Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

tako cu i da uradim 24h raspalim da kopam sa x11 BC sa zvanicnog poola blackcoinpool.com pa da uporedim koliko cu dobiti sa 1,1 Mhasha snage koju imam na scrypt...
koliko ti grafickih tacno imas?
Pa ne znam sta da ti kazem,scrypt nisam pokusavao. Evo sad gledam majner i wallet- startovan 6 maja u 10:19,isplata sa poola 7 maj 11:49 11,352itd novcica. Sad,verovatno zavisi od trenutne isplativosti x11 coina/cene BC-a pa ce verovatno da varira. Zato rekoh,videcu neki prosek posle par dana...

Uostalom,ne kosta te nista da probas jedan dan da promenis pa da uporedis razliku u potrosnji/isplativosti. I mene zanima,posto scrypt nisam kopao.

samo jednu,golja :D

da, stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 -u BCADDRESS -p PASSWORD

Mislim da majner nema previse veze sa tim. Ja koliko sam skapirao,za x11 je 2,2 poprilicno normalno za 280x...

EDIT

Evo,upravo sam video,isplata danas u 19:26 (sto mu dodje nekih dan-ipo) 7.99 BC. Znaci,definitivno oscilira,i to fino :D

Poslednja izmena:
da da za dan i po bas malo ...ali valjda je to normalno jer oscilira i cena BC

Mislim da majner nema previse veze sa tim. Ja koliko sam skapirao,za x11 je 2,2 poprilicno normalno za 280x...

EDIT

Evo,upravo sam video,isplata danas u 19:26 (sto mu dodje nekih dan-ipo) 7.99 BC. Znaci,definitivno oscilira,i to fino :D

Šta treba sve da se upiše u cgminer ili sgminer da bi se rudario x11 na blackcoinpool , da li je dovoljno samo stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 -u x -p x ili mora još nešto?

Teoretski ne mora. :)
Koju karticu imas?

P.S.

Za x11 treba sgminer

pa treba i -k darkcoin da se navede valjda? po defaultu je ckolivas odnosno scrypt

'Bem li ga,negde je vec upisano,tj ima "primera" bat fajlova,zavisi oklen ga skines. Ovaj moj sto sam skinuo sa Cryptoalts-ovog linka je fakticki imao napisan bat za 280-icu. Samo zamenis adresu poola i vozis :)

mislim darkcoin jer kopaš x11 algoritam

facepalm-captain-picard.jpg

pa dobro brate kakve to veze ima ...da pise darkcoin a kopa blackcoin. jednostavno to izostaviti i cao nije darkcoin bogom dan jedini za x11

A jesi smijesan. Covijek ti je lijepo rekao da se mora staviti -k darkcoin da bi kopao novcic koji je x11 algoritam jer po defaultu je podesen na scrypt (ckolivas).

Shvati taj parametar darkcoin kao sinonim za X11 algoritam, a koji novčić kopaš na tom - X11 algoritmu nema veze. Iliti samo upiši i veruj nam. :)

Jel kopa jos neko na nji'ovom poolu? Kakve su isplate za ove ostale algoritme ?

Evo,danas sam dobio 8.94 za nesto malcice manje od 24h,plus sto nisam kopao jedno sat ipo-dva. Izgleda se vrti prosek tu negde oko 10-tak novcica dnevno na x11. 'Fala bogu pa izlazi sve vise novih x11 shitcoina,da im se prosiri malo izbor za kopanje :D

nisam znao ljudi pardon...a dobro je sto izlaze x11 sad leto ide ...a tako malo nedostaje pa da podjemo svi GPU kopaci u istoriju bas kao CPU nekad

Vec par dana se dvoumim da li kupiti 20.000 black-a i cekati jun/jul.

Sta vi mislite o tome, da li je pametno? Bitcoine cu vecinom izvuci iz cold storage-a i uloziti ovde.

Ja bas i ne mogu mnogo da komentarisem na tu temu,nemam bas nesto mnogo iskustva u ovom diznilendu :D Ali nesto sam u fazonu da mi ovo i dark jedino ne deluju ko shitcoini,i da ce da bude nesto od njih.

Bem li ga,stvarno su dosta uradili za malo vremena,nije onaj klasican P&D coin,stabilna cena,kad god i zvekne vraca se nazad odma',a i koliko vidim spremaju se neke ozbiljne stvari za buducnost.

Opet sa druge strane,sve je moguce :d

Ja ga kopam vec jedno nedelju dana,sa jednom 280x,k'o siroce,pa sta nakupim,***.... :D Valjda cu da nakupim par iljada... :D

EDIT

Mada,realno,takve akcije su klasicna kocka,pa ako ubodes,ubo si :D

Poslednja izmena:
Podesio sam sgminer i kopam,Kad na blackcoinpool.com otvorim my miner sve mi je 0...ili moram cekati ?

Ovo mi je bat file:

sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 -u B4qjvUQzDHQci2uDyS8bVxjedL813eL36s -p x -g 2 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048

Poslednja izmena:
Ne radi im statistika,treba da izbace v2 verziju sajta. Pise na prvoj strani ;)
Ali isplate normalno funkcionisu

Ne znam,mene nisu do sad zakinuli nijednom. Umele su da kasne isplate relativno cesto,ali je bilo sve tu :D
Idi na njihov irc kanal pa iscimaj nekog za to ;)

Danas definitivno izlazi V2 verzija poola. Bice nekih 8 sati perioda za tranziciju (morace da se otvori nalog,da se prave workeri itd.),i posle toga stari(sadasnji) portovi vise nece raditi.

Sveza informacija :D

Vec par dana se dvoumim da li kupiti 20.000 black-a i cekati jun/jul.

Sta vi mislite o tome, da li je pametno? Bitcoine cu vecinom izvuci iz cold storage-a i uloziti ovde.

Bought!

Pa sta mi bog da.

Navodno krajem meseca se ocekuje skok, a ne volim kada je nesto previse ocigledno jer se u vecini slocajeva desi suprotno(primer maxcoin, whitecoin itd). Ali zasigurno ide gore u sledecih mesec-dva. Bitno je samo da uspesno prodje kroz massive sell period koji bi trebao uslediti na 50-70K, posle toga bez problema ide na ~150K. Zivi bili pa videli.

P.S

Svidja mi se kako su odradili podelu thread-ova na BTCTalku. Glavnu su zakljucali usled conflikta izmedju IconixExperta i Soepkip-a, pa su otvorili posebne teme. Iconic vodi BlackCoin promocije, dogadjaje i opsta zbivanja o istom, dok Soepkip i ostali developeri rade na novcicu i njegovom mainstream prihvatanju.

Pa ne vodi bas "promocije". Vodi svoju promociju kartica,i eventualno onaj wall street,ako bude nesto od toga. :) Generalno,95% ljudi je ostalo u onom zvanicnom tredu,a u ovom od IE su njegovi licni obozavaoci :d

Nazad
Vrh Dno