Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je restart telefona pomogao kad se adaway tako pogubio...

Наравно после 20мин ми каже да ми није рутован моб итд итд

Hahaha, e to mi se nije dešavalo :d

Imas u adaway temi moduvanu verziju probaj tu. Bas u opisu pise da je za ovaj problem.

uploadfromtaptalk1397394876617.jpg

Мислиш на ову верзију?

Едит : проблем је што не могу да вратим дефолт хост фајлове јер опет забоде

Poslednja izmena:
Kad ste već pominjali sms aplikacije, koja ima najbolje rešeno pitanje pop up-a?

Da radi kada je telefon zaključan, to na primer textra ne podržava i super bi bilo kada bi imao par unapred definisanih odgovora kao što je slučaj na Viberu na primer.

Sliding SMS može da otključa telefon, a jedino dugme pored send na popupu su upravo predefinisani odgovori. Podržava čak i gestove za iste, ali pošto ih ne koristim ne znam da li gestovi rade na popupu.

Dobar predlog ali iako sam upalio opciju u podešavanjima, neće da mi otključa kad stigne sms :(

Ali treba mi pop up i otključavanje ekrana, da li je moguće da nema ni jedna aplikacija?

Drugari, kako da namestim da mi tasker izbacuje obavestenje svaki put kad je neciji rodjendan, a da taj podatak vuce iz google kalendara contact birthdays and events?

Хвала цвету за showbox фикс а и војкану лудаку за верзију адаваја која не багује :)

Jel vam radi viber?

Sad je u redu nije radio par minuta, samo je izlazilo kao da je service unavailable ili blokiran... Sad je OK.

Nisam.
Pisao sam I'm na Twitteru, ali ne odgovaraju.
Aplikacija je dosta dobra, zamenila mi je 4 druge.
Mada ima nekih sitnih bagova.
Svakako vredi dolar.

Hvala. Inače, ja isto koristim mpc be.

Хвала цвету за showbox фикс а и војкану лудаку за верзију адаваја која не багује :)

Imam pitanje,malo sam off,ali koji je to showbox fix,da nije za filmove koji ne rade?

Nazad
Vrh Dno