Nervira me kada gledam youtube ne mogu da iskljucim truemotion. Posebno iritira ako se gleda film.
Ja kada iskljucim truemotion na tv ili filmu on ostaje ukljucen kada tv radi u smart rezimu i pusta youtube sadrzaje.
sada tv on ima nacrtane slusalice, da li mogu u njih da ubacim sa bananicom kao sto kaze sixpack?
U trenutku gledanja YouTube sadrzaja pritisni 123/Q.MENU na magic remote i deaktiviraj opciju truemotion.
Jel "treba" ili izbaci meni, pošto se kod mene ništa ne deševa.
Kako povezati 690s' na pojacalo koje nema opticki audio in vec samo ona dva cinca za levi i desni zvucnik?
Pojacalo je iz devedestih
Najbolja varijanta je izlaz za slusalice na tv-u povezes sa pojacalom i to je to. U meniju televizora biras da li ce zvuk ici na tv ili na izlaz za sluske pa biras kada ti sta odgovara. Ja sam,citajuci forume i slusajuci iskustva forumasa (sa raznih foruma) koji su takodje to negde procitali ili culi od nekog drugara koji je nacuo negde...bla bla...,kupio DAC (oko 20e) prikljucio na zvucnike (GENIUS
SW-HF 5.1 5000) i razocarao se DEBELO,kvalitet zvuka me nije uopste odusevio a o jacini zvuka da ne pricam,probavao tako sat-dva vremena,pustao razne koncerte raznih kvaliteta i odustao. Sada mi je povezano sa kablom mala banana u tv (izlaz u slusalice) i dva cinca u zvucnike i bog da te vidi,koncerti se samo vrte... ,)
To ti je informacija iz prve ruke. Jedina varijanta je da kupis neki kvalitetan DAC,das 100-200-300...evra pa se posle ceses po glavi ako nisi zadovoljan
Evo da odgovorim sam sebi
Da bi snimao mora da se ode u podesavanja za time machine i da se formatira hd (koji mora biti veci od 40Gb)
Za prebacivanje liste kanala na usb potrebno je pritisnuti settings na 5 sec pa ukucati 1105 i OK, otvara se meni koji nudi opciju prebacivanja liste kanala na usb (pored ostalog)
Pozdrav
...
Bilo bi dobro kada bi neko dao podatak da li 47LA660S ima 50 Hz ili 10Hz, obzirom da su na prethodnim stranicama bili podaci o 42" verziji.
....
Bilo bi dobro kada bi neko dao podatak da li 47LA660S ima 50 Hz ili 10Hz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari