Šta je novo?

Battlefield 4

Jel moze nekih informacija iz prve ruke? Konkretno me zanima BF4 i HC mode. Da li je tu situacija manje bagovita i koliko je bolja/losa u odnosu na BC2 hc mode ako je neko imao prilike da igra doticni? Mozda bih pazario BF4 ali nisam jos siguran da li je bacanje para.

Bugovi i nisu toliki problem, problem je ''netcode''/hit detection, a to je nesto sto ne verujem da ce srediti.

Sto se tice HC moda, ne vidim kako moze biti manje bugovit nego ostali. Ali bolje cekaj odgovor od profesora '' prirodne superiornosti HC igraca u stvarnom zivotu nego softcore nubara " Lozaca, on ce ti dati konkretan odgovor.

Po meni HC jeste jedini nacin da igram battlefield, cod i ostale igre. Jedina igra koja mi lezi a nema HC jeste CS:GO ali cim ubace i tu [ako ubace] ja cu odmah preci na taj mod.

Meni je BC2 bio vrh dok nisam probao HC mode, otkako sam probao taj vise nikad nisam upalio normal. Valjda mi vise lezi taj tip igre...

Konkretno ne bih mogao da zamislim igru poput RO2 a da se igra normal mode...

Ako mislis na hard core... u CoD je velika stvar da meci ispaljeni na tvog saigraca - pogadjaju tebe!
To sprecava one proklete "skakavce" da lete iz sobe u sobu - pucajuci iz dva "uzija" na sve sto se krece... ***. treba im delic sekunde da se uvere ko si - kao u pravom ratovanju...

@2SaiNt4U /off/Gde stavi Sulja, trebao si Zumbul Agu :D

A taman smo odmorili malo od borisa :)

Ne razumem?

Nisam dosao da prosipam muda za bubrege kako je HC bolji od Normal moda ili bilo sta slicno. Realniji jeste ali to ne znaci da je bolji, zavisi ko sta voli i kako voli. Vrlo verovatno bih ja tebe izlupao u HC-u posto ga igram stalno kao i ti mene u Normal-u - sto je totalno razumno imajuci u vidu da ja peglam jedno a ti drugo...

Ne razumem?

Nisam dosao da prosipam muda za bubrege kako je HC bolji od Normal moda ili bilo sta slicno. Realniji jeste ali to ne znaci da je bolji, zavisi ko sta voli i kako voli. Vrlo verovatno bih ja tebe izlupao u HC-u posto ga igram stalno kao i ti mene u Normal-u - sto je totalno razumno imajuci u vidu da ja peglam jedno a ti drugo...

Ne kazem tebi, nego se pribojavam da ces prizvati borisa :)

A Boris hejtuje vas normalce a? :D

Koliko ja znam hitbox nema veze sa tim no dobro... Ako njemu odgovara takav BF4 boli ga dupe.

BnOJ9zhCEAAQpPF.png:large

Jos da ubace perkove i killstreak i transformacija je kompletirana... Oh wait perkovi su vec tu :d

Poslednja izmena:
Uopste mi se ne svidja ideja da se stit i ovaj naoruzani robot ubace u igru. Ajde stit, ionako ce biti od neke koristi samo u Metro i Locker mapi koje ni ne igram ali eod sa mini gun-om i bacacem granata...

Secem stojka ako nije.:d

Po meni,ja vise dodjem kao ovaj medik,ali dobro,valjda vi bolje znate...:D

Po meni,ja vise dodjem kao ovaj medik,ali dobro,valjda vi bolje znate...:D

Kakvi ti medic,ti nisi video medic-a u BF3 i BF4...
Ako ukupno imas 15% igre za medic-om,onda povlacim sve sto sam rekao...

Opa,vidi ti njega,skoro izjednaceno koriscenje klasa...
Nparedujes Gorgi,napredujes...

Poslednja izmena:
Kakvi ti medic,ti nisi video medic-a u BF3 i BF4...
Ako ukupno imas 15% igre za medic-om,onda povlacim sve sto sam rekao...

Opa,vidi ti njega,skoro izjednaceno koriscenje klasa...
Nparedujes Gorgi,napredujes...

Ovo prozivanje se granici sa bolešcu. Opcenito prenošenje BF hejta na kobasice koje nisu dovoljno pecene do na osoba koje igraju samu igru.

Šta virtuialni svijet moze da uradi od njudi. Svašta.

A gdje je onaj hejt kako je medic OP klasa koja ima najbolju opremu i oružja i kako je noobovski igrati istu dok support ima najogavnija oružja u BF3 ?

BF igraci, uber objektivni.

Poslednja izmena:
Šta je ovo Chainlink, neki novi mod?

Pobogu, kako im ne dosadi da ubacuju više modove koji će se igrati jednom - dva puta a onda na njih potpuno zaboraviti?

Igra bi bila možda i bolja da su se fokusirali na tri-četiri moda i oko toga dizajnirali igru. Sada je previše bloatovana bespotrebnim stvarima.

Nazad
Vrh Dno