Ali da se ne lazemo ako platis flagship telefon 300+ evra neces da imas ljubicaste fleke na slikama... i to ne jednom nego vise puta.
Upravo to, boli me bas za tri mrtva piksela, ali sam se odrekao popusta dve godine, tapnuo moj s2 i dodao lovu za one i ocekujem , ne perfekciju, jer je nema, ali ocekujem ispravan tel. E sad , desi se jednom, ok, desi se dvaputa, ali brate tri puta ... i zato kazem nek se pojavi ljubicasta tackica ima da je reklamiram.
Ako su mogli da trpe to do sad (neki nisu ni primećivali), mogu da se strpe još koji mesec, da ne bi prolazili kroz pakao koji si ti prošao.
pa ne bih se bas slozio sa tobom...ako vec dajem tolike pare za fon,ocekujem i da mu kamera ma koliko bila njesra,i koliko mi bila nepotrebna ipak radi savrseno...skroz je bezveze da neko da 600 I KUSUR eura da bi imao jedan vrh telefon a onda da se mesecima vuce po servisima....i taman kad dobijes telefon koji lepo radi,on je vec dobio naslednika i vise nije vrhPa upravo to i govorim, da ljudi ne bi dolazili u situaciju u kojoj si se ti, ni kriv ni dužan, našao. Ako neko ima problem samo sa ljubičastom bojom, bolje je da sačeka leto npr (da istroše te felerične primerke) i zameniće godinu dana star uređaj novim. Taj problem, kao što rekoh, nije toliko nepodnošljiv. Tim pre što, da se ne lažemo, niko kome je toliko bitna fotografija nije uzeo htc One.
Sutra treba da idem u Begram da preuzmem telefon a zaboravio sam da li se prilikom reklamiranja telefona garancija ostavlja serviseru ili daje samo na uvid? Ne mogu da nadjem kod mene garanciju, a ne mogu da se setim da li sam im ostavio u servisu.
Sutra treba da idem u Begram da preuzmem telefon a zaboravio sam da li se prilikom reklamiranja telefona garancija ostavlja serviseru ili daje samo na uvid? Ne mogu da nadjem kod mene garanciju, a ne mogu da se setim da li sam im ostavio u servisu.
Znas kako , mogu oni da kazu i napisu sta hoce, ti verovatno ako do toga dodje na sudu mozes da dokazujes da je telefon zamenjen i da njihovo shvatanje nije u skadlu sa propisima, te da ti garancija vazi od dobijanja novog tel. Ali ne mogu da zamislim situaciju da zbog toga odem na sud.
Uzeo novi HTC One u Begramu jutros. Naravno, stigao u nekoj bezveznoj kesi. Vratili su mi garanciju u kojoj je na poslednjoj strani napisano (kao nogama) hemijskom olovkom novi IMEI broj i jos neke zvrljotine koje ne mogu da procitam. Stavljen je i neki jadnicki pecat servisa. Jednom recju katastrofa.
Kamera je za sada ok, ali imam sad novi problem (valjda sam i ocekivao da nece sve biti kako treba). Naime, WiFi signal non stop se pali i gasi. Dakle imam WiFi u stanu, kada ukljucim wireless na telefonu on se konektuje, bude konektovan nekih 10-tak sekundi, diskonektuje se bez ikakvog razloga, i onda posle 3-4 sekunde se opet konektuje i tako u krug do iznemoglosti. Da li je neko imao slican problem, i da li zna kako se resava, ili me opet ceka drndanje sa Begramom?
Danas sam preuzeo novi telefon iz Begrama, i, da kucnem u drvo, za sada se sve ponasa onako kako bi trebalo za aparat u tom rangu...Da li je moguće?
Šta daju to iz Begrama,meni nije jasno. Je l' dobio neko telefon od njih a da mu ništa ne fali?
Probaj negde sa drugim ruterom da vidiš da li će isto da se dešava
Probao sam i na poslu i isto se ponasa. Wi-Fi na telefonu se ugasi i upali sam od sebe, i tako u krug. I sad cu verovatno morati ponovo da nosim u Begram da reklamiram, sto znaci da cu opet 20+ dana biti bez telefona. Kakve mi krseve u Srbiji dobijamo, to je za ne poverovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari