0.5%,a radi mi majner 24/7.

Teoretski ne mora. :)
Koju karticu imas?

P.S.

Za x11 treba sgminer

Imam 270x i 280x Sapphire Dual-x , nisam još probao , ali kopao sam direktno DRK , da kapiram da samo stratum treba da promenim u bat fajlu , ostalo ostaje ! Ja ne stavljam ništa osim -I u bat fajl , ostalo mi se pokazalo nepotrebno , nema nikakvog uticaja na hasrate , možda grešim?

kako me pokrase ovi sa blackcoinpoola evo kopam od juce u podne i valjda je jutros isplata trebala biti nista mi nije kapnulo u novcanik! :/

Nikoga nisu pokrali, pa nisu ni tebe. Ili nisi kopao kako treba ili kasne isplate. Idi na My Miner link na pool-u i unesi adresu preko koje si kopao, stavio je u .bat i vidi da li imaš šerove registrovane ili si vrteo u prazno.

Poslednja izmena:
kopao sam x11 algoritam i uopste ne postoji nacin na sajtu da to proverim :/

Nikoga nisu pokrali, pa nisu ni tebe. Ili nisi kopao kako treba ili kasne isplate. Idi na My Miner link na pool-u i unesi adresu preko koje si kopao, stavio je u .bat i vidi da li imaš šerove registrovane ili si vrteo u prazno.

Ni meni nisu legli novčići piše pending , a do juče je sve isplaćivao, verovatno kasne nešto...

pa kupi kartice ulozi i rudari da te posle pljackaju. moze li neko ko kopa x11 na blackcoinpoolu molim da stavi ispravan konfig minera da ga slika da vidim kak oto radi..mislim na sgminer

Nemoj da dramis o'ma :D Meni su nekad stizale isplate i posle 36 sati.

Uostalom,danas izbacuju v2,pa su verovatno u guzvi oko toga...ne verujem da im je bas tolika frka da te zavrnu za 10-tak novcica. :)
A i uvek mozes da odes na irc da iscimas direktno nekog od njih,i dobijes info iz prve ruke dal' ima problema i koji su... :)

EDIT:

Inace,ovaj novi pul izuva kako je odradjen. Malo sam nesto juce pomagao u zavrsnim testiranjima,i izgleda bruka.

Poslednja izmena:
koji novi pool imas li link? kopas li i dalje x11 bc?
Nemoj da dramis o'ma :D Meni su nekad stizale isplate i posle 36 sati.

Uostalom,danas izbacuju v2,pa su verovatno u guzvi oko toga...ne verujem da im je bas tolika frka da te zavrnu za 10-tak novcica. :)
A i uvek mozes da odes na irc da iscimas direktno nekog od njih,i dobijes info iz prve ruke dal' ima problema i koji su... :)

EDIT:

Inace,ovaj novi pul izuva kako je odradjen. Malo sam nesto juce pomagao u zavrsnim testiranjima,i izgleda bruka.

Nije jos zvanicno proradio. Pustice ga danas u 5 PM EST . Da,i dalje x11

Nije jos zvanicno proradio. Pustice ga danas u 5 PM EST . Da,i dalje x11

znaci u 23 po naski.ajde da vidimo i to cudo...mozes li napraviti screen tvog minera sg

lazna uzbuna :) leglo sto je trebalo :) reci mi samo jesi li jos na onoj staroj adresi nisi menjao port ...posto tamo stoji obavestenje da ce novi port za x11 biti 3333

Poslednja izmena:
moze li neko malo da mi objasni ovaj novcic... nije mi bas najjasnije to kako je iskopan i to PoS sta je to Proof of Stake a sta PoW... ko drzi vecinu tih iskopanih blackcoina i to. i koliko je relano da skoci...

Poslednja izmena:
Kopao se 7 dana (PoW faza),posle toga presao u PoS fazu (https://en.bitcoin.it/wiki/Proof_of_Stake),sto znaci da ne mogu vise da se kopaju novi nocici.
To sto se "iskopa" preko poola se ne kopa direktno,nego oni kopaju druge profitabilne novcice,prodaju ih,kupuju BC na berzi i isplacuju majnere u BC.
A koliko je realno da skoci niko ne moze da ti kaze. Videcemo... :D

Nazad
Vrh Dno