Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje i 2% za to nego 100% kao meni vircurex ;)

Oko MtGox se nakupilo muljatora sve vise i vise...
Zadnja ponuda je od strane grupacije iza koje stoje Jed McCaleb, Gonzague Gay-Bouchery... itd
Mislim taj Jed je prodao Gox, ima 400K BTC sta on sad oce... za prve pljacke je on licno kriv a ne mark. k. mada su ga svi zaboravili....

www.savegox.com/press/Gox_Creditor_Settlement_Press_Release.pdf

Poslednja izmena:
Nego druze ovo dugo traje, ima li neko obavestenje od vircurexa? Sta ce biti sa LTC-om?

Ma kakvi. Ni obavestenje, ni na mail da odgovore, nista. Nula podrske. Kao isplacuju neku sicu tamo na osnovu kamata a od glavnice ni najave. Nece nikada ni da skupe da vrate.

Ma ko zna sta su muljali ali novcica nema. Nikada oni nece imati da isplate to jer im je obim trgovine krajnje smesan. Pitanje je koliko su uopste uspeli da skupe, sica neka.

pa ja mislim da ce isplatiti , ali posle nekog skoka, jedino tako

Pa jednostavno neko iz parlamenta kine prodao BTC, i zacrtao da ih kupi na 200-400$ i sad reciklira vest :)

Korumpirana goveda. Opusteno, proci ce i ta stota zabrana po redu ;)

sto na mintpalu nisu proglasili nedeljnog pobednika? svakog ponedeljka uvode novi coin...

Da lepo pise, samo ono pod brojem 3 mi nije jasno!

Poslednja izmena:
sve najgore od srca zelim menjacnici poloniex ciju kaptchu ne mogu da pogodim oko 10ak minuta

ma kad su brojevi je med i mleko, pali iz prve!! Ali slova su posebna nauka....

Chinese Bait and Switch
Fino se radilo sa leverage-om, očekuje se mirniji period i lagani rast BTC.
Svakako je akcija sa alt-ovima.

Sa Vircurex-a:
Update 5th May 2014
Payout to frozen accounts this month:
14.34 BTC
67.74 LTC
89.6 TRC
30.9 FTC

Total balances after the amounts have been distributed
BTC: 346 accounts with frozen amounts, total 1720 BTC
FTC: 42 accounts with frozen amounts, total 152,075 FTC
LTC: 2432 accounts with frozen amounts, total 124,917 LTC
TRC: 77 accounts with frozen amounts, total 127,746 TRC

Isplatili su ukupno 67.7 od 124.900 LTC-a za mesec i po dana, to je 0.05%. Nikada mi necemo nase novcice videti.

Izgleda da kako zarade tako vracaju ...

Izgleda da "mazu oci" ...

Ne znam samo kome su to vratili. Btc ce nekako i da vrate mozda, ovo ostalo nikako s ovim obimom prodaje.

Pa da, neće oni najverovatnije nikada imati dovoljno da nam vrate i da hoće, ***.

Btc mozda i nakupe jer nije neka prevelika kolicina a sve cime se trguje menja se za btc tako da to jedino ima neke sanse. Ltc ovim tempm nikada nece skupiti, bukvalno nikada. Samo nama par sa Bencha ne mogu da skupe za godinu dana a je jos 120.000 :p

BITSTAMP MINIMUM TRADE CHANGING TO $5.00

https://www.bitstamp.net/article/bitstamp-minimum-trade-changing-to-5/

Dear Bitstamp clients,

On May 15th, 2014 the minimum trade amount will be changed to $5.00.

Bitstamp’s accounting system rounds trading fees to pennies. To greatly reduce the impact of this rounding for our clients the minimum trade amount is being raised to $5.00.

The $5.00 trade minimum will apply to both our web interface and our API.

Best regards,
Bitstamp team

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno