1.DaPitanja:
1. Da li uz Here Maps offline dolaze i satelitske mape i 3d mape u vidu lejera?
2. @pajica123, vidim da si ubacio i trecu kolonu ikonica u 625. Da li je upotrebljivo, tj, nisu li presitni kvadrati? Da li je moguce koristiti tastaturu umesto kliktanja misem kada ovako povezes telefon i komjuter pomocu Project my screen programa? Tio si cini mi se kuckao misem.
3. Da li je moguce napraviti listu aplikacija koju zelite da instalirate, ali da ih ne instalirate odmah i trosite internet, vec odjednom kada budete u dometu besplatnog wi-fi.
@pedja, čini mi se da je Samsung oficijalno izdao obavijest da se NE instalira 8.1 u dogledno vrijeme.. nisam upućen zašto, samo sam naletio na headline.
2. @pajica123, vidim da si ubacio i trecu kolonu ikonica u 625. Da li je upotrebljivo, tj, nisu li presitni kvadrati? Da li je moguce koristiti tastaturu umesto kliktanja misem kada ovako povezes telefon i komjuter pomocu Project my screen programa? Tio si cini mi se kuckao misem.
Nisam uspeo da nadjem zvanicno obavestenje od strane Samsunga, ali sam nasao ovo za Ativ SE.
Kako ko voli nek izvoli
Meni licno na 720 koji ima 4.3 je to nepotrebno, mala je velicina ekrana kao i rezolucija...
Na 720p i 1080p to je vec must have, znaci od 4.5 pa na dalje.
Ali svakako je ok sto je MS dao mogucnost izbora, za sve modele.
Nisam uspeo da nadjem zvanicno obavestenje od strane Samsunga, ali sam nasao ovo za Ativ SE.
Jel ovo novost u 8.1, jer na 8.0 ti treba net za satelitski pogled i 3D (?)..[/QUOTE
Mislio sam na Here satellite, ali u pravu si, za našu zemlju je tako.Razlika između WP8 i WP8.1 je u tome, što wifi sada automatski hvata najbliži hotspot i ne aktivira odmah data.
Ja je skinuo al i dalje nema live tile .
Kuci sam dosao u 3h sa 5% baterije i rekoh da ga ispraznim do kraja pa da ga napunim ugasenog, kad ono medjutim...
kad ono medjutim, ne moze da se puni ugasen, nije mogao ni 8 a ni 8.1. odmah se upali na punjacu
Ja kad sam moj kupovao ,punio se ugasen jedno 10 min u telenoru dok se nije upalio ,samo je stojao onaj veliki logo baterije.
Jok, HTC WP telefoni se isto uključe ako ih zakačiš na punjač.Taj problem je vezan za Firmware a ne OS, MS je to dozvolio mislim da se HTC-ov model moze puniti ugasen, Nokije ne, jer je takav FW, sa opcijom da bude tel off tok se malo ne napuni baterija a onda auto boot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari