Pa kao da kupujes ako ti ne stoji Srbizam ? Eto, ja neke stvari koje mi se svide volim da kupi, narocito one do 100 din 🙂I ja citam da ovo uopste nije univerzalni problem, da li je moguce da zbog srbizma trpite gomilu drugih problema?
Sta pricas ti 🙂 Naravno da mozes 😀 Ni jezik ne mora, ni valuta ne mora da bude dinar, da bi mogao da pazaris..
Sta pricas ti 🙂 Naravno da mozes 😀 Ni jezik ne mora, ni valuta ne mora da bude dinar, da bi mogao da pazaris..
Meni radi na wifi al na data nece
Ovaj telefon pocinje da mi se svidja sve vise i vise, a mislim da ce tek da mi se svidi posle zvanicnog updatea na 8.1, kad bude sve leglo kako valja i jos kad budu ubacili FM bice bombona. Pa resih da kupim i kevi jedan. Realno za te pare ne mozes naci bolji pa da se roknes. Nego mi pade na pamet da ja ovaj dam kevi, a za sebe uzmem 525 i prezalim jos par desetina ******* vise. Prvo kontam ima dosta igrica koje ne rade na 512 mb rama, bez onih zezancija oko otkljucavanja telefona, a i racunam bice dobra investicija za buducnost kad aplikacije postanu sve zahtevnije, a i za neki multitasking je dobro. Al reko vas da pitam, posto nisam imao prilike da vidim L525 uzivo, jel ona potpuno identicna kao i L520? Da li bih recimo mogao da menjam maske izmedju ta dva modela? Da li je softverska podrska ista kao i za svaki drugi wp telefon i da li nema nekih drugih skrivenih problema posto koliko sam ja cuo L525 nije za Evropsko trziste (ili mozda gresim), pa mozda ima neceg sto je drugacije, tipa nema srpski meni ili nesto na tu foru? Hvala na odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari