Šta je novo?

LG G2

^ Taj sam,ali jos update ne daje :D

Rootovao sam telefon sa iroot25 i stavio twrp preko autorec, sve gotovo vrlo brzo. Uradio sam zatim backup iz twrp svega pa i EFS particije (koja nije po defaultu otkacena).

Skinuo xdabbeb camera 2.2.1 mod i fleshnuo putem twrp. Imam jos jedan G2 (zenin) pa nema placebo efekta i slicno vec se odmah vide razlike. Zbog ovog moda sam i uradio root.

FPS zakucan na 30fps sa modom dok je na standard 4.4.2 oko 15fps. Za isto osvetljenje koje je veoma slabo primetno je da je snimak sa modom znatno podeksponiraniji od ovo bez. Cim nivo osvetljenja dodje na zadovoljavajuci nivo oba su na 30fps i na oba je dobra ekspozicija. Dakle jeste 30fps al su i mogucnosti snimanja videa znatno smanjene kad nema dosta svetla.

AUTOFOKUS daleko manje luta i kad se ukljuci 3D AF onda kad uhvati objekat koji se pomera mnogo bolje ga drzi u fokusu.

Mogucnost snimanja direktno na USB preko OTG je sasvim cool opcija pogotovo zgodna sa Meenoovo dodatkom i za ine sa 16GB verzijom telefona.

OIS radi bolje sa ovim modom.

Fotografije imaju manje agresivna podesavanja za peglanje noisa (sto je meni bolje nego pastelne fotografije). JPG quality postavljen na 100 daje fotografije bez jpg artifakta.

Sve u svemu opracija rootovanja se po meni isplatila jer kamera sad radi onako kako je fabricki trebala da radi.

Pozdrav.

@BigBoy, čisto da znaš, CloudyPro II 2.0 rom, bez moda, po default u ima bar još 30% bolje fotografije i video, dakle xdabbeb i jishnu mod su nepotrebni.

^ I vise od 30 % , sami root i fix odavno znamo da ne resavaju problem ni delimicno.

A kako vi to merite fotke u procentima pa znate šta je bolje 30%, a šta više od 30%?

Japanskom metodom zvanom prepelicino oko :D ;) Salim se nemoj da si na kraj srca odmah, merimo odokativno :) Nemoj da si bukvalista

Pozdrav, stavio bih neki custom rom, cisto onako iz dosade ali i zbog poprilicno neupotrebljive kamere po noci.

Zanima me iz prve ruke iskustvo sa cloudypro 2 romom, sve stabilno i to? Vidim da je kamera na njemu najbolja? Kakva je baterija u usporedbi sa stock romom?

Hvala!

Pozdrav, stavio bih neki custom rom, cisto onako iz dosade ali i zbog poprilicno neupotrebljive kamere po noci.

Zanima me iz prve ruke iskustvo sa cloudypro 2 romom, sve stabilno i to? Vidim da je kamera na njemu najbolja? Kakva je baterija u usporedbi sa stock romom?

Hvala!

Ako si na dalviku rekao bih ista, ako pređeš na ART onda 10-15% manje traje...
Stabilan je rom, jedno prilikom restarta telefona se pojavi bag zbog SwiftKey tastature - ako nju ne koristiš onda nema bagova :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745

Tu imaš sve - samo čitaj i ne možeš da pogrešiš ;)

Kolega hvala na odgovoru. Kako se ponaša knock on? Jel brz kao na stock KitKat-u?

Znaci realno isplati se preci sa stock roma na taj? Ako zbog niceg, onda zbog fotica...

Po meni se isplati, probaj - testiraj pa se odluči...
Ništa nećeš da izgubiš :)

Ma testirano .. CloudyPro II 2.0 ubedljivo najbolji rom , ama bas , ni sam jednim problemom osim buga sa swiftkey , se nisam sreo. A i taj bug je samo pri reboot-u , kao gapss has stopped .. stisnes OK , i sve radi.

Jel neko imao slučajeve gubljenja mreže sa cludypro ii 2.0?

Moze li mala pomoc?
Postoli li nacin da se video klip snima direktno na hard disk kompjutera? Bukvalno da se telefon koristi kao webcam, ali bez gubitka kvaliteta video zapisa.

Jel neko imao slučajeve gubljenja mreže sa cludypro ii 2.0?

Meni veceras nestala mreza na mts,nista nije pomoglo osima restarta telefona.
Nadam se da je do operatera.
Inace sam na stock kk rutovanom.

Da li je neko imao problema sa vracanjem sms poruka kroz TitaniumBackup na CloudyPro II 2.0?
Kada uradim restore sms-a pojave se na trenutak i nestanu?
Probao sam sa raznim aplikacijama i na svakoj je tako (stock message, hangouts, gosms).
Uradio sam i factory reset (iz recovery-a).

Kako da vratim poruke?

edit:
Reseno sa App Ops aplikacijom. Ukljuciti write switch za message u TB.

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari, od juce sam vlasnik ovog telefona, jos uvek se upoznajem sa njim, evo jednog pitanja za pocetak:

1)Trenutno imam Android 4.2.2, nudi mi da instaliram neku noviju verziju(pretpostavljam da je to KitKat), da li da prihvatim to, ili da instaliram neki drugi ROM ?

Polako se upoznaj s njim, i kreni da čitaš po forumu,.... Srećno.... :-D

Instalirao sam CloudyPro II 2.0 i baterija ce izgurati 4h screen time naspram minimalnih 6h sa stock romom. Ima li jos neko ovakve rezultate?

Je l' ima neko da ima probleme prilikom razgovora u smislu da ga sagovornik ne čuje dobro?
Moja žena ima G2 i često je više ne čujem nego što je čujem. Vip mreža je u pitanju, 4.2.2 root, stock.

Htedoh to da napisem ovih dana.. ortak jedan je na telenoru i nista ga ne cujem a i kada se cuje to je uzasan zvuk. G2 je skoro bio servisiran, zamenjen displej koji je prso.

uh, ako me ista uzasava kod telefona to je los kvalitet razgovora...jel to normalna pojava za g2?

Instalirao sam CloudyPro II 2.0 i baterija ce izgurati 4h screen time naspram minimalnih 6h sa stock romom. Ima li jos neko ovakve rezultate?

Sačekaj bar 3 punjenja baterije, pa onda proceni... Trenutno mi je ekran na 3h16m, 30h16m korišćenja, a baterija mi je na 40%,na CloudyPro II 2.0.

Ja sve gore navedene bagove sam poceo da primecujem i jos hiljadu njih kad sam poceo da cvakam telefon za romovima, 500 flesovanja itd.Potpisujem da tel bar moj , nije imao niti jedan lag-bag kada je bio na 4.2.2 stock!

Vrh Dno