Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako niste razumeli, njemu je zasmetalo što nije mogao da vidi žensku u krupnom planu, a MR.BIG prelepio preko važnih detalja 😀 dajte čoveku krupan plan samo tog dela, biće zadovoljan 🙂

Šalu na stranu ali ja ne vidim u čemu je problem, važna je suština i postavka tj. slikanje uopšte, jesam amater onaj usputni koji okine par fotki, ali svaka okačena fotka na forumu od strane članova ima nešto svoje, tj. kako je ko posmatra, mene logo nije zanimao nego efekat fotografije, a takođe može lepo da se nauči koji se objektiv koristio, fotoaparat i slično jedna vrsta edukacija kako to funkcioniše u komercijalnom svetu, a može da se primeni i u amaterskom tj. ne na nivou profesionalnog slikanja ali koristi nije na odmet.

U zdravlje i podrška za sve pa da bude još dobrih fotki...

PS. Očekujem neke dobre cice, sa što većim logotipom preko 🙂 bez sakrivanja važnih detalja :eyebrows:

Или оставим по дифолту или ставим ону која је назначена као најбоља за смањивање. Мада мени је битно да су оригинали ок, ово је само приказивање.
Ako stavis onu koja je naznacena kao najbolja za smanjivanje onda ti radi sharpening ujedno sa smanjivanjem...

Зато што су ми скидали фотке и качили ко своје, а са овако малом верзијом могу да обришу...
Eh, pa ako te to brine, uploaduj onda 40x30 pixela fotke... :d
A da lepo u Exif-u ostavis copyright i na slici watermark(ove)?

Sve kritike prihvatam .....jednostavno htedoh da pokazem fotku ali zbog klijenta za kojeg je morah nesto da opalim preko fotke 🙂 ...ali nije tako strasno, vidi se mislim sve ....

Evo jos jedne od nedelje ....

ako nekog zanima evo screenshoot-a ne dirane fotke ....mislim da screenshot nesto ne reprodukuje boje kako treba ...meni deluje malko zelenkasto ali nije .... nema tu puno rada u PP ...osnovne stvari ...studio je uzan pa ulecu u kadar sofboxovi ...

Auuu :zgran::eyebrows:

Kakav secer.

Dobar Big, dobar

13952828548_a51e6c4abf_b.jpg

^^ Gore oci..
tope se planine

Meni je ovo previse belo @djordje. A i kadar mi nije po ukusu, ali to sam samo ja.

Jurio sam emociju, jeste malo belo jer je napolju jaka dnevna svetlost, a unutra je mračnije, tako da nisam mogao bolje

A sto uvek crno belo, jesu upucale nekog pa zato?

@Boris
Pa ne znam volim crno bele momente kod strelaca, tada su mi emocije mnogo izražajnije.

@Don
Mislim da je ovo međunarodno takmičenje u malokalibarskoj pušci Grand Prix Novi Sad. Sada je krenula malokalibarska sezona tako da će biti još fotki. 😉

Poslednja izmena:
Da se upisem posle duzeg vremena. 😀

s4t2f4.jpg

25symw7.jpg

wtd26h.jpg

Kako da sredim ovo u PS? Mislim na vidne tragove spajanja fotografija. Koje opcije da koristim? Pokusao sam nesto, ali nije to to.

Untitled_Panorama1.webp

@djordje29: jesi to obradom i izmenio boju, ili je refleksija sunca ili je stvarno te boje. Nikad ih nisam video u toj boji pa pitam.

@astrolog: prelepe fotke.

Fine fotke na ovoj strani 🙂

@djordje29: jesi to obradom i izmenio boju, ili je refleksija sunca ili je stvarno te boje. Nikad ih nisam video u toj boji pa pitam.

Ma jok, to sam ja dao malo po bojama ali ima ih raznih boja i oblika glave.

13976450568_b1a7742dab_b.jpg

Ovo ti ide daleko bolje od onih streljana i sl.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno