Update-ovao sam na 4.4.2 i sad neznam da promenim widget na lock screen-u,u lock screen settings ima samo da se shtiklira "show widgets on Lockscreen".Meni po default-u stoji na lock-u samo sat a zelim da mi stoji weather widget.Jel zna neko kako da promenim widget na lock screen-u???
Moraš prvo sve da apdejtuješ, pa onda dobijaš funcionalan weather widget, mislim da je to problem kod tebe.
Update-ovao sam na 4.4.2 i sad neznam da promenim widget na lock screen-u,u lock screen settings ima samo da se shtiklira "show widgets on Lockscreen".Meni po default-u stoji na lock-u samo sat a zelim da mi stoji weather widget.Jel zna neko kako da promenim widget na lock screen-u???
Uzeo sam ovaj telefon simfree, legalan nije skidan sa mreze, kako da ga updatujem i da li je izasao zvanican update za simfree.
Zapravo ne radi preko ziroskopa nego samo preko akselerometra. Dok prvi meri promenu ugla nad zamisljenom osom drugi meri ubrzanje nad nekom osom. Uprosteno, svaka sila inercije ili prosto vibracija/udarac/pomeranje utice na pomeranje te ose. Kad se senzor izbaci iz te ose vrsi se merenje. E sad, ne znaci da svako merenje pobudjuje neku akciju jer on moze da meri mnogo dimenzija i svaki pokret telefona bi ga otkljucavao. Knock on radi na nekom opsegu koji su programeri zadali i koji je vrlo verovatan najoptimalniji i ne mogu da ocekujem da ovakav sistem ikakvim podesavanjem bolje radi. Jer da je osetljivije otkljucavalo bi se i suvise cesto a vec ovako je dovoljno tesko otkljucati telefon. Ako se uzme u obzir sta ovaj senzor meri (udarac->jacinu ubrzanja) , koncept cak i dobro radi jer svako pomeranja telefona on mora da filtrira.
Ovo je onako laicki objasnjeno, i siguran sam da neko moze blize da ti pojasni kako radi akselerometar ali u principu to je to. Ovo nije najidelanije i najfunkcionalnije resenje, i pre bih rekao da je ovo neki exclusive feature LGa u odnosu na konkurenciju(a zapravo nista novo, ima slicnih aplikaciju i na play storu samo rade na drugacije pokrete).
Zeza me weather widget na home screenu, stalno me salje na update i nista.. Pomoc
Ides na software info pa 5x press na build number.
Pozdrav, update-ovao sam na 4.4 preko tool-a, uzasno me nervira weather widget koji nikako ne mogu da postavim jer tema ne moze da se download-uje, jel neko pronasao resenje?
Pozdrav, update-ovao sam na 4.4 preko tool-a, uzasno me nervira weather widget koji nikako ne mogu da postavim jer tema ne moze da se download-uje, jel neko pronasao resenje?
Ides na software info pa 5x press na build number.
Evo i meni je stigao apdejt na KK. Zanima me da li se brišu sve aplikacije i podaci, kontakti itd. kad apdejtujem ili ostaje kako je sada?
Još jedno pitanje. Koliko traje otprilike apdejtovanje? Pošto sam video da ROM zauzima skoro 1GB. To bi u mom slučaju značilo nekih sat vremena.
Gde je opcija za gps sada?
Sto se tice KnockON opcije meni radi perfektno, nema potrebe da jace udaram po ekranu:smash: btw na Lg facebook str procitah da ovaj tel ipak ima gorilla glass!? Ja sam mislio da nema.
Evo upravo je izasao software update preko telefona, izlazi mi da izaberem da update-jem na verziju V20b-APR-16-2014 (581,77 mb), e sad da li da ovako updatujem ili da idem kao što kazete preko pc suit-a (mislim da je preko pc suit-a update fajl malo veci oko 1 gb, zasto ?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari