maxa2x
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.12.2013
- Poena
- 169
Nije savrsen ali nije boga mi ni kritican.141 je dobar ping?
EU serveri imaju >50ms.
Nije savrsen ali nije boga mi ni kritican.141 je dobar ping?
EU serveri imaju >50ms.
BC,a za pool,najbolje kopaj nesto pa kupi BC,ja sam kopao LTC,ubedljivo vise dobijam, nego da BC pool-u prepustim konvertivanje + fee,struja ti izadje na isto,kupovao sam ga jos kad je bio 5k 7k 10k ... sve do 65k,sad samo cuvam.
e sad kopati ltc i menjati za bc..sa onolikim diffom na ltc...
mozda kopati max pa za njega kupovati bc?
ali opet to je lutrija ...sta ako max bude treci novcic ...
pa nema veze sto je monofazna zasto je problem ako ti konstantno vuce ,,iz zida,, recimo 3 KWh ...nece valjda nista sagoreti ...eto sad kazes vuce 1400W da sam na tvom mestu poduplao bih rudnik (naravno i da imam pare)
a koju konverziju predlazes? sve odmah prebacivati u btc ili sta?
Kako nema veze,pa monofazna ima samo 1 osigurac od 25A, tj. svega ukupno 5750wati ,e sad,oduzmi ringlu 1Kw,hidrofor 2kw (nema ovde gradska),bojler 2kw(radi non-stop jer treba topla voda stalno),gde ti je ostalo,tipa rerna,3 tv-a,sijalice,eventualno druga ringla...znaci minimum,npr. radi rig 1400w + 1000w ringla +2000w bojler + 2000 povuce ukljucenje hidrofora to ti je 6400w,i osigurac iskace,nemas struju sve se gasi,mora neko da ide da podigne,i tako stalno restrikcija,a gde su tu jos kazem ti ovi tv-i sijalice ves masina,rerna...sta ju tu da pojacam a sta da smanjim??? Naravno da nece nista sagoreti,nego je problem sto uopste nece da radi jer nemam dovoljno jaku struju,shvatas problem,a ovo drugo,pa kopas najprofitabilniji novcic bez obzira koji je algoritam,potrosnju nemoj ni da gledas,i jednom dnevno minimum,konvertujes u BTC i odmah kupis BC,i odmah saljes sebi u walet,koji je zakljucan naravno,i uradjen bekap na nekoliko mesta.
Ja imam 3200 khs ( 8 komada R9 270 na default naponima, 405 khs svaka ) iz zida vuku oko 1,1 kw
sad kad si napisao koliko sta vuce vidim da si u pravu jedan kroz jedan...nema tu prostora za dalje sirenje... jedino da pogasis sve osim rigova...
ok kopas ono sto je profitabilno i menjas za bitcoine na dnevnom nivou ali sto ti je bas BC poslednja stanica? racunas da ce bas on da skace najvise ili sta?
Pa eto verovao sam da ce on da skoci,i kupovao sam i skocio je podosta,verujem da ce vremenom jos,jer pazi,imaj u vidu da je on skroz iskopan,te nema vise dump-era,ko ce da ti obara cenu vremenom?,te ga KUPUJU multipool-ovi,te nema premine,te je dosta brz, (BTC je uzasno spor),misli i o tome...nema gasenja aparata jer u toj kuci zivim,to mi je sve i sva,drugi sat nemam.
potrosnju nemoj ni da gledas
a sta tu ima da se komentarise
Heh,da ti je kilovat 0.30 evritja,da vi'sh kako bi gledao na potrosnju :d Po toj ceni struje se trenutno nista ne isplati,osim da jurim raznorazne shitcoine u prvim milisekundama,za sta nemam vremena(a i da imam,odakle mi :d ) Kopam sad samo BC,na ovom novofunkcionisucem poolu,na x11 i sta bude-bice
Inace,fino radi pool,dobijam vise nego na Cryptoalts,R:05% posle nekih dan ipo kopanja,kartica tiha i ladna, ja srecan....:d
Budi fin pa napisi koliko dobijas dnevno,pa da vidimo da li je bolji scrypt.
Max Keiser
@maxkeiser
Blackcoin is HOT!!! Interview with Blackcoin: Succeeding in the Alt-Market http://www.cryptocoinsnews.com/news/talking-to-blackcoin/2014/04/14
Oko 11-11,5 komada za 24h. Na cryptoalts sam izvlacio od 7 do 9 kom. max (jedna 280x,oko 2,2 mh)
lol,bas htedoh da okacim
Videcu,nek kopa jos neki dan pa da izvucem neki prosek. Ovo je za bukvalno prva 24h. Inace,probao sam da spustim vent na 35% i temp ne probija 65C u zatvorenom Silencio 650 kucistu. Kartica bukvalno necujna,vise se cuju oni budjavi fabricki ventovi na kucistu. Mislim da je vreme da pocastim kuciste sa NB ventovima i da uzivam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari