Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Sto se TLW servera tiče ako imate neka pitanja ili sugestije recite. Takođe me možete kontaktirati i in-game na [TLW] Fak3Blood kao i Perceta i Sainta (isti nickovi). Sinoć smo isključili vote map jer su se vrtele 2-3 mape konstantno a šteta je jer ima odličnih... Takođe ako dosta vas nabavi Rs ekspanziju, možemo ubaciti i te mape.

Videću da danas dođem sa ekipicom da prasimo malo :) "ostavite" nam malo mesta kod germana :)
Dodji sa nekim BF 109 :D

Aaa to je foraa ok da znam ja se ubi prangijajuci po njemu puska je dobra ali kao sto rekoh bez efekta pogadjao tenak.

Dobro, nemoj pogresno da me shvatish, AT puska moze i unistiti tenk, samo treba biti jaaako vest i iskusan. Potrebno je pogoditi motor ili spremnik za municiju, mozes mu ubiti jednog po jednig od posade i sl.. Za sada ako igras, drzi se onoga sto sam ti rekao prvo

Juri me kroz pola mape saveznik sa tenkom jos vicem da sam nas :D

Da li ima neko problem sa crashovanjem igre? Svakih par partija popijem CTD.

Probao sam najnovije BETA drajvere za graficku, poslednje stabilne, cak i neke od pre par meseci ali nista ne pomaze.

Presao sam par igara u poslednjih mesec dana i nisam imao nikakvih problema ( i tih par su bile na unreal enginge :) ).

Cudno ja nisam ni jednom dobio CTD, zalio se GeneralDraza jednom ja mislim da mu crashuje na nekim mapama.

Meni povremeno ne radi in-game chat, pojavi se SAY opcija, ali ne moze da se kuca.

Poslednja izmena:
Prvi utisak o igri mi je bio pozitivan a evo sada posle 10h+ ingame da napisem kompletnije utiske.

Ono sto mi se ne svidja je sporost endzina pri ulazu u samu igru i to je za sada jedina zamerka.

Hit box je odlicno odradjen tako da metak ide gde treba cak i kad zalaguje malo. Igra zahteva odredjeno ucenje mehanike, sto znaci da ce te ginuti i ubijati svoje na pocetku a kasnije sve manje (sad napravim mozda jedan tk po partiji i to najcesce kad bacim granatu pa saveznik natrci ko blesav ili kada bacim na slepo).
Sama igra je mnogo sporija od cod-a pa je samim time mnogo takticnija. Recimo dobro pozicioniran rifleman moze sam da spreci prelaz protivnika preko vode, pozicioniranje je vrlo vazno.
Nema puno noob igraca jer vecina njih udje zagine, napise da je igra sra*e i izadje, uz komunikaciju na voipu partije su bas kvalitetne.
Ono sto se meni najvise svidja je osecaj ispunjenosti koji igra daje (osecaj kada ubijete nekog sa mosinom sa 170m uh).
Sve u svemu preporucujem igru.

Jedna stvar. Koristite ingame voip za komunikaciju ako je ikako moguce. Jako je zeznuto u igri, koja zahteva dobru koncentraciju, citati poruke. Ja ih obicno preskocim.

Ono sto se meni najvise svidja je osecaj ispunjenosti koji igra daje (osecaj kada ubijete nekog sa mosinom sa 170m uh).

RO2 je pored svega, best killing simulator.

Taj trip kada pogodish neprijatelja koji se beživotno stropošta nisam video ni u jednoj igri. Nikakav prenaglašeni holivudski efekat, već čista realistična slika, ponekad zastrašujuće realna. (ako uključimo i smrt od explozije)

Fear factor kada te neko supresuje, ili izađeš licem u lice na neprijatelja je takodje nesto sto se retko vidja. (obicno u drugim igrama neko zapuca na tebe, ostane ti 5% health-a, ti si zasao iza zida, iskaces ko rambo, zveknes mu Carl Gustav u facu i prezivis - U MAD BRO

Kad naucite pucati na distantne mete u pokretu (kao to sto si napomenuo na 150-200m) je takodje poseban trip, nesto sto vredi 10 kills u nekom run gun shooteru.

pa da retki su ti kojima je zanimljivo snajpovanje sa 200 m iz nekog budzaka sa pocetka mape :p

ali ne vezano za to, odlicno je npr kada se usemis pa i sa bolt riflom kidas iz blizine kada neprijatelj nenadano nasrne, mene tu adrenalin drma nekako se setim band of brothers serije
naravno mozes kao u svakom drugom FPSu kada neko zapuca na tebe ti se zalecis bandaziranjem uradis mali brzi flank i sboka ga zvenkses U MAD BRO (ali ono sto mozes u ovoj igri ne mozes u drugom FPSovima)

ko zna, ne hvali se...
uostalom sta ti znas o mom skill-u kad nikad nisi igrao protiv mene?
uzdrzi se takvih komentara, pogotovo zato sto si moderator [na moje opste iznenadjenje].

Tesko da moze da igra protiv tebe kad si ostao jedini covek na planeti koji igra raspali CA.

Pazi kapiram ja da nemas skilla za bilo koju igru u poslednjih 3-4 godine, pa si ostao zaglavljen u CA. Steta sto si se utripovao da si neki ******* igrac, da ima neka igra da izmerimo taj skill. Ali rece mi neko da u zivotu nisi ni kupio neku igru, tako da razumljivo zasto igras ca...

ko zna, ne hvali se...
uostalom sta ti znas o mom skill-u kad nikad nisi igrao protiv mene?
uzdrzi se takvih komentara, pogotovo zato sto si moderator [na moje opste iznenadjenje].

Izvini, masteru sa najgorom statistikom na planeti, nisam te prepoznao :p

Pazi kapiram ja da nemas skilla za bilo koju igru u poslednjih 3-4 godine, pa si ostao zaglavljen u CA. Steta sto si se utripovao da si neki ******* igrac, da ima neka igra da izmerimo taj skill. Ali rece mi neko da u zivotu nisi ni kupio neku igru, tako da razumljivo zasto igras ca...

ja okacih skrinove iz igra koje nemaju veze sa ca:
bf, ut i cod, msm da to dovoljno govori...
a iz ca bolje da ne kacim, neki se mozda uplase ;)

a sto se tice igra koje sam kupio tu su: prvi Deus Ex, Bad Company 2 i jos par starijih kojih ne mogu da se setim trenutno...

ja okacih skrinove iz igra koje nemaju veze sa ca:
bf, ut i cod, msm da to dovoljno govori...
a iz ca bolje da ne kacim, neki se mozda uplase ;)

a sto se tice igra koje sam kupio tu su: prvi Deus Ex, Bad Company 2 i jos par starijih kojih ne mogu da se setim trenutno...

Dobro, shvatili smo, faca si :p.. Sad prestani da smaras ;)

damirbaj : Za sledeci post koji nema veze sa temom > tipa "Hvalite me usta, da ne budete pusta" ocekuj iznenadjenje.

Poslednja izmena:
3.1 gb tezak update http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/134303517863383711

Armored Assault Free Content Pack for RO2 and RS
23 SEPTEMBER - [TW]WILSONAM
We are now providing another free update to RO2/RS. This time, new vehicles, weapons and contest-winning maps!
German MG 42 Light Machinegun
Soviet T-70 Light Tank
German Panzer IIIM Light/Medium Tank
Contest Map: Kobura - Americans defending a jungle airstrip in Burma against ferocious Japanese assault
Contest Map: Tula Outskirts - a remake of an old favorite from RO1, with Germans attacking dug-in Russians
Updated map for new tanks: Arad 2 now updated to showcase the new T-70 and Pz III

Ova tema je odumrla izgleda kao i sama igra :eyebrows:
Moze li se naci neki MP server, meni nikako ne polazi za rukom.

Vrh Dno