Ili eksportujes kontakte sa 520, prebacis sim karticu i taj fajl na neciji android ili simbian telefon, i odradis. Posto sumnjam da dumb telefon moze ovo sto je djilkos predlozio.
Bekapovao sam na sd .vcf fajl, a dumb ima memo slot tako da je reseno.
Jos ne verujem da nema opcija save to Sim, 21.vek itd...
E, je*ite se.. ocu i ja.
Da ne ubace taster za paljenje i gasenje mobilnog neta u notification center...gde je tu mozak? Bitno da su stavili flight mode! I zasto su neke plocice providne, a neke nisu? Ona pozadina potpuno gubi smisao onda. Podseca me na one kvizove kad tacno odgovoris na neko pitanje pa ti otvore neko polje i tako otvaras polje po polje, a iza se nalazi neki pojam (predmet ili licnost) koju trebas da pogodis.Bas takva situacija je bila kad sam dao ortaku danas fon da baci pogled. Bio je u fazonu, sta ti je ovo na pozadini? Pogaljao tri minuta i nije pogodio. Ne bih ni ja da ne znam sta sam stavio, kad se vise od pola slike ne vidi jer poprilican broj plocica nije proziran.
kakva je sad situacija sa "resuming"? isto ili je brže?
Za koju nedelju cu uzeti telefon, pa sad gledam L520 ili L525? Jel ce mi dosta znaciti tih 1 GB rama i vredi li zbog toga dati nekih 30e vise?![]()
Za koju nedelju cu uzeti telefon, pa sad gledam L520 ili L525? Jel ce mi dosta znaciti tih 1 GB rama i vredi li zbog toga dati nekih 30e vise?![]()
Pa ako je kao 4.0 na 4.1 to je ogroman apdejt.instalirao sam 8.1 na 520. nakon površnog čačkanja vidim da je nivo promene kao na androidu sa 4.0 na 4.1 tj. jedva primetan.
Ispod haube da, spoljasnost ne bas.
instalirao sam 8.1 na 520. nakon površnog čačkanja vidim da je nivo promene kao na androidu sa 4.0 na 4.1 tj. jedva primetan. "resuming" je tu u istom obimu nažalost. ako je se smanjilo išta nije dovoljno da se primeti, možda da sam štopericom poredioi stvarno, da ubace notification posle toliko vremena i onda to urade traljavo stvarno ne razumem. Toliko se stvari očekivalo a dobilo se ništa. sumnjam da će naknadne dopune nešto bitno promeniti. možda 8.2 ili 8.3... a realno WP9 verovatno. Da li oni uopšte planiraju neki iskorak ili im je cilj da samo stižu konkurenciju???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari