Sale83
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2012
- Poena
- 495
i naidje poneki zalutali Pantech Vega.
Ako naidje vega iron, klepi vlasnika po glavi i salji fon 'vamo.
i naidje poneki zalutali Pantech Vega.
Pa ti veruj statistici, sta drugo da ti kazem.
Baš tako. Lepo napisano.![]()
Sram me bilo, verujem matematici a ne svom uskom razmisljanju
ccc....
Zato sam i rekao da treba sacekati septembar pa uporediti prodaju sa novim ip u istoj godini 2014 i sa vecom dijagonalom ekrana kod ip kao i novim dizajnom..ukedno se svake godine se proda sve veci broj jedinica, narocito u prvom mesecu prodaje novog modela..
Isto tako mozes da uporedjujes nexus5 sa s5 ali ne, uporedjujes nexus5 sa s4
Zato sto se gleda godina
Zasto bi samsung iz 2014te uporedjivao sa iPhone-om iz 2013te
Isto tako mozes da uporedjujes nexus5 sa s5 ali ne, uporedjujes nexus5 sa s4
Da ne bude zabune, link koji sam ja postavio se odnosi na PRVI vikend prodaje i za S5 i za 5S. Za USA i Kanadu.
Pise ispod iPhone-a na slici Sep. 20-23 2013, a i ko je procitao artikal shvatio je.
Pa nexus 5 i S4 su iz 2013-e, zato se porede...
To i ja kazem, zato poredis s4 i 5s, a ne s5 i 5s ..
3gs ~ i7500 2009
4 ~ I9000 2010
4s ~ I9100 2011
5 ~ I9300 2012
5S ~ I9400 2013
6 ~ G900 2014
Ovo je dobar primer kako se može manipulisati informacijama (ne mislim na tebe Emix
osnovni problem ove vesti je što nemamo nikakve jasne brojke, nego informacije sa sajta "iqmetrix". Po tim informacijama ispada i da se SGS 4 dobro prodavao u poslednjem kvartalu prošle godine, za razliku od podataka koje nam je dao Samsung, a koji su pokazali pad profita (prvi posle duže vremena) u odnosu na isti kvartal prethodne godine.![]()
http://www.gsmarena.com/galaxy_s5_outsells_iphone_5s_over_launch_weekend-news-8359.php
Propast, ovo niko ne kupuje. :d
Sta to ima veze sa onime sto smo poceli? Pitanje je koliko njih koristi iPhone, Galaxy Sx i sve ostale... poredjenje po godinama je nesto sto si ti umislio jer ti ne odgovara za velicanje iPhone-a.
Oladite...
Broj prodatih iPhonea naspram ostalih kaze da nema smisla to sto tvrde neki (da se samo iPhone i Galaxy vide - u stvari mozda samo njih vide, ali je to merodavno koliko i moje misljenje o uzgajanju kenijske kafe)
OIS na G2 služi da umiri efekat ruke koja se trese a ne mahanje rukom kojom se snima. Ovaj uporedni snimak nema veze. A i kvalitet snimka je bolji na G2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari