Šta je novo?

LG Nexus 4

Mislim da Nema, ili bar nisam pronašao. Beli mod za slim bi bio idealan.

Hells ovaj test valjda, sa uv od 50mv
bahytamy.jpg
zeguqa2e.jpg

Ma jaga nisam stedeo. Ceo dan ga koristio. Ne volim da stedim bateriju jer mi ne treba i o toj stvari da brinem. Jedino kada se trudim da mi bat duze traje jeste kada idem na neki duzi put.

Za put se ponese neki drugi telefon :p

Hoce li vise taj KitKat 4.4.3? Cekamo ga sto godina... Jos davno sam procitao vest da je pusten kao test medju zaposlenima i da je zavrsen. :)

A sto vam je to bitno? Kao da ce doneti neke epohalne promene. Jedino ako imate neke od bagova koji su ispravljeni u 4.4.3.

Mozda donese i neko blago poboljsanje. Mada pre N6 ne verujem da ce izaci nesto veliko.

Taj update je najvise za N5, tako da se nista kod N4 nece promeniti.

Mozda jedino kada bi sredili kad se izadje iz neke app na back, da ne dize drugu neku random app. To je problem 4.4.2, pa bi to mogli da rese.

Ponekad mi se desi da otkaze touch, rade samo dugmici power i volume dugmici. Desavalo se na hellsu, sada i na semaphore-u. Da nije zbog dt2w-a?

Pritisnes sa 4 prsta (nekada mora i koji vise :D ), i proradi. Da ne bi resetovao.

Sto se tice baterije zadnji put mi je bio rekord cini mi se 12h i oko 5.30h SOT..A sad je to mnogo bolje, je li to zato sto je baterija dosla na svoje ne znam ali sam odusevljen. Ugl tel nije rutovan, 2g non stop, auto brightness i Kit Ket launcher sa kojim sam odusevljem, ima sve sto mi treba plus unread counts i mnogo je fluidan bez bagova. Evo slika.

Screenshot_2014-04-28-21-24-52.png Screenshot_2014-04-28-21-24-58.png Screenshot_2014-04-28-21-25-02.png Screenshot_2014-04-28-21-25-07.png

Zamolio bih one koji imaju Ringke fusion masku da kazu kako se ista pokazala nakon par mjeseci koristenja, da li izllizala na nekim mjestima ili je i dalje u staju kao kad je kupljena.
Razmisljam koju masku da kupim a da ne kvari previse izgled i cini mi se da je Ringke pravi izbor, ganjao sam originalni bumper ali sam naletio na replicu koja je izgledom skoro pa identicna, bukvalno sam bacio pare :(

Zamolio bih one koji imaju Ringke fusion masku da kazu kako se ista pokazala nakon par mjeseci koristenja, da li izllizala na nekim mjestima ili je i dalje u staju kao kad je kupljena.
Razmisljam koju masku da kupim a da ne kvari previse izgled i cini mi se da je Ringke pravi izbor, ganjao sam originalni bumper ali sam naletio na replicu koja je izgledom skoro pa identicna, bukvalno sam bacio pare :(

Eo posle otp pola god i dalje ko prvog dana, letela je po podu sa metar i po visine i ništa ni mobu ni njoj.

Koji Igo primo radi na artu. Da li je neko probao f2fs i da li ima nekog dobitka u performansama. Hvala unaprijed

Primijetio sam jako cudnu stvar u zadnje vrijeme da mi se desava, naime kad pretisnem power tipku od deset puta barem jednom ili dva puta uopste ne odreaguje ili odreaguje ali da upali ekran i odma zakljuca ili obrnuto. Uradio sam restart ali nije pomoglo. Imali neko jos ovaj problem i kako ga rijesiti? Inace tel ni jednom nije padao, sve je stock, nije rutovan.

Društvo,

koji servis preporučujete za zamenu display-a? U pitanju je Nexus 4 i HTC One S

Juce mi se desio jedan problem sa novom Google camera aplikacijom. Slikao sam juce nesto i telefon je poceo da pucketa, odmah zatim se restartovao. Kao da nesto od hardvera pucketa, takav neki utisak. O cemu se radi, jel imao jos neko ovakav problem?

Primijetio sam jako cudnu stvar u zadnje vrijeme da mi se desava, naime kad pretisnem power tipku od deset puta barem jednom ili dva puta uopste ne odreaguje ili odreaguje ali da upali ekran i odma zakljuca ili obrnuto. Uradio sam restart ali nije pomoglo. Imali neko jos ovaj problem i kako ga rijesiti? Inace tel ni jednom nije padao, sve je stock, nije rutovan.

Meni se desavalo kad tek restartujem telefon i kad hocu da zakljucam da ne reaguje uopste. Posle par sekundi reaguje normalno. Kapiram da je to zbog aplikacija, dok se upale sve aplikacije, tj svi procesi i sinhronizacije pa mu treba malo vremena. Zato nije reagovao. Kao i na racunaru dok se pali, bude malo zaguseniji dok ne upali sve procese i sve aplikacije koje se pokrecu sa pokretanjem OS-a. Proveri sta sve imas instalirano od aplikacija, moguce je da nesto pravi problem. Ljudi obicno instaliraju svasta na smartfone a nisu ni svesni da aplikacije cesto mogu da zaglupe telefon. Na Google Play-u ipak moze da se nadje dosta djubreta... Danas svako pravi android aplikaciju.

Poslednja izmena:
Juce mi se desio jedan problem sa novom Google camera aplikacijom. Slikao sam juce nesto i telefon je poceo da pucketa, odmah zatim se restartovao. Kao da nesto od hardvera pucketa, takav neki utisak. O cemu se radi, jel imao jos neko ovakav problem?

Taj zvuk je proizvelo sočivo kamere. Desilo mi se to jednom. Bag u softveru (Android 4.4).

Vec sam par meseci na Slimu a nikad mi baterija nije valjala, nije mi ni smetalo jer nisam mnogo izlazio al sad mi bas treba malo bolja baterija, ne spoji ni 2h screen on...

Rom je 4.4.2 Official 3661 i kernel koji ide uz njega, mislim da sam pre nekog vremena ( pre nego sto je izasao official Slim ) probao semaphore i nije bilo nekog uspeha, mada ni ne secam se koja je verzija bila.

Da probam sa poslednjim semaphore ili ima nesto bolje?

Meni se juce restartovao dok je radio processing za za lens blur, mada nije pucketao.

Vec sam par meseci na Slimu a nikad mi baterija nije valjala, nije mi ni smetalo jer nisam mnogo izlazio al sad mi bas treba malo bolja baterija, ne spoji ni 2h screen on...

Rom je 4.4.2 Official 3661 i kernel koji ide uz njega, mislim da sam pre nekog vremena ( pre nego sto je izasao official Slim ) probao semaphore i nije bilo nekog uspeha, mada ni ne secam se koja je verzija bila.

Da probam sa poslednjim semaphore ili ima nesto bolje?

Tebi nešto drugo pravi problem, a ne kernel. 2h SOT je mnogo malo. Instaliraj BetterBatteryStats, napuni telefon i ostavi da miruje u toku noći. Ujutru izvadi log i postavi ovde, pa da vidimo šta ti troši bateriju.

Da mnogo je malo 2h SOT....Meni je sa skrndavim 3g Vip internetom uvek upaljenim izlačio oko 3 sata i 15 min SOT....

Takođe, i kod mene se to dogodilo par puta. Softverski bag.

Vrh Dno