Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice nekih baddass negativaca meni je Lutherova riba jedan od najjacih likova ikad.

Plus ima nesto sa ustima sto mi se do jaja dja :-D

Poslednja izmena:
^Nema me 3 dana .. sta se desava? Koja je to serija sto je odusevila masu? Odma da skidam!

Vole nas ovi iz Blacklist-a, ovaj put se spominje ZEMUN 🙂

^Samo mi nemojte reci da pricate o onim pandurima presretaci sto je islo pre 4 5 godina na rtl-u , i to mislim da je na nemackon islo? To je vama uvek bila dobra serija ili se sada popravila?

Nije to to. 24 je oduvek bila medju najboljim serijama 😀

^Samo mi nemojte reci da pricate o onim pandurima presretaci sto je islo pre 4 5 godina na rtl-u , i to mislim da je na nemackon islo? To je vama uvek bila dobra serija ili se sada popravila?

Misliš na Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei.

^ A da to je kobra 😉) Sad cu bas da skinem prvu sezonu da vidim dal sam gledao to 😉

Najzad nabodeh dobru seriju, bez zmajeva, vitezova, patuljaka, strela, mačeva i nebuloznih "misterija". Šteta što je mini varijanta, trodelna ali po 90 minuta. Berlin, 1941. petoro prijatelja, počinje rat, razbacani na sve strane... mini saga:
Unsere Mütter, unsere Väter (2013)

Najzad nabodeh dobru seriju, bez zmajeva, vitezova, patuljaka, strela, mačeva i nebuloznih "misterija". Šteta što je mini varijanta, trodelna ali po 90 minuta. Berlin, 1941. petoro prijatelja, počinje rat, razbacani na sve strane... mini saga:
Unsere Mütter, unsere Väter (2013)

"Beware of propaganda,the German nation is officially occupied until 2099." Iz prve epizode, sta im to znaci?

To kao da je neko haknuo IMDB:trust:
Edit: sad gledam, nisam do sada ni provalio da u tom plotu izgleda svako može da lupeta šta hoće?

Poslednja izmena:
Sad kad su mi se slegli utisci, morak da kazem da sam bas zadovoljan novim epizodama, vratili su u stilu seriju, i sto je dobro, nekako je sve savim novo, da ne znam seriju od ranije, ne bih znao da l je Britanska ili Americka, ima taj smek. Tako da je odlicno sto su preselili u London snimanje, da l zbog budzeta il ne, dobro je ispalo.
Takodje Ivona je fenomenalan dodatak seriji 😀
Inace odgledao sam opet prve 2 epizode. Jedva cekam da krenem da opet da gledam seriju izpocetka, samo da se zavrsi ova sezona serija i da krene letnja kada ima 2 3 serije.
Mozda sam prolupao, ali cini mi se kao da Jack nema vise pik sa treptanjem, ili dosta manje trepce 😀

Odlicna slika 😀
76290-46.jpg

Poslednja izmena:
Sad kad su mi se slegli utisci, morak da kazem da sam bas zadovoljan novim epizodama, vratili su u stilu seriju, i sto je dobro, nekako je sve savim novo, da ne znam seriju od ranije, ne bih znao da l je Britanska ili Americka, ima taj smek. Tako da je odlicno sto su preselili u London snimanje, da l zbog budzeta il ne, dobro je ispalo.
Takodje Ivona je fenomenalan dodatak seriji 😀
Inace odgledao sam opet prve 2 epizode. Jedva cekam da krenem da opet da gledam seriju izpocetka, samo da se zavrsi ova sezona serija i da krene letnja kada ima 2 3 serije.
Mozda sam prolupao, ali cini mi se kao da Jack nema vise pik sa treptanjem, ili dosta manje trepce 😀

Odlicna slika 😀
Pogledajte prilog 141466

E ako ona glumi, moram onda od pocetka 🙂

@bobiska
To pise da je radnja prve epizode ne na full sumary 🙂

Koliko je smesna ova Chloe-i 😀 Bauer proleti, kao 20 min da traje..

Fargo je sasvim dobar. Billy Bob Thornton se očigledno *****ava, lik mu je fenomenalan sociopata. A i ona dvojica hitman-a su veoma zabavni, naročito kada se svađaju na jeziku znakova.

Krenuo novi Louie, odlican.

AUUU Aroow opet pokidao (pozdrav za Dark Magian)

sad ozbiljno, jako dobra epizoda, mozda i najbolja do sad makar po meni,exstra uvod za veliko finale sledece nedelje.....

trailer za epiyodu 23,koliko vidim bice fenomenalna

uskoro na FB "arrow pokid'o fanclub"

^ +1 xaaxaxa

Imam dobar comeback. Ali bi mi verovatno zaradio zabranu. XD

Louie se lepo vratio, od prve scene. A kad ide da kupi vibrator je žešće...

Nisam odmah video da su pustili dve epizode Louie.
Cerekao sam se na toj drugoj kao lud.

Gostuju Jerry Seinfeld (koji igra sebe) i Yvonne Starhovski (valjda sam napisao ispravno), ona izgleda sada igra u svemu što gledam. Prvo Dexter, pa 24 sad i Louie.

Prekrstila epizoda Arrowa 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno