Hells ovaj test valjda, sa uv od 50mv![]()
![]()
Mozda jedino kada bi sredili kad se izadje iz neke app na back, da ne dize drugu neku random app. To je problem 4.4.2, pa bi to mogli da rese.
Pritisnes sa 4 prsta (nekada mora i koji vise), i proradi. Da ne bi resetovao.
Zamolio bih one koji imaju Ringke fusion masku da kazu kako se ista pokazala nakon par mjeseci koristenja, da li izllizala na nekim mjestima ili je i dalje u staju kao kad je kupljena.
Razmisljam koju masku da kupim a da ne kvari previse izgled i cini mi se da je Ringke pravi izbor, ganjao sam originalni bumper ali sam naletio na replicu koja je izgledom skoro pa identicna, bukvalno sam bacio pare![]()
Eo posle otp pola god i dalje ko prvog dana, letela je po podu sa metar i po visine i ništa ni mobu ni njoj.
Primijetio sam jako cudnu stvar u zadnje vrijeme da mi se desava, naime kad pretisnem power tipku od deset puta barem jednom ili dva puta uopste ne odreaguje ili odreaguje ali da upali ekran i odma zakljuca ili obrnuto. Uradio sam restart ali nije pomoglo. Imali neko jos ovaj problem i kako ga rijesiti? Inace tel ni jednom nije padao, sve je stock, nije rutovan.
Juce mi se desio jedan problem sa novom Google camera aplikacijom. Slikao sam juce nesto i telefon je poceo da pucketa, odmah zatim se restartovao. Kao da nesto od hardvera pucketa, takav neki utisak. O cemu se radi, jel imao jos neko ovakav problem?
Juce mi se desio jedan problem sa novom Google camera aplikacijom. Slikao sam juce nesto i telefon je poceo da pucketa, odmah zatim se restartovao. Kao da nesto od hardvera pucketa, takav neki utisak. O cemu se radi, jel imao jos neko ovakav problem?
Vec sam par meseci na Slimu a nikad mi baterija nije valjala, nije mi ni smetalo jer nisam mnogo izlazio al sad mi bas treba malo bolja baterija, ne spoji ni 2h screen on...
Rom je 4.4.2 Official 3661 i kernel koji ide uz njega, mislim da sam pre nekog vremena ( pre nego sto je izasao official Slim ) probao semaphore i nije bilo nekog uspeha, mada ni ne secam se koja je verzija bila.
Da probam sa poslednjim semaphore ili ima nesto bolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari