Sale83
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2012
- Poena
- 495
i naidje poneki zalutali Pantech Vega.
Ako naidje vega iron, klepi vlasnika po glavi i salji fon 'vamo.
i naidje poneki zalutali Pantech Vega.
Pa ti veruj statistici, sta drugo da ti kazem.
Baš tako. Lepo napisano. 🙂
Sram me bilo, verujem matematici a ne svom uskom razmisljanju 🙂
ccc....
Zato sam i rekao da treba sacekati septembar pa uporediti prodaju sa novim ip u istoj godini 2014 i sa vecom dijagonalom ekrana kod ip kao i novim dizajnom..ukedno se svake godine se proda sve veci broj jedinica, narocito u prvom mesecu prodaje novog modela..
Isto tako mozes da uporedjujes nexus5 sa s5 ali ne, uporedjujes nexus5 sa s4
Zato sto se gleda godina 🙂
Zasto bi samsung iz 2014te uporedjivao sa iPhone-om iz 2013te 🙂
Isto tako mozes da uporedjujes nexus5 sa s5 ali ne, uporedjujes nexus5 sa s4
Da ne bude zabune, link koji sam ja postavio se odnosi na PRVI vikend prodaje i za S5 i za 5S. Za USA i Kanadu.
Pise ispod iPhone-a na slici Sep. 20-23 2013, a i ko je procitao artikal shvatio je.
Pa nexus 5 i S4 su iz 2013-e, zato se porede...
To i ja kazem, zato poredis s4 i 5s, a ne s5 i 5s ..
3gs ~ i7500 2009
4 ~ I9000 2010
4s ~ I9100 2011
5 ~ I9300 2012
5S ~ I9400 2013
6 ~ G900 2014
Ovo je dobar primer kako se može manipulisati informacijama (ne mislim na tebe Emix 😉 ).
osnovni problem ove vesti je što nemamo nikakve jasne brojke, nego informacije sa sajta "iqmetrix". Po tim informacijama ispada i da se SGS 4 dobro prodavao u poslednjem kvartalu prošle godine, za razliku od podataka koje nam je dao Samsung, a koji su pokazali pad profita (prvi posle duže vremena) u odnosu na isti kvartal prethodne godine.![]()
http://www.gsmarena.com/galaxy_s5_outsells_iphone_5s_over_launch_weekend-news-8359.php
Propast, ovo niko ne kupuje. :d
Sta to ima veze sa onime sto smo poceli? Pitanje je koliko njih koristi iPhone, Galaxy Sx i sve ostale... poredjenje po godinama je nesto sto si ti umislio jer ti ne odgovara za velicanje iPhone-a.
Oladite...
Broj prodatih iPhonea naspram ostalih kaze da nema smisla to sto tvrde neki (da se samo iPhone i Galaxy vide - u stvari mozda samo njih vide, ali je to merodavno koliko i moje misljenje o uzgajanju kenijske kafe)
OIS na G2 služi da umiri efekat ruke koja se trese a ne mahanje rukom kojom se snima. Ovaj uporedni snimak nema veze. A i kvalitet snimka je bolji na G2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari