Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Razlika izmedju 1250 i 1500 za mem je mizerna. Odokativno rokaj ista podesavanja kao za scrypt i nemas frke. Jako se lako podesava. Voda je overkill za X11. Meni Asusi rade na 43-47c na 1200-1260rpm :)

letooo jeee biiilllooo kad....:)

Prilozi

• letojeeeebiiiloooo.JPG
    letojeeeebiiiloooo.JPG
    193.8 KB · Pregleda: 167
Ponesi maramice u rudnik jer ti slinave kartice od zime :D

Moracu dokupiti jos kalorifera,ne ide ovako,pogasis ventove i opet im ladno,pih...

Ma to ti je 50% 0rpm ;).Precicu s jedno 300-350mhs ako nece krasti

Ako do sada nije krao nikada ne verujem ni sada da ce poceti. Nema potrebe covek da krade obzirom koliku kolicinu novcica dobija svaki dan. U njegovom slucaju isplati se biti posten ;)

ako vec postoji tolika snaga i zainteresovanost ljudi za kopanje drk-a, mozda moze i benchpool da radi, poenta je da je suvise sporo pronalazenje blokova sa malo hasha, ak ako ga ima dosta, to je nesto drugo.

Srpski pool,ma daj...:):):)
Kod nasih se os namesta da radi ispod zita,a ne pool :):):)

Ma to ti je 50% 0rpm ;).Precicu s jedno 300-350mhs ako nece krasti

Pa ti nisi normalan :D, koliko si to grafika nakupovao, dobro bi ti dosla i jedna trafostanica... A ja se razmisljam hocu li prosiriti rig sa 4 x R9 270 ili ne :)

Poslednja izmena:
Srpski pool,ma daj...:):):)
Kod nasih se os namesta da radi ispod zita,a ne pool :):):)

Na osnovu te izjave, zakljucio bih da nemas iskustva sa nasim poolovima. a to ko sta radi "Ispod zita" , ja ipak mislim da hakeri i ostali koji love u mutnom nisu vecinom iz srbije, al ajd :)

ako vec postoji tolika snaga i zainteresovanost ljudi za kopanje drk-a, mozda moze i benchpool da radi, poenta je da je suvise sporo pronalazenje blokova sa malo hasha, ak ako ga ima dosta, to je nesto drugo.

Jel si radio neku konkretnu računicu, koliko bi snage trebalo za drk benchpool da bi imalo smisla praviti ga?

Kapiram da se svi okupimo mogli bi napucamo ~300MH/s i imali bi ispod 1% share-a. Nema šanse da možemo napraviti nešto.

Nema svrhe ni pokusavati tako nesto. Eto ga za nedelju dana na coinotronu, sto sad da izmisljamo toplu vodu kad ne moramo?

Malo sam se zaneo pa postovao ovde pogresnu poruku, inace sto se tice Darka trenutno ja ga ne kopam direktno, nakopao stotinak komada nekada dok je diff bio manji, mozda opet krenem kad udare vrucine.

Poslednja izmena:
Pa dobro i nisi toliko kasno krenuo, DRK je izasao krajem januara koliko se secam, niko nije ni razmisljao da ga kopa tada, sam naziv coina je zvucao smesno da bi ga neko smatrao ozbiljnim kandidatom.
Nego ja sam izdvojio pre nedelju dana neku manju kolicinu darka na offline wallet, jel mogu imati nekih problema nakon hard forka?

Ne. Sacuvaces wallet.dat svakako. Videcemo samo koja ce verzija wallet-a biti aktuelna.

Kapiram da se svi okupimo mogli bi napucamo ~300MH/s i imali bi ispod 1% share-a. Nema šanse da možemo napraviti nešto.
~300 MH/s ne bi napravilo nesto, sa jedno 1000 se moze ocekivati blok u proseku na 2 sata, po sadasnjem diff-u

4x 280x nasvirane na 1150/1500 juce iskopale jedva 1.5 novcica za 24h

4x 280x nasvirane na 1150/1500 juce iskopale jedva 1.5 novcica za 24h

Ili kad se preračuna iskopao si oko ~ 0,25 LTC-a za 24h sa 4 nasvirane 280x, tj. da si kopao LTC pa za njega kupio DRK imao bi za isto vreme 60% DRK-a više. Čak i ako uzmeš struju u obzir, na gubitku si bar 35-40%.

Ne moze se tako gledati. Trenutno je cena ta koja jeste, ali sta ce biti kad se recimo DRK izjednaci sa LTC-om, bice sto nismo kopali DRK kada je bio nizak diff.
Evo sad situacija sa pandama, bile su isto tako manje isplative u u odnosu na LTC i svi su pobegli sa te valute, sada im je vrednost 10x veca i naravno mnogo ih je teze iskopati.
Sad ce dobar deo forumasa da kopa pande po 5 puta vecem diffu.....

Ja gledam da kopam veće valute (LTC, DRK, ...) po principu koja donosi najviše $ na dan, a posle za to da kupim onu za koju smatram da ima perspektivu da raste i njom trgujem. Na dugoročnom čuvanju mi je samo LTC i BTC, ostalo ne čuvam nego trgujem.
Ako smatraš da DRK ima perspektivu, čuvaš i njega, naravno, ili koju već valutu hoćeš.

A kopao direktno DRK ili kopao LTC pa za njega kupio DRK, u svakom slučaju ćeš imati DRK u wallet-u, samo treba gledati koja valuta se koliko trenutno isplati. Ako sutra padne diff za DRK, a skoči za LTC i bude isplativiji DRK, kopaću DRK.

Kopanje nije direktno povezano sa čuvanjem valuta.

U tom slucaju si u pravu :D. Ali to je meni mnogo cimanja, svaki dan se moras prebacivati na valutu koja je isplativija, pa onda svakodnevno cimanje po menjacnicama, suvise komplikovano...

Pa ne moraš, diff i cena se ne menjaju tako brzo. A sve se to uradi za 10ak minuta, što je vredno cimanja ako zarađuješ za 30-40% više.

Low diff stratum na coinmine.pl
stratum+tcp://drk.coinmine.pl:16090

Koji je to hash za low diff, nikad mi nije bilo jasno?

Nazad
Vrh Dno